Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giola

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elszámolással és forintosítással kapcsolatos tájékoztató levelek felépítése ..
Az elszámolás értesítő megküldésének időpontját befolyásolja, hogy az adott pénzintézet indított-e pert az állammal szemben annak megállapítása érdekében, hogy a szerződéses feltételei tisztességesek voltak.   Ha a bank pert indított, és az 2015. március 1. után…..
Sokan ezekben a napokban kapják kézhez a pénzintézetektől érkező elszámolásokat, és a deviza alapú jelzáloghitelek forintosításáról szóló értesítést. Az elszámolás és a forintosítás jogszabály alapján fennálló kötelezettsége a pénzügyi intézményeknek, kötelező…..
Visszaélés gyanúja miatt a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsa 2015. február 24-én azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét és felügyeleti biztosokat rendelt ki az intézményhez. A fenti intézkedéseken túl szintén…..
Két hét múlva elkezdik postázni az első elszámolásokat a bankok, de ahhoz, hogy rendben megkapjuk az elszámolásokat, és legyen időnk panaszt tenni, fontos, hogy a címünket jól tudja a bank. Azok a pénzügyi intézmények, akik nem indítottak pert a Magyar Állammal szemben a…..
December első napjától kilakoltatási moratórium van. Ezt tudjuk, de tudjuk-e, hogy meddig tart, és mi lesz utána? Kikre vonatkozik, mit jelent pontosan, és mivel jár? Az elmúlt években – és időszakban – olyan sokszor változtak a szabályok, hogy hasznosnak tűnik összefoglalni az…..
Továbbra is működik a Kulcs-tartó Program!  A Kulcs-tartó Programot a Menhely Alapítvány korábbi lakásprevenciós programjának tapasztalatai alapján, és annak folytatásaként működtette 2011. szeptember és 2012. július között. A program ezen kísérleti szakaszának…..
Ha már nem tudja törleszteni lakáshitelét…Ha úgy érzi, hogy tartozásai miatt elvesztheti a fedelet a feje fölül…Ha nem tudja, hogy hihet-e a fizetési nehézségeire megoldást kínálóknak… Hívjon bennünket! Nézzük meg együtt!Gondoljuk át közösen! A Menhely…..
A Kulcs-tartó előadás-sorozat folytatódik!Január 26. (csütörtök) 17:00-18:30 h: A Nemzeti Eszközkezelő Társaság - kik és milyen feltételekkel vehetik igénybe a segítséget?A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. abból a célból jött létre, hogy a bajba jutott lakáshitelesek ingatlanát…..