Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenevan

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kilométer FAIL! 2010.12.26 12:50:00
Autót hirdetni trükkös kilométeróra-állással úgy, hogy közben egy bárki által elérhető aukciós oldalon ott van ugyanaz az autó lényegesen több kilométerrel: FAIL! Persze, tudjuk, több lehetőség is van: 1. Az aukciós szándékosan állította többre, hogy olcsóbban…..
Minden idők legnagyobb Magyar Gitárosa! Radics Béla -ahogy Ő szerette R.B. Kapitány- a 60-as 70-es évek legnagyobb zúzógépének egyetlen fennmaradt kislemezéről a Zöld csillag című kötelező hallgatmányt tölthetitek le. Ő volt a magyar Jimi Hendrix, a hazai rhythm and blues és…..
Dj Naga alias Fejér Balázs igazi minőség a trance, ambient, goa és a drum and bass világában. 90-ben indult zenei pályafutása első állomása a Napnap fesztivál ahol zenekarával lépett fel. Az együttes kérész életű volt, próbálkozott más előadókkal is, de a végén mégiscsak…..
Letölthető Vörös István és a Prognózis együttes gyakorlatilag minden jelentős slágere! A Tele van a város szerelemmel címú dallal befutó együttes a 80-as évek New Wave hullámán indult. Mai napig hallgatható számait tölthetitek le a vorosistvan.hu-ról,…..
Letölthető a Clippers Rockabilly zenekar néhány feldolgozása! A 2001-ben összeállt kalocsai rock and roll banda bejárta már szinte az egész országot, a falunaptól a motorostalálkozókig, a club rendezvényektől a fesztiválokig szinte mindenhol felbukkanhatnak és lendületes…..
A 80-as évek egyik leg népszerűbb pop csapata az Exotic Trabanton szállni élvezet refrénű nótája, 24/24, Ébresztő Paganini, Holdfénytánc, Punk rapszódia, Emléked bennem él, Go Go Amerika, Hiába provokál, Bizonytalan mosoly, Itt élünk az erdőben, Vadnyugat és a többi Exotic…..
Ingyen letölthető 3db full album a Sexaction együttestől! A 90-es évek meghatározó rock csapata szabadon letölthetővé tette az első 3 albumát. Most ingyen letöltheted a 92-es Olcsó élvezet, 93-a Mocskos élet és a 2005-ös válogatás lemezüket mp3 zenei formátumban! Ingyen mp3…..
Ingyenes zenéket bemutató blogom mp3 és videoklip letöltési helyeket fog megmutatni, ahol zeneszerető olvasó nem csak megnézheti, vagy meghallgathatja kedvenc együttese zenéit, hanem azt ingyen le is töltheti. Lesznek helyek ahol "simán" le lehet tölteni a zenéket, de…..