Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zollerbá

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról."Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (...)Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt…..
zollerbá 2014.02.22 08:22:28
@GeorgeousGlory: Dr. Szeszák Gyula /szeszak.hu/
egykori olaj ügyész írja Tompiról: egyszerre néz ki cigánynak zsidónak és négernek.
Jól fog mutatni rajta a csíkos egyenruha!
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
zollerbá 2014.02.20 14:42:26
@J.László: 2004-ben a Fidesz megszavazta az alkotmánymódosítást ezzel lehetővé vált a sorkatonaság megszüntetése.
Orbán és Kövér titkos múltja a honvédségnél kezdődött!!!
zollerbá 2014.02.20 14:48:25
@Süttő: Keresztbe-kasul bejártuk a várost, de nézz körbe a Blahán, a nyócba, a kilencbe, Kőbányán, Újpesten, Csepelen meglátod őket mindenhol!
zollerbá 2014.02.21 09:05:46
@J.László: Csak a nagyon gyenge jellemű alakokat tudta a seregben beszervezni a III/IV, de gratula néked ehhez!
Proszektúra A Simon ügy haszna 2014.02.12 19:05:40
Simon Gábor nem tett mást, csak ő is megfogadta azt, amit Lázár János fejtegetett még 2008-ban Hódmezővásárhely város közgyűlésén. „Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen, kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Aki nem vitte semmire…..
zollerbá 2014.02.13 09:35:04
@maxval a gondolkodó birca: Becsületes, nem ügynök, nem zsarolható emberek nem kerülhetnek a politika és a gazdaság magasabb berkeibe!
A hiénák nem engedik.
Sokan találgatják, honnan származhat az MSZP volt alelnökének az osztrák bankszámlán parkoltatott, eltitkolt milliói, de egyelőre semmilyen kielégítő választ nem kaptunk erre. Bezzeg az Egyesült Államokban egy bizonyos értékhatár felett fel kell tüntetni, hogy miből – épp örökségből vagy…..
Bármit is gondolunk az Együtt-PM aktivistáinak Sándor-palota erkélyén végrehajtott, a paksi bővítés ellen szervezett performanszáról (a magam részéről helytelenítem ezt a fajta - pragmatikus szempontból erőtlen, a megfogalmazott célt esetlegessé és komolytalanná tévő -…..
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Persze nem most, és nem maga ellen, ezt remélem senki nem hitte egy percig sem. Szóval még 2003-ban, 11 évvel ezelőtt történt, hogy három szocialista képviselő, Simon Gábor, Szitka Péter és Török Zsolt közölte, hogy hamarosan benyújtják az Országgyűlés mentelmi,…..
zollerbá 2014.02.07 10:20:40
@Bee-zony: Hogyan szavaznák meg a szigorúan titkos tisztek az ügynöktörvényt?!
Az FSZB /orosz titkosszolgálat/ Litvinyenkóval prezentálta, hogy mi vár az áruló ügynökökre, náluk.
Nálunk más a helyzet, lenne egy kérdésem, az igen tisztelt Fidesz elszámoltatók indítottak-é egyetlen vizsgálatot is volt SZDSZ-es ellen és ha nem miért???
Demszkij "kakukk", Kókadt és társai milyen szépen és nyugodtan éldegélnek manapság!
Ha ez a Bauer Sándor nem lett volna a celeb Schobert Norbert apja, sose derül ki, hogy folyton összetévesztik a magyar Jan Palachhal.Egy éven át nézhetjük hetente a közszolgálatiban Rákay Philip történelmi showműsorát, amely Szabadság tér '89 címmel próbálja a felnövekvő…..
zollerbá 2014.01.27 15:53:44
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
Philip igazat szólt, 81 jelentő volt az MDF alakuló sátorában!
Kötelező olvasmány:
Lakatos Pál
"Júdások a magyar parlamentben"
A folyamatot a breszt-litovszki béke zárta le, amelynek révén a németek kezére több mint tíz magyarországnyi, addigi orosz terület került. Most, hogy kis hazánkban enyhén szólva provinciális vita bontakozik ki Marx szerepének átértékeléséről, lássuk, mi a helyzet Leninnel,…..
Még tavaly év végén született döntés arról a kormányzatban, hogy Magyarország német megszállásának 70. évfordulójára emlékművet állítanak a Szabadság téren. Tekintve, hogy március 19-re el is kell készülnie a műalkotásnak, a projektet Lázár János kiemelt beruházássá…..
Kérdezi tőlem valamelyik tiszteletreméltó kommentelőm off record, miért bántom szegény Bajnait (merthogy ő, bevallja, éppen Bajnai híve). Mindenkit bántok, mert mindenki megérdemli (ebben a körben), válaszolom. Jó, jó, akkor nyilatkozzam -- ha már itt tartunk -- hogy akkor végül…..
zollerbá 2014.01.02 15:21:53
@Fyall: Göncz Árpád, Antall és Sólyom a módszerváltás legnagyobb bűnözői.
Árpi bácsi nem véletlenül kapta a tartótisztjétől a "patkány" fedőnevet, kívülről és belülről is hasonlított rá!
Mielőtt írogatunk érdemes olvasgatni, tájékozódni,
pl. ma este az M1-en 21.50-kor megnézni
"Az igazság soha nem késő" c. filmet az igazságtételi törvény elszabotálásáról!!!
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
Mentális Deficit Viktor fél 2013.12.20 04:24:56
Nagyszerű vezérünk politikusi zsenialitását jó néhány posztban ecseteltük már. Nyilvánvaló, hogy jó úton halad az újraválasztás felé, sőt lazán befigyelhet egy újabb kétharmad is, elképesztő hatékonysággal adagolja a hülye népnek pontosan azt, amit a birkák hallani…..
A mi diplomatáink a külföldi érdekérvényesítésből csak a protokolláris formaságokat sajátították el. Smúzolás a sonkás tekercsek, ráksaláták és drága borok mellett – és itt meg is áll a tudomány. Tegnap került nyilvánosságra az a videó, amelyben osztrák humoristák a…..
Van egy szerintem nagyon szép megemlékezés Antall Józsefről, Seres Laca tollából, idézem, aztán megmondom, miért. "Antall? Nem szerettem. Aztán sajnáltam. Nem volt jó miniszterelnök, nemigen kormányzott, túl hosszan beszélt, nem láttam az esszenciáját, pedig nagyon is volt neki:…..
Ez a dal vége? Igaz, az előadás még zajlik, a kövér hölgy énekel és az utolsó metrót elérni kívánók sem csörtettek ki a ruhatárba – ám úgy néz ki, a jövő évi országgyűlési választás már lefutott, az eredmény is borítékolható: a baloldal csúfos kudarcot szenved.…..
Az „akik miatt nem lesz kormányváltás”-sorozat második, egyben záró epizódjában a piti árulók után elérkeztem a szupersztárokhoz, a csúcsragadozókhoz, a határozott, megfontolt, tehetséges, marakodó ellenzéki vezetők arcképcsarnokához. A lenti uraknak sikerült azt a…..
Ügynökügy, pártfinanszírozás, hatalmi tér. Ez a három téma olyan erős koalícióvá láncolja össze a Fideszt és az MSZP-t (illetve a holdudvaraikat), hogy minden más ellentét közöttük legfeljebb másodlagos. A Fidesz-MSZP koalíció uralma a magyar politikai rendszer rendező…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
zollerbá 2013.11.28 17:23:20
@Transylvanianmixedgrill:
Sajna Kwasnewszki és Kacsinszki ex elnökök is határozottan állították, hogy a villanyszerelő "Bolek" fedőnéven dolgozott, ugyanúgy "harcolt" a kommunista rendszer ellen, mint Demszki, Orbán,vagy Kövér!
Régóta tudjuk már, hogy az egyik legkommunistább magyarországi párt a Jobbik, a rezsicsökkentő-versenyben ezt végképp nyilvánvaló is tették, de úgy látszik, ezt kevésnek gondolják egy mérhető választási eredményhez, úgyhogy most bedobták az új arculatot. Új kampány, új…..
zollerbá 2013.10.26 10:38:27
@nu pagagyí:
Sziciliában is csak maffia emberei építhetnek autópályát, a trafik ügy is csak a hálózati emberek pénz szivattyúja, ezért kell megtudnunk pl. mit csinál ma az 1500 egykori szigorúan titkos tiszti állomány!
A D-209 -est látjuk, hogy milliomosként tengeti nyugger életét, kiemelt nyugdíjjal.