Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tvo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Business Guy Magyar cím: - Leírás: Mr. Pewterschmidt-nek sohasem volt legénybúcsúja, ezért Peter rendez neki egyet. A buli rosszul sül el és Lois apja kómába esik. Ezekután Peter veszi át a nagyhírű Pewterschmidt cég vezetését.Letöltés:     Nézd meg most:…..
tvo 2011.02.17 21:13:44
tvo 2011.02.17 21:55:08
Angol cím: Dog Gone Magyar cím: - Leírás: Brian részegen elüt egy kutyát, majd egyből el is ássa. Később hatalmas lelkifurdalás vesz rajta erőt, de mikor megtudja, hogy nem is tett semmit -mivel ha egy kutya megöl egy kutyát, az nem bűn- elkezd harcolni a…..
tvo 2011.02.16 21:28:54
Angol cím: Jerome Is The New Black Magyar cím: - Leírás: Peterék új barátot keresnek, hogy pótolják Cleveland-et. Ezt Jerome személyében találják meg, aki mint kiderül Lois egyik expasija. Ez konfliktushoz vezet. Emellett Brian próbálja megszerettetni magát Quagmire-rel.Letöltés:…..
tvo 2011.02.16 18:17:52
Angol cím: Quagmire's Baby Magyar cím: - Leírás: Quagmire egy babát talál az ajtajában, aki mint kiderül az ő gyermeke. Eközben Stewie klónozza magát és később Brian-t is.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Angol cím: Hannah Banana Magyar cím: - Leírás: Stewie kedvenc sorozatának főhősével találkozik, akiről kiderül hogy igazából robot. Eközben kiderül az Evil Monkey-ról, hogy tényleg létezik, s elmeséli a családnak, hogy hogyan jutott el idáig az életben.Letöltés:  …..
Angol cím: Brian's Got a Brand New Bag Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi az Országúti diszkót DVD-n és rájön, hogy verekedéssel mindent meg lehet oldani. Ezekután Brian randizni kezd egy 50 év körüli nővel.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Angol cím: Spies Reminiscent of Us Magyar cím: - Leírás: Chevy Chase és Dan Dan Aykroyd Quahog-ba költözik, Stewie és Brian pedig Oroszországban köt ki.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Angol cím: Family Goy Magyar cím: - Leírás: Lois rájön, hogy zsidó származású, Peter a megszokottak szerint ezt nem túl normálisan kezeli.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Angol cím: Stew-Roids Magyar cím: - Leírás: Amikor Susie, Joe-ék lánya simán lenyomja őt, Stewie elkezd konditerembe járni Peterrel. De nem sejti, hogy Peter titokban anabolikus szteroidokat szedet vele. Chris randevúzni szeretne az iskola legnépszerűbb lányával.Letöltés…..
tvo 2011.02.14 16:58:45
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..
tvo 2011.02.13 10:33:49
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
tvo 2011.02.06 19:27:49