Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G'Ryza K Gaeles

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Veszélyes Vevő Teszt 2010.02.24 01:16:00
 Tesssssssssssssssszt..
Napsugaras hajnalhasadtát, kedves álmatlan Saab-buzik!Lássuk a kérdést, melynek első jó megválaszolója viszi az Elise Berthier tervezte Lexon tollat és a bőrös agymozgatót, a Move your mind feliratú Saab filofaxot! A kérdés pedig nem más, mint ami most következik. Vagyis: a…..
Hogyan szüntessük meg a terrorizmust? Titkosszolgálattal, a nemzetbiztonság megerősítésével, a terrorsejtekbe való beépüléssel és leleplezéssel? Esetleg katonai hadműveletekkel? Célzott likvidálásokkal? Gyanús elemek kitoloncolásával? Körülbelül ezek az ósdi megoldások…..
G'Ryza K Gaeles 2009.06.20 03:41:03
@Hadrian VII.: A post ferdít, hibásan következtet, és agresszív a megfogalmazása, ennél igényesebbet szeretnék olvasni.
Ide nem fogom leírni, késő van, de aki küld nekem mailt, annak szivesen válaszolok bőven kifejtve.
Totalbike hírek Motorosok raboltak 2009.03.09 17:04:00
Miközben a CNN riportere, Sasha Herriman a kamerába nézett, a háttérben négyen kiraboltak egy ékszerboltot, majd két motorral távoztak a helyszínről. Egy londoni könyvbemutatóról tudósítottak Peter Kavanagh operatőrrel, amikor munkájukat robaj és a távozó motorok hangja zavarta…..
G'Ryza K Gaeles 2009.03.10 01:14:07
Honda VFR senki nem emlékezne milyen motor is volt
lsd.:
totalbike.hu/tesztek/vfr08/
Továbbá elég rugalmas a meneküléshez
esetleg vmi supermoto ami jól kanyarodik mert városban az a fő.
Belsőség Kifékeztek, összetört 2008.09.27 08:47:00
Előfordul, hogy az ember kicsit fáradtabban ül motorra a kelleténél, a hőmérő higanyszála is feleslegesen magasra tört azalatt, míg múlatta az órákat, no meg az ismeretlen vasparipa is betörésre vár alatta. Hát bekövetkezik a baj. Egy nappal azután, hogy egy éjjel nagy nehezen…..
Belsőség A régi gárda nitróval 2008.09.04 16:20:00
Az új VMax tesztjében fontos dologként emlegettem, hogy az új blokknak is bírnia kell a feszegetést, mert a VMax hagyományosan a legdurvább tuningok áldozata. Az tény, hogy az első villa alapos erősítésre szorul, meg kell kapnia a fém fékcsöveket, valami rendes féket, aztán, ha…..
Más címet nem adhattam a Coign of Vantage-nek, mert nem tudom eldönteni, hogy ez egy zseniális játék vagy egy borzalom. Adott egy kép, aminek térben vannak elhelyezve a pixelei, a kép akkor áll össze, ha megtaláljuk azt a pontot, ami körül a pixeleket forgatva kétdimenziós látvány…..
Sokan félre szokták érteni a félig blogposzt, félig cikk Autonániát. Pedig ez valójában csak egy álmodozós rovat, valahol ki kell ereszteni néha a gőzt, amikor már túl sokat néztük a hasznaltauto.hu-t, a mobile.de-t, az ebay.akármit, és fejben megvettünk már negyven ócskaságot…..
Ezentúl nyugodtan kívánhat nekem bárki boldog születésnapot augusztus 12-én is a meglévő júliusi mellé. Nem sokon múlt tegnap délután, hogy most itt pötyögtethetem a billentyűket. Békésen motoroztam hazafelé a jó öreg 400-as Burgmanommal, száz körül az országúton, amikor…..
Belsőség A csúcspont 2008.08.10 19:17:00
Kora délután Mókus show-ját élvezhették a nézők. Én már nem először láttam, de ezt a fazont igen nehéz megunni. Alapvetően egy streetfighter show-ról van szó, ám Mókus sajátos humorával és stílusával megspékelve. Aki különösebben nem értékeli a motoros mutatványokat,…..
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
G'Ryza K Gaeles 2008.06.23 12:24:10
Belsőség Írtam a GKM-nek 2008.04.16 17:37:00
Mai publicisztikánkra annyi levél érkezett, oly sokan értettek egyet azzal, hogy ez a KRESZ 2.0 máris bűzlik, így kibontatlanul, celofánon át is, hogy elhatároztam, nem hagyom annyiban a dolgot, nem várjuk ki azt a bizonyos sejtelmes társadalmi vitát. Inkább megkeressük, ki találta…..
G'Ryza K Gaeles 2008.04.16 22:33:17
  A rendezvényt három napig elviselő Angélának szobrot kell emelnünk- gondoltam a tuningshow női wc-jében. A dögös hoszteszek és a még dögösebb látogató csajok olyan mocskot alkottak a női wc-ben, amit lecsempézett keretek között ritkán látni. Nem a takarítással volt a…..
Jó reggelt kívánok! Remélem, hogy mindenki kellően kipihent, mert nem az lesz a válasz, hogy 3 ajtós, 5 ajtós és kombi. Valami egészen más lesz a válasz. És autóskártyát lehet nyerni vele. Nézzék csak meg ezeket a gyönyörű autókat! A két sárgát, a pirosat meg a kéket. Igen,…..