Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homár Sharif

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Versenyszférában élünk, vagy mifene. Ez azt jelenti, hogy mindenki eltérő fizetésért dolgozik, amit szépen csendben a számlájára utalnak és kussol róla, lehetőleg titokban tartja és persze folyton elégedetlenkedik, hogy milyen keveset keres és hogy mennyire nem jön ki a…..
Lesley, a 8ker blogger hívta föl a figyelmünket a legfrissebb bicskanyitogató posztjára. Kellemes vásárlást és molesztálást kívánunk mindenkinek.A Futó és Nap utca sarkán lévő boltban nem ajánlatos vásárolni, legalábbis a felirat szerint. Azt nem tudom, mennyire veszik komolyan…..
Homár Sharif 2009.01.26 08:56:21
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..
Homár Sharif 2008.07.30 09:32:14
Ahogy ígértük, a gazdasági rovatot ráuszítottuk arra a témára, hogy vajon törvénytelen, vagy simán pofátlan dolog emeltdíjas telefontarifát kérni az ügyfélszolgálati hívásokért. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen azt mondták, a dolog nem sért törvényt. Tehát…..
Homár Sharif 2008.06.05 17:19:50
Olvasónk azt gyanítja, hogy a hétfői sztrájk végén, amikor újraindult a metró, az első szerelvényen az úgynevezett csókosok utazhattak. A gyanúját az táplálta, hogy a biztonsági őrök egyes egyenlőbbeket már egy óra előtt beengedtek az állomásra, aztán egy fantomszerelvény…..
Homár Sharif 2008.04.08 08:57:11
Aki rákot eszik, az megfizet, de hogy egy bank válasza a pénzváltási hibára az, hogy megesik ilyen a külföldi tranzakciókkal, több mint rémisztő. Március 5-én indultam haza az Egyesült Államokból, és mivel a Seattle-i reptér nemzetközi terminálján a Burger King átalakítás…..
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
Homár Sharif 2008.02.29 10:01:08
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..
Többen  megemlékeztek már róla, de most kaptunk egy rosszabb minőségű képet, amin viszont látszik ennek a zseniális fizetett gerillamatricának a teljes szövege:Budapesten több mint 40000 személygépkocsival rendelkező mozgássérült osztozik a számunkra fenntartott 1040…..
Zsi nem szereti a Creamilk tejet. Mondhatni gyűlöli. Mi még nem találkoztunk ilyennel, mármint nem anyai gyűlölettel, hanem tejjel, így fingunk sincs, hogy tényleg ilyen rossz, vagy a zsi szomszédjában lévő boltban rohasztják meg. Írja meg, akinek van Creamilk-élménye. Alant a…..
Érdekes anomáliát fedezett fel Szümi, ami talán még nem szerepelt Homáron. Elektromos fűrészt vásárolt a Praktiker barkácsboltban, ahol azt mondták neki, mivel céges számlára vette a cuccot, bukta a garanciát (ipari felhasználás):Vásároltam egy Batz papucsot a Praktikerben…..
Újabb termékkapcsolási trükkre lett figyelmes Lillalány mindannyiunk kedvenc termékkapcsoló vállalatánál, a T-birodalomban. Utolsó számlája mellé ugyanis az Union Biztosító kötelezős reklámpakkja is becsusszant. Kitalálták ugyanis, hogy a T-ügyfél kedvezményt kap, ha náluk…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..
A Homárnak nem tiszte rendet vágni az iStyle és az iPodját javítani beadó naiv ügyfél között, főleg, hogy mintha ez most az Apple "szervizszokásain" múlna. Mondjuk ettől függetlenül vicces, hogy 7 rugóba kerül egy javíthatatlan készülék, de a szabály az szabály, az…..
Egy görbeestés amnéziás esettel állunk szemben vagy hegyezhetik MacBookjaikat Etyekwoodban a következő szétszponzorált cukrostakony vígjátékhoz? Gábor története a 00-ás évek románásan stilizált lenyomata: a kerítőnek állt huncut bázisállomás megváltoztatott smssel…..
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
Anna az M6-os mikroautópályát szerette volna elkerülni, de a jelek szerint ez nem sikerült neki. A Homár T. olvasóihoz fordul a kérdéssel, hogy tényleg szándékosan megtévesztő a kiiírás vagy bebambulás esete forog fenn? A minap, egészen pontosan augusztus 30-án arra vetemedtem,…..
Homár Sharif 2007.09.05 11:16:49
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
Homár Sharif 2007.09.03 14:13:14
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..
A képen látható különösen aljas érdekből elkövetett hirdetést Mizger találta a Gyulai Média Info Mixben. Vajon mekkora brainstorming előzhette meg és vajon lesz-e windowsos folytatása?..
Homár Sharif 2007.09.03 11:45:10
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..
Múlt héten kapott jelentést a Homár egy bizarr hirdetésről, ami az elkerülhetetlen végpusztulás víziójával riogatja az embereket. Csabi fotói szerint azonban a végzet hamarabb érte utol őket, mint számítottak rá: Kedden fotóztam le az Aviva "Holnap is felkel a nap"…..