Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Látó

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetközi hírű szakember a multidiszciplinaritás élő szobra. Felcsút polgármesterét, Mészáros Lőrincet jelöli a kormány a Magyar Tudományos Akadémia élére, tudta meg biztos forrásból a Vakkomondor. A jelenlegi akadémiai elnök, Pálinkás József megbízatása 2014-ig szól,…..
Persze, miért is ne? Hiszen a füge egzotikus növény, finom a termése, és képes színt vinni a kertbe a megszokott, és valljuk be néha unalmas növények közé. A fügét legtöbbünk csak az áruházak polcairól ismeri, aszalt formában, ami ugye nem igazi, már a fügefát tekintve, mert…..
A Látó 2013.08.06 00:42:08
  „A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész.” (Orbán Viktor) Miniszterelnökünk azt is elárulta egy interjú keretében, milyen a hamis gulyás: az pedig az, amikor kivesszük belőle, amit bele kéne tenni. Most…..
Kicsit félve kezdem ezt az írást, hiszen a fideszes politikus akár ezt az írást is könnyen a lelkére veheti. Mindenesetre muszáj foglalkozni a közszerepléssel járó gyűlölködő, személyeskedő kommentek bíróságra cipelésével: miért veszélyes precedens és miért mennyire…..
Zsírfejű oligarchák, ingyenélő hivatalnokok, lakájújságírók, lézengő ritterek és yuppie-képű áfacsalók, avagy mire számíthat a miniszterelnök lánya a mennyasszonytánc alatt? Mong Attila lapszemléje. Brékó, brékó, apa végre kimondta: Közgép! Lehet házasodni! Egy…..
A Látó 2013.08.06 00:14:36
@Flúgatlan:
Telitalálat!
Meg van a szarva közt a tőgye!
( kapcs-ford Köbüki: baromira nem érted a lényeget!)
A Fidesz-es György István módosító indítványt nyújtott be a kisajátítási törvényhez. Ebből megtudtuk, hogy képviselő úr szerint ha egy állami vezetőnek megtetszik egy lakás, akkor a kormánynak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ezt a lakást kisajátítsa a…..
A Látó 2013.06.04 00:42:33
@villamos alóli kacaj:
Ez beletelt vagy 50 évbe.
Mire újra megvehetnéd már rég nem teheted.
Már csak néhányat kell aludni a nagy nemzeti párzóshow kezdetéig! Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hadat üzent a szingli létnek! A tervek szerint a következő Ratkó-korszak előtt állunk, s a rövid ismerkedés után már a friss szerelmesek együtt heverednek június 4-én a…..
Tina tizennégy éves, és tud gitározni. Ezt kegyetlenül be is bizonyítja az alábbi videón, amin a Eddie Van Halen Eruption című szólóját játssza. Vajon a Guitar Heróból tanulta meg?* Aki kíváncsi az 1977-es eredetire is, tekerjen lejjebb, utána pedig lehet vitatkozni ki a jobb,…..
A Látó 2013.05.25 17:27:17
@Bori Wó:
Ilyen hatalmas tudással a hátad mögött elég hülyén veszi ki magát, hogy komolyan összehasonlítasz egy 14 éves kislány gyakorló játékát egy profi koncert felvételével.
Az atlatszo.hu és a Társaság a Szabadságjogokért közös petíciót indított, amelyben az aláírók arra kérik Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá az információszabadságról szóló törvény módosítását. Eddig közel ezren írták alá a petíciót, sokan…..
A Látó 2013.05.04 16:16:58
@villamos alóli kacaj:
- megy a bal,....megy a bal...
Teljesen átlagos, napsütéses szombat reggelnek indult a mai nap. Egészen addig, amíg hirtelen fel nem bukkant a Kapitány a csepeli piac színes forgatagában. A helyzet abszurditását erőteljesen fokozta, hogy karján fonott vesszőkosár fityegett, nyomában pedig kvázi Lenin-fiúkként…..
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
Másképp növelné a foglalkoztatást az IMF, mint az Orbán-kormány, és kétharmados arányban igazuk is van. Ha alaposabban megnézzük az IMF pénteken nyilvánosságra hozott riportját (pdf), itt-ott mintha a sietség nyomait fedeznénk föl.  Az 5. oldalon a 2012-es 18 százalékos…..
A Látó 2013.04.01 10:02:33
@hot-spot:
Basszus!
Most oda az optimizmusom!
Azt hittem már csak 1.100.000-t kel legörcsölni.
Szegény Viktor, ha ezt tudná!?
Gébics Nem szégyelli a kormány? 2013.03.30 23:43:15
Most húsvétkor még hosszabb lett a sor.   Magyarországon immár az ünnep része, hogy ingyen ételt osztanak a segélyszervezetek a rászorulóknak. Egy tál meleg, tartalmas levest vagy húsos ételt, egy műanyag pohárka bort, forralt bort vagy teát, kedves mosolyt, néhány jó…..
A Látó 2013.04.01 01:27:36
@reszeg tengeresz:
Mondjuk, a részegséged sok mindent megmagyaráz....
Nálunk, a tanyán egyszerűbben mennek a dolgok. Mondja, szomszéd, jön-e már az ár? Jön biza. No, akkor kettővel több doboz cigit veszek. Az kitart, míg el is megy az ár. A kutyát meg nem engedem ki. Esik a hó? Hát, szomszédasszony, szokott az ilyenkor. Ja, akkor megkeresem a…..
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..
A Látó 2013.03.15 22:20:02
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
A Látó 2013.03.15 22:05:07
@nick papagiorgo:
Nem látsz tovább az orrodnál, pedig már a hóesés is elállt.
"Ha érted, mire gondolok. "
Viszont nincs problémád, a kellemes gond(olkodás) nélküli lét.
Kedves kortársaim, meg mindenki, aki a Lendvay utcában járt ellentüntetni a minap! Annus néni vagyok. Biztosan ismertek már. Én vagyok az írogatós néne Bivalybasznádról… Na most azért írok, mert ezt a képet mutattátok magatokról aranyosaim:LINK Le kellett halkítanom amikor…..
A Látó 2013.03.10 00:13:31
@zobod:
Te tényleges, vagy mű paraszt vagy?
Kicsit úgy voltunk ezzel a hét elejével mi is, mint a forint: háromszáz fölötti pulzussal bámultuk, hogy jegybankelnök nertárs máris a devizatartalékban turkál könyékig olyan vehemensen, hogy a feje nem győz neki hazasürgönyözni Varsóból, hogy várjál baszod, legalább addig ne…..
hacsaknem Beteg ország az ... 2013.03.07 20:08:19
Szkeptikusan figyeltem-figyelem a Fidesz székház „ostroma” körüli fejleményeket. Nem éreztem egy percig se a felhőtlen örömöt, inkább valami mást. A kora délelőtti órák óta érkeznek a hírek arról, hogy tüntetők vették körül a Fidesz Lendvay utcai székházát. Kiderült,…..
  A Nemzeti Színházat a jobboldali gondolat építette és tartotta életben, a másik fajta gondolat láttuk, mit csinált belőle. (Vidnyánszky Attila)   Ha Vidnyánszky ilyen megnyilvánulásokat tesz, úgy végképp kiiratkozik a komolyan vehető közszereplők közül, de ez a…..
Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így…..
A Látó 2013.02.16 16:28:50
Bizonyára igen sok emberben tolul fel néha az ötlet, hogy de szívesen üzenne politikusainknak, csak a hangja nem ér el valahogy hozzájuk. Hosszú keresgélés után megleltük a bűvös szót: flashmob.Mint bizonyára nagyjából mindenki hallott róla, hétfőn érkezett az ország háza…..
Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte:…..
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..