Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bori07

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A héten semmi említésre méltó nem történt, a gyerek nagyon stresszes volt a pénteki bulija miatt, ugyanis október 21-én 9 éves lett. Pissi és az ex vőlegénye, Fede együtt tartották a szülinapjukat és meghívták az egész osztályt. Pénteken Biancával, Zsófival és Zsófi…..
 Ma lehűlt a levegő és a következő napokban beköszönt hozzánk az igazi ősz. Az időjárással együtt a kedvem is megváltozott kicsit.Azon kívül, hogy egy gyönyörű országban vagyok, más előnyei is lesznek annak, hogy eljöttem Genovába. Ezek előtt sosem foglalkoztam…..
Bori07 2011.10.07 15:28:51
Sziasztok! Sikerült megtalálnom a megfelelő helyet a találkozóhoz, és Szále tanárnővel egyeztetve az időpontot, le is foglaltam május 20.-a 19 órára. Az étterem a Deák Ferenc térnél van, központi helyen, remélem Mindenkinek fog tetszeni, itt a honlapja, lehet néhányan ismeritek…..
Sziasztok! Amint azt már biztos tudjátok, el kezdtem szervezni az első osztálytalálkozónkat:) Az időpont május valamelyik péntekje lenne, olyan 7-8 óra körül, de erről majd még később egyeztetünk. Először is azt lenne fontos tudni, hogy körülbelül hány főre számíthatunk,…..