Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bordat

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira abszurd, hogy már majdnem teljesen valósághű...:)..
Kipróbált válságkezelőre van szükség egy katasztrofális válságban!..
Az utóbbi 12 évben Magyarországon módszeres hadjárat folyik az Európa-barát polgárság és humán értelmiség anyagi, létfeltételei és intézményi keretei ellen; ennek tudható be az akadémiai intézmények átszervezése, a CEU és a Norvég Alap kiűzése, a szociális háló szétszaggatása, az állami…..
Kicsit több, mint száz évvel ezelőtt Magyarország, az Osztrák-Magyar Monarchián belül Ausztria egyenrangú társországa volt. A korábban még kevéssé városias Budapest egyre inkább felvette a versenyt a csillogó császárvárossal, Béccsel. Az Osztrák-Magyar Monarchia meghatározó európai nagyhatalom volt,…..
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
MaGYAUR Orbán végzete lehet... 2020.09.10 07:52:36
Techet Péter idézi Orbán leggyűlöltebb volt-EP ellenlábasának, Daniel-Cohn Bendit-nek a projektjét, annak aki egyszerre volt Zöldpárti és 1968-as, - a társadalom vaskalapos és álszent tekintélyeivel szemben fellázadó - diákmozgalom vezéralakja: "Németország és Franciaország alkosson egy közös…..
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
bordat 2019.12.27 21:11:47
A szédületes pávatáncnak van egy káros mellékhatása. Amikor ugyanis, valaki túlságosan beleéli magát mások átverésébe, olyan siralmas bizalmi indexet produkál néhány év alatt, amire már nem lehet építeni semmilyen politikát. A Fidesz megítélését ma már külföldön és belföldön egyaránt az a tudat…..
Kézi lemezhajlító elkészítése, motoros pumpa fillérekből, hordozható jégakkus klíma, fémkereső és még hat ötletes megoldás Mr. Inventor összeállításából. Egy leselejtezett, emberes csapágy is megtalálta helyét és szerepét a szerszámok között...
bordat 2019.08.09 23:45:01
Perrel fenyegető vita robbant ki az olasz autógyár és Philipp Plein között, mert előbbi szerint komoly kár éri a márkát a divattervező Instagram-posztjai miatt. A Ferrarinak a bikinis lányok fájnak...
Japán rokonaim most vettek lakást Tokióban, ahol a helyszűke miatt 10 négyzetméteres, új építésű sufnikat is árulnak. Alapterület 40 nm2, mint a műhelyemé, amit hirtelen ötlettel most alakítok át. Közös bennük a méret és hogy a gyárilag egyterű ingatlanban a tulajdonos válaszfalakkal határolhatja el…..
bordat 2019.08.05 22:30:29
Új tulajdonost keres az Adastra nevű trimarán, amely az elmúlt hét évben bejárta a világot. Ahhoz képest, hogy nagyjából 15 millió dollárba került, a 12 milliós ár kifejezetten barátinak mondható...
bordat 2019.07.27 23:10:09
Szögezzük le rögtön az elején: 10 millió dollárért dzsekit venni őrültség. Akkor is az, ha 460 karátnyi gyémánt díszíti, mert hát ugye végül is minek. Hacsak azért nem, hogy elmondhassuk, miénk a világ talán legdrágább kabátja...
Az Oceanco holland hajógyártó cég 2012-ben építette meg a Nirvana nevű jachtot, ami aztán az Y.CO nevű monacói központú társaság flottájába került. A 88 méteres hajó egy hétre egymillió dollártól vehető bérbe...
bordat 2019.06.23 21:08:01
Határátkelő Szökés Krétára 2019.06.02 06:30:00
Miért szökik meg valaki a Maldív-szigetekről? Például azért, mert ott dolgozni pár fokozattal rosszabb, mint nyaralni. Vagy azért, mert túl sok hamisságot érez maga körül. Nagy kérdés, hogy vajon Kréta jobb-e. Talán még ez is kiderül. (Fotó: pixabay.com)..
MaGYAUR Orbán és Pol Pot 2019.05.31 10:16:12
 Milyen alapon lehet Pol Potot és Orbán Viktort egy lapon említeni? Mert mindkettőjük célja a gyűlölt liberális, globalizált kapitalizmus előtti korszak feltámasztása és mert az eltérő ideológiai alap ellenére mindketten a keleties jellegű despotizmus uralmi technikáját, a „Zárt hadiállam” eszményét…..
Interjú egy fanszőr fannal:..
bordat 2019.05.27 22:29:15
A hirtelenjében lemondott politikus egy 2017-es videó-felvétel tanúsága szerint Ibizán ezt fejtegette: „Pecina nagy játékos, tizenöt évvel ezelőtt elkezdte venni Orbánnak a médiát.” Az említett osztrák befektető tehát azért működött közre a magyar sajtóviszonyok gyökeres átalakításában, mert a…..
bordat 2019.05.20 16:48:50
@BéLóg: A főcsuti gyevibírot meg a TEK védi
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
bordat 2019.05.13 21:36:34
Steve lassan 50 éve él Kanadában és az ország egészen érdekes pontjaira is eljutott munkájának köszönhetően. Dolgozott olyan indián rezervátumban is, ami tényleg nagyjából a világ végén van…..
Patyomkin-falut csinált Budapestből Orbán, hogy átverje saját szövetségesét, mégsem sikerült kikeverednie abból a slamasztikából, melybe többek között a Soros-plakátokkal keverte magát. Talán kissé alábecsülte az általa hasznos idiótáknak tartott jobbközép politikusokat, és nem mérte fel helyesen a…..
Die Welt: itt a vég, a Fideszt ki kell zárni a Néppártból! FAZ: az EPP lassan Orbán bohóca lesz. A magyar kormányfő neme tud meglenni provokációk nélkül, abban bízik, hogy a német uniópártok végén visszariadnak és nem távolítják el a magyar pártot az EPP-ből, pedig nagyon ráfizethet, az országgal…..
Helló Curry! Paradicsom csatni 2019.02.09 19:23:25
Kollégáimmal pénteken az extrán kiemelkedő munkakedv közepette a csatnikról beszélgettünk és fel is merült egy általános tévhit, miszerint minden csatni édes és csípős. A csatnik nagy része édes, de vannak sós verziók is. Ilyen pl. a zöld csatni vagy ez a paradicsom csatni. Ebben a csatniban is van…..
A Fidesz hivatása az lett volna, hogy a nemzet hosszú távú fejlődését előkészítse és menedzselje, ehelyett nemcsak a körültekintő napi kormányzást, de a stratégiai tervezést is elhanyagolta. A fideszes vezérkar, Orbánnal az élen, úgy tesz mint a kisgyerek ha beszabadulhat a játékboltba, az abban…..
bordat 2019.02.08 19:09:07