Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Replay_Winner

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kapcsolat. Telnek a hónapok, a dolgokat viszi előre valami. Telnek az évek, a lendület valahogy elfogy. Valami kiüresedik és jön ez a mondat: „Úgy érzem kiszerettem belőled. A dolgok már nem a régiek.” Vagy: „Sajnálom, úgy érzem elmúlt a szerelem…” Hál’…..
Jelenleg kiüresedettség és fájdalom tölti be a szíved. Egész nap az jár a fejedben, vajon, hogyan kaphatnád vissza a szerelmedet, talán már próbálkoztál is valahogyan, de az kudarcba fulladt. Ilyen tanácstalan lehet, hogy még sosem voltál, abban az egyben van holtbiztos, hogy…..
„Tegnap még azt mondta szeret, ma pedig szakított velem!”Szomorú, de ez elég gyakori sztori szokott lenni. A kedvesed előző nap még szerelmét bizonygatja neked, aztán másnap, mintha nem is ő lenne, szakít veled, látszólag teljesen értelmetlen módon. De még is mi van a dolgok…..
A jó hír, hogy legtöbbször lehetséges az Szerelmedet visszakapnod. A "rossz" viszont az, hogy egy kis ideig eltarthat, míg a volt Kedvesed ismét visszajön hozzád. Mert alapjában véve csak egy út van, hogy Szerelmedet újra visszaszerezd: A tűz újra fel kell, hogy lángoljon benne…..
"Soha többé!" A legtöbben ezt hangoztatják, azonban amint a kockázat megszűnik mégis újra felfrissítik a kapcsolatukat az Exükkel szakítás után. Mások viszont állandóan azt bizonygatják, hogy nem tehetnek annál jobbat, mint adnak egy újabb esélyt az Exüknek. Ezért…..
Ha elhagyott a volt Kedvesed, akkor napi szinten valószínűleg újra és újra megkérdezed magadtól: "Hogyan szerezzem vissza az Exem szakítás után?" "Mit tehetnék azért, hogy az Exemet visszahódítsam?" "Milyenek a visszaszerzési esélyeim?"   Az…..
Okokat a szakításra gyorsan találsz. Mindig felmerülhetnek olyan dolgok, amik zavaróak lehetnek a párodban. Másrészről egy szakítás kockázatot is hordoz magában. Sosem tudhatod, hogy az új pároddal szemben támasztott elvárásaid teljesülnek-e. Ezért olyan érveket állítok fel…..
Szakítás után az Exeddel megpróbálod újra?Az, aki a párkapcsolatból kilép a távolság miatt egy teljesen új kilátásba helyezi magát az Exével szemben. Ha elhagynak téged a gyengeségeidet lehet, hogy teljesen máshogy értékeled, talán erősebbé is válsz. A saját…..
A szakítás feldolgozásaHa a párod végül szakítás után elmegy, akkor úgy érzheted magad, mintha egy világ dőlt volna össze benned. Az életedben még soha nem érezted magad ennyire egyedül, elhagyottnak és tehetetlennek. Vannak olyanok, akik minden reményt feladnak, hogy a párjukat…..
Akit a szerelme frissen hagyott el, annak gyakran csak egy kívánsága és gondolata van: hogyan kaphatnám Őt vissza?Csak egy a bökkenő: a vágyakozás önmagában nem segít.Éppen ellenkezőleg, minél jobban együtt akarsz vele maradni, annál inkább a "menekülő" szerepébe…..