Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keios

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
keios 2016.04.20 11:50:43
@Terézágyú: Természetesen. Biciklisként, gyalogosként is szólok az olyan bicajosra aki gyalogost veszélyeztet. Ezt ki is mondja a magyar kerékpáros klub, mint irányelvet: kerékpárral járdán, gyalogosok között vendégként kell viselkedni. Mondok egy példát, ha járdára kényszerülök, és mennek előttem gyalogosok akik pl nem vesznek észre, akkor még csak nem is szólok nekik hogy légyszimár. Ha észrevesznek és elengednek megköszönöm. Ha nem, akkor meg várok, gurulgatok.
Geekblog Transzcendens 2014.04.16 23:39:54
Néha abszolút meg tudom érteni Hollywoodot. De tényleg: mindenkinek sír a szája (és ez alól mi sem vagyunk kivételek), hogy leszarják az eredeti ötleteket, hogy csak a brandekkel foglalkoznak, hogy nem mernek kockáztatni, hogy szinte már minden csak a szuperhősökről, az…..
Ez az EP ma reggel jött szembe a neten, és kiválóan illik az esős októberi időhöz. A Coffinborn szegedi banda, és az első találkozás okán nem sokat tudok róluk. A BandCamp-oldaluk szerint a legénység a Gravecrusher és Mörbid Carnage tagjait tudhatja a sorai között, és az Asphyx,…..
Subba Szemvidító: Csárdás gabba 2013.12.04 10:01:00
Dobj egy bogyót, csuhajja! ..
keios 2013.12.04 11:01:39
moziba:be La Cara Oculta (2011) 2013.11.08 19:31:13
Annyira nem láttam mostanában jó filmet, hogy erről a simán nézhető filmről pár nap bénázás után arra jutottam, hogy írni kell, ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen hálás téma terítéken. A film elég furán indul, egy csávóval videóüzenetben szakít a csaja, aki ezután…..
#120 A tél közeledtével a barnamedvék lassan bevackolnak odújukba és hosszú álomba szenderülnek. Életfunkcióik, köztük az emésztésük és ürítésük is belassul, a végbelükbe beszorult bélsár pedig a 3-4 hónap alatt durván bebikásodik és elzárja a kifelé vezető utat.…..
keios 2013.05.23 10:57:07
FYI
Jó, tudjuk, kicsit felszaporodtak a VV Éva postok az utóbbi időben. De ennek a nőnek lassan egymagában kalandosabb az élete, mint az Éjjel-nappal Budapest összes szereplőjének együttvéve. Most éppen a zuglói rendőrségen szembesítették azzal a csókával, aki pár hete…..
keios 2013.02.26 13:51:54
Subba Tizenhét évvel ezelőtt 2013.01.29 22:04:45
Az egy dolog, hogy régen minden jobb volt, de hogy tizenhét évvel ezelőtt ennyivel jobbak voltak a drogok is az elképesztő. Esetleg lehet, hogy vödörrel tolták a kábót? Mit művelnek, és mennyire jó volt a Prodigy? ..
Sziasztok!Mark Neveldine és Brian Taylor mindörökre beírták magukat az akciófilmek történelemkönyvébe a Crank - filmek megrendezésével, melyekben minden idők legbetegebb akciófilmjeit köszönthetjük.Crank - FelpörgetveChev Chelios ( Jason Statham ) profi bérgyilkos, aki egyik nap…..
Amikor kiértünk ide Brightonba felkészültünk arra, hogy lesznek majd olyan dolgok is amik furcsának fognak tűnni, illetve mivel ez egy teljesen másik ország lesznek érdekességek.Ma megpróbálom ezeket összegyűjteni. Először is a legfontosabb, hogy az általam nagyon utált galambok…..
Olivér lelőtte a poént, mert csak a végére akartam leírni, na mindegy.-)))Szval tegnap reggel sietősen összepakoltunk (ha később jelentkezel ki akkor az súlyos pénzekbe kerül) és a csomagjainkat hátrahagyva elhagytuk a hostelt. Délután fél 5kor költöztünk be az új kis…..
Idén augusztusban 20. alkalommal indul el a Sziget és a jubileum okán az elmúlt 19 év legemlékezetesebb szigetes pillanatait szeretné összegyűjteni a most induló mienkasziget.hu oldal. A virtuális emlékkönyvben álló- és mozgóképek, blogbejegyzések idézik a múltat, ráadásul…..
B-oldal TOP1 természetfilm EVÖR 2012.02.21 07:21:00
Megmondom őszinten, nem vagyok egy nagy természetfilmes, de mindig is lenyűgözött a természetfilmek / ismeretterjesztő filmek fényképezése. Hiszen a természet teremtményeinek kurvára nem mondhatod azt, hogy "gyere be még egyszer", vagy "ismételd el újra…..
Subba WTF 2011.11.30 14:28:00
keios 2011.12.03 23:09:56
Az utóbbi években mintha kiment volna a divatból a sárvédő, egyre szebb bringákon ülünk, így egyre jobban megfontoljuk, milyen tárgyakat szerelünk fel szépséges kerékpárjainkra. A sárvédő az igazi mostohagyermekek közé tartozik, miközben funkcióját tekintve – főleg az…..
 Na, ezek a lelki toprongyok sem tudtak kimaradni a dologból :D. Íme a méltó, keresztényi, konzervatív, jobboldali és kulturált válasz nem kevés magyar ember nevében, az én magyarellenes, Himnusz gyalázó, SZDSZ módszereket idéző és fölforgató BAZMEGEMRE...No…..
Kedves emberek, kérjük szépen alássan az alábbi linkre kattintva tegyétek meg tétjeiteket a 2011-es szavazáson! Október 31-én, a Dürer kertben hirdetjük ki az eredményeket! Ott találkozunk! www.kettonegy.hu/szavazas/gumizsiraf2011/ ..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
keios 2011.09.16 12:23:06
@kisceruza: Vagy PIROSON, vagy PIROSBAN, bár ez utóbbi nem jó szóhasználat. A PIROSBA' még elmenne ha tréfásat akartál volna írni, de szerintem csak lógtál a nyelvtan órákról.