Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ittazaki

2 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését...
ittazaki 2019.07.01 12:07:00
@Magán?Véleményem?: "70 ezres részvétel kb 6 nap alatt, az nem tekinthető komolynak... egy kb 2 milliós városban"... (Ez CSAK az ellenzék!)
Ez alapján a 8 milliós orszagban 2,8 millió szavazat kevés a "felhatalmazáshoz".
A Fidesz-KDNP-nek megvan minden befolyása és rendelkezési hatalma ahhoz hogy ha veszélyben érzik "magukat" elsősorban törvények/rendeletek megalkotásával (ez folyik mostanság) törvényessé tegyék az előzőleg még akár bűncselekményként értékelt eseményeket cselekedeteket.(EZÉRT hangoztatják mindig…..
Ismét egy eladó mesél arról, hogy milyen a kassza vagy épp a pult mögött állni. Ha nincs is mindenben igaza, - hiszen arról aztán egyáltalán nem a vevő tehet, ha őt az első napján lehetetlen küldetésként beteszik kasszázni -, de elég szemléletes képet fest a néha varacskos…..
A Moszkva téri Gastland étkezde betámadta múltkori naiv ügyfelet, aki nem akarta az egész "menüt" kifizetni: Sziasztok, a Gastland bistroval kapcsolatban írtam nektek egy cikket még talán egy hónappal ezelőtt, remegő kézzel írom-e sorokat, ugyanis ma reggel egy rendőr keltett, a…..
Ha az ember beletekint a jövőbe... Túl sokan teszik meg ezt helyettünk,nem? Tv-ben már minden napszakban fellelhető a JÓs műsor.Mind arra hívatott hogy boldog-de főleg boldogtalan,tisztában legyen azzal a ténnyel,hogy nem reménytelen az élete. De.. Belegondolva... Ezek és hasonló-pl:csak 1 betű…..
Nevetséges, ahogy a gagyi 3D-s tévékre próbálják átállítani az embereket, amikor pedig az 50-es évek óta nem sikerült használható szintet elérnie a technológiának. Még mindig szemüveget kell viselni, és érdemes 1-2 méter távolságra ülni a tévétől a tökéletes hatás…..
ittazaki 2011.11.08 21:38:21
A szakboltok ill. a műszaki pulttal rendelkező bevásárló központok csak rendelésre kaphatnak árút.Teszem azt 3d tvhez szemüveget.Ha a gyártó,-példánkban a samsung-adja a készülékhez a plusz terméket(merevlemez,3d szemcsi,skype kamera)akkor azt a samsung ügyfélszolgálatán-weblapján történő regisztrációhoz köti.Vagy már eleve a tv készülék dobozába csomizzák.Ha ez nem történik meg,akkor az árusító üzlet jelképes darab összegért(pár száz forint)kapja meg az "ajándékot",amit neki így természetesen készletre kell vennie.Ha a gyártó szerint a tv hez "jár" a szemüveg ,akkor a samsung a bolttal megegyezve leküldi a termékhez tartozó plusz valamit...na itt pause.A samsung mostanában nem áll a szállítás magas fokán,ugyanis több áruházból is hiányoznak az ajándékba reklámozott árúcikkjei.A bolt szembesül a vevő értetlenségével mivel a termék reklámja,és az ügyfélszolgálat közlése nem találkozik.Nem minden samsung tvhez ad a gyártó 3d szemcsit csak d6500 és magasab kategóriákban.Ja nagy műszaki bolt tavaj karácsony akciójában FEBRUÁRRA tudta a gyártó szállítani a szemüvegeket.Kaptunk is ajándékba 1 merevlemezt....Természetesen nem kötelező 3d s tvét venni senkinek,de a középfelső-felső kategoriában már benne van,és internet is,wifi,hálózat fájlmegosztás...stb Lehet hogy támadni fogtok...én nyertem a 3d tvt a SAMSUNGTÓL mégis megfutottam a düh köröket
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
Rudi átverésbe futott bele, R03 csak egy figyelmetlenségre építő trükközésbe. Mert amíg az akciós polcra nem akciós terméket rakni büntetendő kategória, a saját termék csomagolását egy másik népszerű termékhez hasonlóra gyártani és közel helyezni ahhoz, csak szimplán…..
 A hajszárítónak is meg kell élnie valamiből, nemdebár? Mennyivel elegánsabb lett volna a hajszárításra oxigénhasználati díjat felszámolni.A kocsim szélvédőjére helyezve találtam meg ezt a szórólapot, mely  egy hatalmas tavaszváró bomba akcióról tesz említést az…..
ittazaki 2009.03.06 14:18:36
A nagy, klasszikus fordítógépes használati utasítások ősmagyar sztárja egy 599 forintos univerzális távirányító, amelyik tavaly már alaposan megnevettette a Homár olvasóit. Ha nem jól sikerülnek a dolgok, engem például azóta is lenyom a távoli ural. Cillancs most elküldte a…..
ittazaki 2009.03.04 16:48:46
@qqwweerrttzz: Kell elem a távirányítoba és:
-hangerő minimumra
-mély hangszin maximumra
-magas hangszin minimumra
-menüből kilépni
-TV-n benyomni az "F" gombot mellé megnyomni a "-/V" és a távirányitón az "INDEX" gombot
Ezek után megkapod a szerviz menü 1-et.
Itt a piros, zöld gombokkal léptethetsz jobbra illetve balra és a sárga kék gombok az elfogadó gombok. A beállitások mentése a "STR" gombbal hajtható végre.
:)))
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
Krisztián december elején vásárolt egy új monitort, amit azóta csak 5 napig tudott használni, a többi időt márkaszervizben töltötte. De nem azért, hogy kijavítsák a hibáit, hanem hogy még össze is karcolják. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, a Fogyasztóvédők Egyesülete,…..
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
A karácsonyi felárazás már olyannyira közismert tény, hogy a Tesco már arra sem veszi a fáradtságot, hogy kigyomlálja reklámújságjából a bizonyítékokat. TT néhány oldalon belül megtalálta a 203 forintról leárazott ívólevet egy hónappal ezelőtti állapotában, éppen…..
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
Miklós története még a békés természetű Homárt is ollónyitogatásra ingerelte. A Bécsbe tartó naiv ügyfél az osztrák vasút szerelvényére szállt volna bicajával, amit a kaller érthetetlen okból megakadályozott, majd az időközben helyszínre érkező rendőr igazoltatása…..
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..