Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margo56

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokkoló, valós (!) történet egy magyar pszichiátrián dolgozó nővértől. Érdemes-e egészségügyi dolgozóként elvonatkoztatni a valóságtól?..
Előre tudtuk, ezért meg sem lepődtünk rajta, hogy a kormány nem fogja elárulni, hogyan teljesítenek a magyarországi kórházak a kórházi fertőzések ügyében. Az már izgalmasabb, hogy milyen indokokkal titkolóznak továbbra is. Nem várunk tovább, ahogy ígértük, ki fogjuk harcolni a kórházi fertőzéses…..
Olyan 20 éve, a rendszerváltás hajnalán, volt egy Darnel Krisztián nevű fazon, aki brutálisan arrogáns tréningeket tartott csarnoknyi embernek, személyiségfejlesztő módszer gyanánt. Sokan kóklernek tartották, ám sokaknak bejött, a lényeg talán az volt, hogy az arroganciával…..
margo56 2017.06.16 10:57:14
@Peetee: egyetértek.
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
margo56 2015.02.01 20:15:28
@morgo1229: Innen most mindenki elmegy, nem hazajön. Engem is már kétszer hivott a barátnőm New Yersey-be. Nagy itt a létbizonytalanság, Magyarországnak a külföldiek szerint is vége.