Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dean6

0 bejegyzést írt és 1473 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyos milliók röpködtek ezen a hétvégén az amerikai mozikban: mind a Tökéletes hang 2., mind a Mad Max: A harag útja maximalizálta magát –vagyis hát fogjuk rá, hogy utóbbi is–, és ezzel kiváló alkalmat szolgáltattak pár tanulság levonására. Azon túl, persze, hogy…..
Dean6 2015.05.17 22:14:42
@misafeco: 300 inkább, Kínában ha jól tudom, be sem mutatják. 150 millás költségvetésnél ez bukta.
Magyarítós péntek esténk következő állomása a Holnapolisz harmadik magyar trailere: ..
Amikor az ember nyugodtan hátradőlne abban a hitben, hogy Hollywood már kihányta magából az év legbénább marketingmegoldásait az új Terminátor kapcsán, akkor jön ez, és nehezen találunk szavakat. Most komolyan, ez mi volt, de legalábbis hogy gondolták? A válaszokat mindenki…..
aeon flux boba fett mozi? 2015.05.05 08:59:00
Azt már ugye tudjuk, hogy az első önálló Star Wars-antológiamozi a Rogue One lesz Gareth Edwards rendezésében, amelyben a Halálcsillag tervrajzaiért folyik majd az élet-halál harc. A 2018-ra tervezett második moziról viszont eddig csak annyit tudtunk meg, hogy éppen a napokban…..
Itt a beígért 5 másodperc, avagy a film (szó szerint) kirakata. Ne tessék pislogni. Confirmed 4.20.15 #BatmanvSuperman @IMAX special teaser screening events. Limited space. RSVP http://t.co/TasYGlJGig https://t.co/fnxFIERUlv — ZackSnyder (@ZackSnyder) April 16, 2015 ..
Dean6 2015.04.16 09:23:40
Szerencsére nem kell estig várni az új előzetesre, ami láttán a kezdeti fanyalgást követően újra kezdhetünk bizakodni: A Hangya mégis az az eddigiektől eltérő stílusú szuperhősfilm lehet, amiben reménykedtünk? Egy kicsit több a duma, mint kéne, de akad bőven akció és…..
A Halálos iramban 7. nem aprózta el: egyetlen hétvégén hozott annyit, mint a maga idejében bombasikernek kikiáltott legelső rész összesen. > új filmekHa mindenféleképpen az előző felülmúlását várják egy filmszéria új részétől, és az az előző amúgy csaknem 100…..
Dean6 2015.04.06 13:02:37
@totorohun: Eredetileg 200 millióba került volt, ami azért tűnik soknak, mert tavaly ilyenkor akarták bemutatni,és a gyors munkához több lóvé kell. +50 millió volt Paul halála miatt az utóforgatások,átírások,paul cgi,de a biztosítotol 50 milliót kaptak a halála miatt, azért ennyit, mert a film nagy részét leforgatták vele. Volt erről egy összefoglaló cikk,de elvileg ennyi a lényeg, az meg,hogy igaz -e,rejtély.
"Hé, pajti, az autó nem repül!"Ahogy elkezdődik a Halálos iramban 7., az kiválóan megadja az alaphangot: pont olyan, mint amilyennek minden Jason Statham-akciófilmnek lennie kéne: röhejes... majd inkább vicces... és mégis kemény. Deckard Shaw-nak ugyanis sajátos elképzelései vannak a kórházi…..
A decemberről júliusra előrehozott legújabb Mission: Impossible-kaland hosszabb trailere majd csak holnap debütál, addig is azonban itt van egy kis ízelítő abból, amikor Tom Cruise megmérkőzik az anti-IMF-fel. ..
Dean6 2015.03.22 22:51:11
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
Mi mást kéne hozzáfűznöm, megérkezett a Bosszúállók második részének végső előzetese. Biiiiiiiiiig! ..
A múltkor közzétett kis klip után most megérkezett a Mr. Holmes első előzetese, amelyben Sir Ian McKellen bújik az öreg detektív bőrébe, hogy élete alkonyán pontot tegyen karrierje nagy, befejezetlen ügyére. Meg vagyunk győzve. ..
Két hónappal ezelőtt Neill Blomkamp azt nyilatkozta, hogy egy ideig dolgoztak egy újabb önálló Alien-film tervein, amelybe visszatért volna Sigourney Weaver, és ami teljesen független lett volna a Prometheustól, de sajnos a terv kudarcba fulladt. Nos, mégsem. A Fox végre pontot rakott a…..
Dean6 2015.02.19 07:56:09
@doggfather: Nem lassan,már régen.
Hova kell ezt már folytatni?!? Inkább a Prometheust csinálják már,ott is megy a huzavona már jó ideje.
Fesd falra A Hangyát, megjelenik egy ízeltlábúsereg élén. A concept art kép kattintásra megnő. Nem lesz ez rossz, gyerekek, nem lesz ez rossz. ..
Az Amerikai mesterlövész tovább tör előre, de már csak a második helyen: a SpongyaBob: Ki a vízből! fantasztikusan jól nyitott az élen. Mindeközben két súlyos, ám a legkevésbé sem váratlan buktát is felszolgáltak: a Jupiter felemelkedése nyáron mégis jobban járt volna, A…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Miután a Disney sikeresen röppályára állította a Lucastól megvásárolt Star Wars-filmeket, figyelmét a Lucasfilm másik leghíresebb portékájára irányította, melyet 2013-ban vásárolt vissza a Paramounttól. Mióta az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008-ban közel…..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
Az Amerikai mesterlövész példátlan menetelése folytatódik: Clint Eastwood filmje 200 millió dolláron zárja a mai napot. Ezalatt a premierek közül csak A szomszéd fiút vették észre a nézők; Jennifer Lopez thrillere jó összeggel lépett második helyre, miközben Johnny Depp minden…..
Dean6 2015.01.27 07:24:31
@misafeco: Ezt mindenki tudja, de a nagy bevétele miatt a csapból is ez a film folyik, és emiatt mindenki látni akarja és szóbeszéd tárgya lett. A Screener téma meg nem ide való,nem látványfilm,egyáltalán nem függ a hely, a film minőségéhez.
Egyszer már szép hosszan értekeztünk róla, hogy Alejandro G. Inarritu egy kosztümös bosszútörténetben hajszolja végig Leonardo DiCapriót a végtelen hómezőkön. Később az is kiderült, hogy Tom Hardy lesz a nagy ellenfél (no meg Domnhall Gleeson), mi pedig jól fel is tettük a…..
Oké, nem csak mi, magyarok vagyunk képesek látványos jelét adni annak, hogy mozizni szeretnénk, adjanak nekünk megfelelő filmeket: az Amerikai mesterlövész mindent felülmúlva nyitott a hosszú hétvége rendes részében. A Bérhaverok című vígjáték és a Paddington is jó…..
Dean6 2015.01.19 00:21:48
@tjunior: Fellelhető már néhány helyen.

Nagyokat néztem amikor megláttam mennyivel is nyitott a Sniper,durva eredmény. Remélem tényleg jó film és nem csak a füstje nagyobb :)
Míg megérik az egyre valószínűbb döntés, miszerint a Szellemirtók 3 a korábbiaknál jóval ijesztőbb, csupa csajos rebootjában Melissa McCarthy viszi a prímet, a Koszorúslányok és a Női szervek után élvezhetjük(?) a soron következő, Paul Feiggel közös munkája gyümölcsét.…..
Mióta közhírré tétetett, hogy a Halálos iramban-filmekből ismert nyurga Gal Gadot játssza a képregényvilág leghíresebb amazonját, a közvélemény egy része elkezdte húzni a száját - legalábbis azon része, amely nem tudja, hogy egy amazon ereje nem az izomzatából ered.…..
Az Imgurra töltötte fel és a Redditen osztotta meg a fenti fotót egy felhasználó, és kb. annyit írt hozzá, hogy van egy iPhone-videója a teaser trailerről, amit sosem fog közzétenni, csak ezt a kivágott képet belőle. Az infó egyrészt ellent mond minden eddigi hivatalos…..
Mindig öröm látni, amikor a fesztiválforgatagban felbukkan egy-egy új tehetség, vagy amikor egy félig-meddig ismert névről derül ki, hogy a vártnál sokkal több van benne. Ezt persze lehetetlen előre jósolni, úgyhogy a most következő összeállításban a már bizonyított alkotók legújabb produkciói közül…..