Regisztráció Blogot indítok
Adatok
장현승 사랑해요

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cseke Eszter és S. Takács András filmjeit eddig csak azok nézhették meg, akik előfizettek a Spektrumra, októbertől viszont az On The Spot első két évadát leadja az MTV is. A hirado.hu "értesülései szerint" a 18 riportfilmet személyes élményekkel kiegészítve adják le…..
장현승 사랑해요 2011.09.20 18:10:37
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
장현승 사랑해요 2011.09.06 14:02:52
A jövőben nemcsak szlovák rendszámú autók gazdagítják a magyar utak látképét, de a fiatalok kezében megjelenhet a Kofola és a Deli csoki is. A hazai cukros, sós és koffeines termékek drágulása beindíthatja ősz végén a kalória-turizmust. Több utazási iroda már most hirdet…..
장현승 사랑해요 2011.09.02 18:22:48
 Mutatnánk az objektumot, mely Óbudán található. (Köszönjük K. G. barátunknak a témát és a képet.) Ez egy automata, amely vizet ad. Becsületkasszás alapon működik. Tehát ingyen is juthatsz vízhez. Ha befizetsz, a Csodalámpa Alapítványnak megy a pénz. Ők életet is…..
Az orosz Orbital Technologies néhány napja mutatta be a Föld felett keringő űrszálloda, a CSS (Commercial Space Station - kereskedelmi űrállomás) látványterveit. Az előreláthatólag 2016-ban 350 km magasan Föld körüli pályára álló 4 kabinos hotel panorámaablakai, 7 embernek…..
Rákócziék párizsi bordélyháza után jutott eszembe (szegény fejedelmünk neve valahogy mindig a rosszlányokhoz kötődik), hogy hát száz éve Budapesten is volt jó néhány ilyen intézmény. De vajon mi lehet ma ezekkel az épületekkel? Én a magam részéről egyet ismerek, melyről…..
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
A Miele szervize válaszolt múltheti panaszosunknak, akinek szétolvadt a sütősínje. Levelükből kiderült, hogy a pirolízises tisztára égetés előtt érdemes kivenni minden tartozékot, nehogy elpusztuljanak:Tisztelt Hölgyem! Ha a reklamálásnak nem ezt a formáját választja, már…..
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
장현승 사랑해요 2011.06.08 11:37:57
@Atro: egy lenémított és lesötétített és lerezgéstelenített mobillal semmi gond.

zavaró a legkisebb fény is a vásznon kívül, ennyi.
장현승 사랑해요 2011.06.08 11:41:49
@PerDüll: az arénában van vmi vip terem svédasztallal, mindennel.
장현승 사랑해요 2011.06.08 11:43:30
@kaosz: ennek ellenére szokták tölteni az idióták az ilyen torrenteket, amíg nem jön ki jobb minőségben.
A dél-afrikai Fokvárosban vasárnap, egy nappal 26. születésnapja után elhunyt Leon Botha, akit legtöbben a Magyarországon is többször fellépő Die Antwoord Enter The Ninja klipjéből ismerhettek. Botha amellett, hogy DJ $olarize-ként klubokban játszott, még vizuális műveivel is…..
장현승 사랑해요 2011.06.08 11:13:33
  Múlt hétvégén jártunk Budafokon, a Barlanglakás Emlékkiállítást szerettük volna megnézni. Nem jártunk sikerrel, a museum.hun talált információk teljesen tévesek: a barlanglakásnak nincs állandó pénteki-szombati nyitvatartása, a 06.20.447.8333-as számon kell legalább…..
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Bence sajátos jótállást fedezett fel frissen vásárolt Whirlpool mosógépén. A Mediamarktban reklámozott 4 év garanciának sehol máshol nincs nyoma (papíron 2 év van), a gyártó mégis arról biztosította telefonban, hogy ők tudni fogják, ha eljön az idő. Kiváncsian várjuk az…..
A LMGTFY-nál is alázóbb választ kapott gyt az MSI angol ügyfélszolgálatától, hol kaphat régi laptopjához töltőt:Az úgy volt, hogy a 3,5 éves MSI laptopom akksija és tápegysége cserére szorult. Nagy nehezen megtaláltam az MSI support oldalt, ahol megadták a UK…..
장현승 사랑해요 2011.06.02 10:46:08
@Csaba01: nekem meg az van a Dellemmel, hogy megvan évek óta, és semmi baja. ja és még van 1-2 év garanciám. valami eszméletlen sok garanciát adtak rá, nem normálisak.
A fukusimai atom-katasztrófa nyomán – érthetően – világszerte felélénkült az energiatermelés jövőjével kapcsolatos eszmecsere. A japánok mellett most már pl. a németek is egyre határozottabban elfordulnak az atomenergia jövőbeli felhasználásától. De ha leállítjuk…..
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
장현승 사랑해요 2011.05.26 14:14:30
@Zöldegér: erre az én megoldásom: berakok egy nagy zacskót a táskámba. ha bármi váratlan jönne, akkor a táskámat és az apró cuccokat beszóróm, és mindenki boldog.

kényelmesebb a malév, nem vitatom.
장현승 사랑해요 2011.05.26 14:18:11
@Jofiu: egyetértek veled is:D
azért büszke vagyok arra, hogy nekem egyszer bejött egy német (!) fapados check in pultnál a "dehát idefelé felengedték ezt a táskámat" duma. :D biztos látták, hogy jámbor fajta vagyok egyébként.
Elkészült Budapest első tökéletes biciklis útja, ahol egy dolgot rontottak csak el, de azt is kijavítják. A sávért évek óta küzdenek a civilek, mondván, az ott elhaladó napi közel kétezer biciklista már megérdemli, hogy ne az autók közt vagy a járdán kelljen szlalomoznia. ..
장현승 사랑해요 2011.05.25 14:16:59
@Shawher: én is utálom, ezért olyan maszkban bicajozom, ami a port biztosan szűri, a gázokat meg talán.
Hepiendre ébredt tegnap Sándor, ugyanis a DHL megtalálta a raktárban eltűnt, véletlenül Ausztriába küldött fényképezőjét:Örömömre szolgál elmondani hogy meglett az elveszett gyermek, kit Nikonnak hívtak. Ebben vitathatatlan és elévülhetetlen érdeme van a Tékozló Homárnak.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.25 09:30:00
A Glee készítői ilyen Emmy-csomagot raktak össze.A CBS vasárnap este egy Jesse Stone-filmet adott (Tom Selleck főszereplésével), és 14 millió nézője volt vele. A nagyjából évente bemutatott Stone-tévéfilmek sorában ez volt a hetedik, és 21 százalékkal többen nézték, mint az…..