Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monsterrider

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A globális energiapolitika fokozatosan változik. Az elöregedett, kevéssé hatékony fosszilis erőműveket szép lassan felváltják a magas hatásfokú egységek vagy a megújuló energiaforrásokat kiaknázó létesítmények. A technológia változása lehetővé teszi, hogy jelentősen kevesebb (vagy éppen nulla)…..
monsterrider 2016.09.18 10:02:11
@Éhes ló: Ott van a forrás a jobb felső sarokban. Valóban szokatlan, hogy valaki a saját elképzeléseit, gondolatait írja le, ez téveszthetett meg téged is. :)
Már egy másik posztban is megírtam, de elmondom még egyszer: Nagyon vártam már, hogy részt vehessek a Segítsüti akciójában!  Amikor először találkoztam velük az interneten, vásárlóként tudtam csak kapcsolódni, de már akkor is hálás voltam nekik, hogy olyan…..
Rosszkor mondom, mert nincsen szezonja, de a sárgabarackos pite több, mint isteni. A tésztája a klasszikus 1-2-3 tészta, ahol 1 egységnyi cukorhoz kétszer annyi vajat és háromszor annyi lisztet keverünk. Én szinte mindig teszek bele egy tojást is, biztos ami biztos, és már volt, hogy…..
Imádom, amikor egy étel így néz ki. Tiszta, egyszerű. Pont ezért vicces, hogy a képen látható falat tulajdonképpen egy igen bonyolult és időigényes procedúra végeredménye. Kezdjük a csírával.  Sosem csíráztattam még és igazából most sem tudom, hogy honnan jött az ötlet. Eredetileg csak őrölni való…..
Van a piacon egy halas. Van nála ez meg az, de pisztráng szinte mindig. Szeretem, mert egyszerű barátságos ízű hal, szép és nagyon figyelmes módon pont akkorára nő, amit tekinthetünk egy adagnak. A kitisztított hal hasába vajat és összevágott zöldfűszereket teszek. Lehet menta, koriander,…..
Van egy lányom. 12 éves és gyakran ő főz ránk. Bújja a recepteket, videókat néz, Snapchat meg ami kell. Igazi kocka és foodie egyszerre. Na, ezt a krumplit is ő kezdte, de mivel nagy rajongója vagyok a mindenféle burgonyát felhasználó ételeknek, egy pillanat alatt szokásunkká vált a nyári…..
Évekkel ezelőtt nekifogtam blogot írni. Ez volt a la bella dieta Ettől teljesen függetlenül akkoriban vásároltam egy sütemény aukción egy tál süteményt. Az aukciót a Segítsüti szervezte és már akkor is sajnáltam, hogy csak vevőként vettem részt az akcióban, készítőként nem. Nemrég újra felmerült…..