Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakállas zokniszandálos UNIX troll

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca második évadában bevezetnek pár (muhaha) új karaktert, ezek közül az egyiket már tudjuk, hogy Natalie Dormer alakítja majd (Margaery Tyrellt), de a Den of Geek ma egy nagyszerű pletykát tett közzé: a készítők Chris Ecclestonnal tárgyalnak, állítólag Stannis…..
Kérem szépen, hivatalosan is be lehet zárni az internetet, a Blastr.com olyan rajongói oldalra lelt, amilyenhez foghatót még nem láttunk: egy csendes őrült a Doctor Who azaz Ki vagy doki? című sorozat szereplőinek bugyijait gyűjti, és teszi közzé blogján, leborulunk előtte. Erre…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.06.23 15:41:23
Állítólag megvan, hogyan írják ki az epizódonként 1,2 millió dollárt kereső kokainaista pinabubust a Két pasi meg egy kicsiből, és az is, hogyan kerül be a helyére Demi Moore életnagyságú szexjátéka, Ashton Kutcher. Az infót egy Andrew Morton nevű angol író tette közzé,…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.06.23 12:19:06
A Chris Martin vezette zenekar múlt héten mutatta be első dalát a készülő ötödik lemezről, amire máris megérkezett a plagizálás vádja. A gyanú szerint a Coldplay a Mystic 1990-ben futott Ritmo de la Noche dalát lopta el. Az Every Teardrop is a Waterfall és az említett dal…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.06.06 12:59:19
A Net Applications ugyan csak az eszközök webes jelenlétét méri, mivel azonban a mobilok és tabletek használhatóságát, kihasználtságát, elterjedtségét ennél jobban nem is nagyon lehetne mutatni, remek statisztikát kapunk a valódi rangsorról.Ezek alapján elmondhatjuk, hogy a…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.06.02 13:31:03
A Washington Examinernek adott nyilatkozatában Eric Holder amerikai legfőbb ügyész megtörten beismerte, hogy megpróbálta a Drót című sorozat folytatására rávenni az alkotókat. Az Egyesült Államok első afroamerikai főűgyésze az Igazságügyi Minisztérium több más magasrangú…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.05.30 19:06:05
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.05.30 19:39:00
@al kotmány aláiro álamfö: Nincs főnököm, saját informatikai cégem van. Az elképzelése miatt akadtam ki, miszerint az úton csak az ő Opeljának van helye, a biciklisek meg idióta öngyilkosjelöltek, akik direkt eléugranak.
IDDQD Japán, lóverseny, WTF 2011.05.30 10:00:00
Oké, kicsit magas labda nyugati szemmel nézve totál nemnormális japán játékokról posztolgatni, de ez most tényleg kiütötte a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi csápos-szörnyes mangapornó meg hasonlók, csak egy sima lóverseny. Oké, a "sima" kis túlzás volt:  …..
2010. novemberében OGY határozat hozott létre egy vizsgálóbizottságot a "Magyar Államvasutak Zrt . jelenlegi gazdasági helyzetéhez vezető, 2002-2010 közötti — kiemelten a MÁV Zrt. szerkezetátalakítására és a leánytársaságok privatizációjára vonatkozó —…..
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
Mark Burnett, a Survivor és az Apprentice készítője, a reality műfaj egyik legismertebb alakja, a History Channellel állt össze egy új proijekt erejéig, de ezúttal nem bogarakat etet kvázi hajótörött amerikaiakkal valami karibi szigeten, hanem minisorozatban dolgozza fel a Bibliát. A…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.05.24 14:01:01
Most, hogy a Duke Nukem Forever már a kanyarban van, ideje, hogy a Duke-széria hölgyei is bekerüljenek a játékcsajrovatba. A dolognak külön aktualitást ad a Boob Tube című, felnőtt tartalmakat is rejtő oldal, ahol a kiadó a játékot reklámozza, például a lent látható tüzelő csajokkal (pun intended)...
Hosszú története van a Google találati listáiban megjelenő oda nem illő tartalmaknak. Elsősorban a pornóoldalak, -képek szoktak átcsusszanni a Google szűrőin. Volt, amikor az "educating" kulcsszóra egy anális szexet ábrázoló képet dobott a Google Images. A legutóbbi…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.05.20 11:03:06
Az Autosport kedd este közölte, hétvégétől tilos a kipufogógázt folyamatosan a diffúzorra nyomni, majd éjfélkor azt, hogy a FIA meghátrált. A szövetség hivatalos levelet küldött az összes istállónak, hogy tudassa, a lefújt diffúzor - blown diffuser - rendszere Barcelonától…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.05.18 18:44:28
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.05.12 12:27:28
Kilenc lemezes Blu-ray kiadásban szeptember 16-án érkezik Star Wars: The Complete Saga címen a Csillagok háborúja brutális kiadása. Több mint negyven óra extrát kapnak a vásárlók, rengeteg eddig nem látott anyagot.A lemezek:1. Star Wars: Episode I -- The Phantom Menace, plus bonus…..
 Az Antenna Hungária elnöke, Jean-Francois Fenech a Media Hungary első napján bejelentette, hogy már év végén a lakosság 96 százaléka számára elérhető lesz a digitális földfelszíni hálózat. Persze ez nem olyan nagy dolog, hiszen már most 90 százalékos a lefedettség. Az…..
Appleblog BRÉKING: új iMac 2011.05.03 14:43:00
Ahogy arra számítani lehetett, az Apple a mai nap bemutatta az asztali gépek új generációját. Az iMac formájában nem, belsejében annál többet változott. Az első generációs Core i-processzorok helyére második generációsok kerültek, amik azonos órajelen is 20-30 százalékkal…..
Lassan ugyan, de csak őrölnek a Fox malmai: egy hónapos kínlódás után a nézettségi listát vezető adó bekérte egyik stabilan teljesítő sorozatának hetedik évadát is, így már csak pár kérdés van nyitva az idei versenyzőket illetően (Human Target és Chicago Code), köztük a…..
Chuck Lorre, a Két pasi meg egy kicsi készítője elszánt faszi, és esze ágában sincs szomorkodni vagy ruháit megszaggatva a sarokban jajgatni Charlie Sheen távozása miatt, sőt. A Warnerrel és a CBS-szel egyeztetve máris elkészült a sitcom új évadának átszabott tervezete, amiben…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.04.29 14:41:10
Infographics Internetes troll 2011.04.28 18:49:00
Elképzelted már milyen lehet egy igazi internetes troll? Hosszú, zsíros haj, táskás szemek, görbe hát? A következő infografika ezt próbálja megmutatni!Te hogy képzeled őket az online közösségek ellenségeit?A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.04.28 19:19:29
A mostanában extrém módon bővülő magyar startup, a Prezi.com irodai fotóit nézegettem Facebookon, mikor figyelmes lettem a következő képre: Mint látható, a Prezinél többféle (technológiai és "there i fixed it") módon védekeznek az irodába napközben beáramló…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.04.21 17:33:54
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.04.12 12:31:02
@gborz: Ez csak példa akart lenni, vagy az iphoneon tényleg nem lehet sms hangot állítani?
Applet ismerve nem lennék meglepve

(A modernebb cuccaikból nem vagyok up-to-date, egy régi Powerbookom van, az OSX-et már azon is lecseréltem FreeBSD-re :D)
Pontosan ötven évvel ezelőtt ezen a napon  1961.április 12-én Jurij Gagarin első emberként a világűrbe járt, ahol 108 perc alatt megkerülte a Földet és ezzel beírta magát a történelemkönyvekbe. További érdekességek! Nagyításért kattints a képre!   Via  …..
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.04.12 12:05:59
Szakállas zokniszandálos UNIX troll 2011.04.12 12:06:37
Az Egyesült Államokban egészen mostanáig négy hetet kellett várni az iPad 2 szállítására, mert elég jelentős hiány alakult ki a tabletből: míg a magyar APR-ekbe folyamatosan érkeztek a készülékek, ezért akik előrendeltek, rövidebb várakozási idő után megkaphatták az…..