Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani8

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az utóbbi hónapokban gyakran napirendre került Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a Manchester Unitedba, a jelek szerint a "Vörös Ördögök" rajongóinak erre még várniuk kell. A 27 esztendős támadó kijelentette, szeretné kitölteni 2015-ig szóló kontraktusát a Real…..
Tito Vilanova, a Barcelona trénere üzent a David Villa iránt érdeklődőknek, különösen az Arsenalnak: a spanyol csatár nem megy sehova, marad a Camp Nouban. Az Arsenal már többször is az újságok címlapjára került azzal, hogy le akarja igazolni David Villát, a Barcelona spanyol…..
Mesés Benfica-gól, nem lehet elégszer megnézni! Ezzel egyenlítettek a Sasok először a Porto ellen a vasárnapi rangadón, aztán már a 17. percben kialakult a 2-2-es végeredmény a Luzban. Nem akármilyen előkészítése volt ennek a bombagólnak: a beadást követően két fejes…..
Mauro Tassotti, az AC Milan segédedzője (és egykori védője) elmondta, hogy a klub kiszemelte Davide Santont, a Newcastle United fiatal, olasz válogatott hátvédjét. Davide Santon jól ismeri Milánót, hiszen 2005 és 2011 között az Internazionale ifi- majd felnőttjátékosa volt,…..
Hatem Ben Arfa 2011-ben csatlakozott a Newcastle Unitedhoz a Marseille-ből, és írt alá négy és fél évre szóló kontraktust. A 25 esztendős francia labdarúgó hamar komoly népszerűségre és elismertségre tett szert Angliában, annak ellenére, hogy többször is sérülések…..
Foci4Ever Sérülések: PSG,Arsenal 2013.01.14 14:06:43
Thiago Silva egy hónapra harcképtelenné vált combizom-húzódás következtében - értesült a francia Canal + televíziócsatorna vasárnap. Mikel Artetára is hetekre kidőlt az Arsenalból. A brazil középhátvéd az Ajaccio elleni pénteki bajnokin sérült meg, kimaradhat a Bordeaux, a…..
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Borussia Dortmund 3–1-re nyert a Hoffeinheim otthonában.Csak sejtésünk lehet, kiket figyelt meg Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – a német szakember a helyszínen…..
London - The Daily Express értesülései szerint, Alex Ferguson kész ajánlatot tenni az angol válogatott Frank Lampardnak, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Chelsea-nél. A cikk szerint Lampard örül annak, hogy olyan óriásklubok érdeklődnek iránta, mint a MU és az Arsenal,…..
Rendkívül sima, 5–1-es győzelmet aratott a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében a Borussia Dortmund a Hannover 96 ellen. Huszti Szabolcs végigjátszotta a mérkőzést, gólpasszt adott – sokat nem ért vele csapata, mely alárendelt szerepet játszott. A negyeddöntőben Bayern…..
A német (és persze egyben a török) labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége az 1988-ban született középpályás, Nuri Sahin, aki 2011-ben került a Dortmundtól a Real Madridhoz tízmillió euróért. Madridban azonban ritkán játszott, ezért adták tavaly nyáron kölcsönbe a…..
Az angol klubfutball egyik legnagyobb rangadójára került sor vasárnap délután: a Manchester United otthonában egyetlen góllal legyőzte a Liverpoolt, izgalmas hajrát követően. A két csapat közötti különbség ezzel 24 pontosra nőtt.Ilyen sok ponttal előzzük meg a Poolt? –…..
Foci4Ever Félévi 2013.01.14 10:34:41
Az Fc Barcelona szinte 100%-os félévet mutatott be nekünk .A BL-nyolcaddöntős Málaga otthonába utaztak , a La Liga őszi idényének utolsó fordulójában, vasárnap este. Úgy tűnt, ez lehet a szezon második legnehezebb meccse a katalánok számára, de simán meglett a három gól,…..
Foci4Ever Lesz vagy nem lesz? 2013.01.13 20:58:50
Victor Valdés ügynöke tagadja a sportigazgató azon állítását, miszerint a Barcelona tárgyalásba kezdett ügyfelével. A kapus ugyanakkor bármikor készen áll arra, hogy egyeztessen a hosszabbításról. A Barcelona sportigazgatója, Andoni Zubizarreta a napokban úgy nyilatkozott, a…..
Foci4Ever Események 2013.01.13 20:57:01
A Chelsea(3.) ismét a harmadik mivel a Stoke city(10.) ellen győzni tudott 0-4-re míg a Totthenem(4.) döntetlent játszott az utolsó helyen álló QPR-ral(20.) , de az Everton(5.) vs Swansea(9.) és a Norwich(12.) vs Newcastle(16.) is 0-0-lát játszott . A kieső helyen álló Aston Villa…..
Foci4Ever Messi nélkül 2013.01.11 19:09:11
Az Fc Barcelona a Cordóbával is elbánt úgy, hogy Lionel Messi nem lépett pályára, a meccs 5:0-ás eredménnyel végződött .Elsőként Thiago majd két bravúros gól David Villától és végül Alexis duplája .   ..
braniac Halo 2 2011.03.12 20:29:00
Hellosztok Dani vagyok a halo 2-ről írok páratA dolgunk egyszerű, meg kell mentenünk a magunk és embertársaink irháját a bosszúra szomjas, és kegyetlen idegenektől.Új fegyverek,új járművek,de a hangulat a régi!az emberek fegverei:Pistol:Habár kinézetre ugyanaz, mint az első…..
braniac ninja gaiden black 2011.03.05 19:33:00
Hellosztok Dani vagyok most a ninja gaiden black-ról írokAz a lényeg hogy a  ninja akivel vagyunk annak a tesoját meg öli egy nagy monstrum szamuráj és ezt mi láttuk és meg akartuk támadni és meg ölt minket is (a dark blad nevü fegverével) de egy sas feltámasztot minket és…..
braniac Kingdom 2011.03.05 19:00:00
Hellosztok Dani vagyok most a Kingdom under fire 2-ről fogok írniHát nem sokat tudok róla írni de lehetsz jókkal vagy rosszakkal de az a lényeg hogy le kell győzni egymást.grafika:szerintem nagyon jó lett a grafikaszavatosság:sokkáig ellehet vele játszani de könnyű meg unni itt…..
braniac prince of persia 2011.03.02 18:57:00
hellosztok dani vagyok most a prince of persia sands of the time-ról fogok írniA The Sands of Time-ban  a Herceg és apja, Sharaman király megtámadja India maharadzsájának palotáját, de Sharaman nem elégedett fia teljesítményével, ezért a Herceg ellopja az Idő Tőrét, és a…..
hello dani8 vagyok most a gta san andreas-ról fogok írniAz egész arról szól hogy feladatokat kell végig csinálni egy emberrel, egy idő után már más városokba is el lehet menni autoval motorral stb.grafika:jókategória:egyébszavatosság:el lehet vele játszani honapokig isitt egy…..
hello dani8 vagyok most a tomb raider lara croft legend-ről fogok írniAz egész arról szól, hogy egy lánnyal vagy akivel küldetéseket kell végrehajtani.Az játék azért nagyon érdekes mert a lány olyan mint hogyha most szabadult volna egy artista…..
braniac NFL 2009 2011.02.20 18:12:00
hello dani8 vagyok most az NFL 2009-ről fogok írniErről most igazán nem tudok írni, hogy miről szól mert végül is ugyan az mint igazából és az nagyon tetszik hogy lehet állítani a stratégiátgrafika:jókategória:sporta csapatok benne vannak a ki kelljáték élmény:nem lehet…..
Hello dani8 vagyok most a gyűrűk ura harc a közép földért-ről fogok írniEz a játék a film alapján készült ha a champaginban játszunk.gondorral,mordorral,vasudvardtal,rohannal lehetünk grafika:jókategoria:stratégiaijáték élmény:jólassú gépeknél nem ajánlom, de azért ki…..