Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anarchoid

0 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Te mennyire vágod a retrót? 2016.12.05 15:21:15
Pár hete posztoltam azokat a szörnyű képes szóvicceket, amiket a Pixelcon 4-en rendezett vetélkedőmre csináltam - és én igazából csak ennyit akartam, de azóta többen is kérték, hogy tegyem fel a teljes vetélkedő kérdéseit. Rajtam ne múljon. Szóval egy régi Vágó István-vetélkedő, a Mindent vagy…..
anarchoid 2016.12.05 20:42:23
Így lehet kimaxolni és emlékezetes gasztroélménnyé tenni ezt a két fogást. A titok természetesen a jó alapanyag és az odafigyelés. A Keszthelyi Palettában voltunk.  Ez a poszt valójában egy korábbi folytatása - a Paletta nyitásakor megígértük, hogy a konkrét fogásokat is leteszteljük. Az állandó…..
Régi játékokat emulátorban újraéleszteni sokszor macerás (illetve a konzolos kényelemhez szokott gémerek gyakran lusták egy DosBoxot indítani), erre megoldás az az egyre gyakoribb törekvés, hogy lelkes emberek összecsomagolják a romot az emulátorral, valami önindító formában összehozzák, és onnantól…..
2016. június 23-án az Egyesült Királyság arra szavazott, hogy lépjen ki az ország az Európai Unióból. Az EU elhagyásának lehetséges következményeit sokan sok szempontból vizsgálták a szavazást követő napokban, a kilépésnek a gazdaság mindegyik ágára, szegmensére jelentős hatása lesz. Igaz ez a…..
anarchoid 2016.07.11 07:07:22
@BiG74 Bodri: jo megfigyelo vagy enese vettem eszre elsore ;)
Sosem akartam megírni ezt a posztot, bármi mást, csak ezt nem. Hiszen ő halhatatlan, tudom! Most is ezt érzem, pedig már az égi hagymásbabot főzi és kóstolja olyan hozzáértéssel és arckifejezéssel, amit csak tőle láthattunk. A gyász az első, ami átjár bennünket, mégis egy belső nyugalom kíséri…..
A 2015/16-os tévés évad legnézettebb amerikai sorozata ismét a The Big Bang Theory (Agymenők) lett, átlagosan 21,3 millió nézője volt, amihez innen is gratula. 18-49-ben harmadikok lettek az amerikai foci és az Empire című zenés szappanopera mögött, bár ebben a demóban a…..
anarchoid 2016.06.02 10:32:36
Régen volt kis hülye vicces videó a blogban, és most találtam egy egész frisset az ArhyBES csatornáján, bár kicsit spoileres azoknak, akik nem olvasták vagy látták a Trónok harca első fejezetét/részét (van egyáltalán ilyen ember?), és nem kicsit 18+-os is. Szóval a válasz a címben feltett…..
anarchoid 2016.04.29 04:32:10
@Bobby Newmark:

enis igyvoltam vele aztan egy nap poenbol megneztem az elso szezon elso reszet ;) (mult nyaron) aztan azt vettem eszre hogy megneztem az egeszet ;)
A múltkor azon akadtam fenn, hogy 1996 már 20 éve volt, de mit mondjak akkor arra, hogy 1986 pedig már 30 éve! Persze egy '80-as évekbeli slágerről könnyebben elhiszi az ember, hogy már benne van a korban, mégis vannak dalok, amik máig olyan frissnek hatnak, mintha mondjuk csak nem is olyan régen…..
A kalandjátékokat a kilencvenes évek közepe óta szokás temetni (hej, ha annyi millióm lenne, ahányszor láttam leírva, hogy "haldoklik a kalandjáték"), pedig ez a műfaj nagy túlélő - és most nem arra gondolok, hogy más zsánerekben szépen gyökeret vertek a kalandelemek, hanem a klasszik…..
anarchoid 2016.03.06 06:08:01
anarchoid 2016.03.06 06:08:41
@anarchoid: Doomsday
(Az alábbiakban Dester kartárs írását olvashatjátok, akinek nem indult jól az év: feltörték a Rockstar-accountját.) Pár napja történt meg az, amivel senki sem szeretne szembesülni, és pláne elképzelhetetlennek tartja, ha épp az IT szektorban dolgozik. Kaptam a Rockstartól egy emailt, hogy a…..
Elment a kaméleon, Ziggy Stardust hazautazott, Tom őrnagy kilépett az űrkabinból. Avagy meghalt David Bowie, és most nyilván egész nap Bowie-dalokat hallgatok, és pár napig ez most így marad (nem mintha amúgy nem szoktam volna, éves rendszerességgel rám tör a Bowie-láz). Többek között a Hours...…..
Az achievementeknek nem sok értelmük van, kivéve akkor, mikor azt mutatják meg, hogy milyen fura világban élünk. A steames Fallout 4-ben van például egy olyan, amit akkor kap meg a játékos, ha kilép a 111-es Vaultból (vagyis nagyjából 5 perccel a karaktergenerálás után). Na, az…..
anarchoid 2015.11.18 11:46:54
@DnP: mert bena vagy, ne magadbol indulj ki...
anarchoid 2015.11.18 18:54:40
@-=Flatline=-:

tevedsz : idiot savant-al 1-2 ora alatt siman ;)

most ilyen karival jatszom, es nagyon gyakran proccol (quest leadasakor is! az kapasbol masfel szint)

idiot savant + 1 int + 8-9 luck = fast leveling
Kéktúra A Szajki-tavak 2015.10.19 08:04:00
A Kádár-korszakban élte fénykorát, de ma is gyönyörű a gátakkal felduzzasztott mesterséges tavak sorozata. Van belőle strandolós, horgászkodós és vizimadarakkal teli mocsaras változat is. Egy nap a Szajki-tavaknál. Az előző napi 35 kilométeres túra után, 2 vízhólyaggal a lábamon jól esett egy…..
anarchoid 2015.10.20 17:15:05
Volt pár hónapja egy hír: a Steamen arra nyílt lehetőség, hogy ha nem tetszik egy játék, amit vettél, vissza tudd váltani. Vannak persze feltételek, most hirtelen nem is tudom, talán az, hogy két héten belül, és persze huszonpár óránál nem több játékidővel érdemes csak…..
Úgy vagyok én a remake-kekkel, mint az MLSZ a magyar futball közvetítésével: nem szabad túlzásba vinni, mert elkapcsolási faktor lesz belőle. A jó remake viszont olyan, mint egy fasza Liverpool-meccs: évekig emlegeted párás szemmel, még akkor is, amikor éppen kiszívtatok a Stoke…..
Tök őszintén bevallom, nekem eddig a Fallout 4 a legnagyobb durranás az E3-on. Nehezen rajzolnám körbe, hogy igazán mi miatt, mármint melyik játékelem, vagy apró részlet nyerte el a figyelmemet, ráadásul úgy, hogy előre tudni lehetett, hogy valami bejelentéske azért akad majd. Ha…..
anarchoid 2015.06.19 22:14:16
@A_G_A: jatszottama dishonoreddel de annyira nemjo ahogy fel ertekeled , bar tagadhatatlan hogy vannak ertekei, azonban az fps genreben nem vegez a top 5-10 jatek kozott. Sem kidolgozottsagban sem lovolde elmenyben nem rug labdaba pl Rage, az uj wolfenstein (hogy csak kettot emlitsek) kozott. Es sajnos a trotenet is kb annyira eredeti, egyszeru hogyezert sem kaphat meltatast. A 2. resz trailere aranyos (csapkezu kiscsaj) de nem nyugozott le.. ;(
Szokatlan módját választotta a Guild Wars 2 egyik adminja, hogy megoldjon egy csaló játékos jelentette problémát: gyakorlatilag egy nyilvános alázás és kivégzés kíséretében tette meg a szükséges lépéseket. Történt, hogy egy cheater hetekig terrorizálta a játék…..
Régóta pörgünk azon, hogy a magyar könyvpiac milyen anomáliákkal terhelt, a túlméretezett nagykereskedőktől a későn kifizetett kiadókig. Sokan vizionáltak mindenféle apokalipsziseket, de elsősorban a névsor másik végéről, az Alexandrától várták a bedőlést. Ehhez képest…..
A gémercsaj, akit biztosan nem kell bemutatni a geekeknek: ő volt az emlékezetes Hatos cylon a Battlestar Galacticában, de rengeteg tévésorozatban feltűnt még a Suitstól a Two and a Half Menig. Közel állnak hozzá a sci-fi szerepek, a BSG mellett meg lehetne még említeni a TRON:…..
anarchoid 2015.02.28 21:51:12
A közelgő vasárnapi zárva tartás adta az ötletet, hogy megszavaztassuk és rangsoroljuk a Magyarországon működő szuper/hipermarketeket. Eszünkben sincs politikával foglalkozni, arra akadnak nálunk rátermettebb és alkalmasabb személyek is, mi csupán szeretnénk kideríteni, melyik…..
avagy, kik azok a „kalózok” és hogyan hadakoznak a könyvkiadók ellen? Gyorsul az ekönyvek világa, de nem csak a legális oldalon. Januárban az nCore kifejezett kampányt indított az "ebook kategória felélénkítésére". Természetesen igyekszünk az eredményekről is hamarosan…..
anarchoid 2015.02.23 15:12:21
@c1957:

varni kell amig atszivarog torrentre (ami kesik nem mulik)