Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MugeN

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
MugeN 2007.12.10 14:28:29
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
World in Conflict után egy további "Game Home" videó a www.gcsab.netinform.hu/game-home honlapról ..
MugeN 2007.11.10 21:55:47
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
MugeN 2007.10.31 13:46:58
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Rossz PC játékok sorozat Képek 2007.09.09 00:08:00
Gondoltam kirakok pár képet a legutolsó videóból, hogy nyugodtan meg lehessen vizsgálni azokat ;)Az iwiw-es profilomhoz is feltöltöttem jó pár képet. Ha van kedvetek, nézzétek megUPDATE: 2 új kép az iwiwen! Dick Assman ahogy még sosem láttátok!..
MugeN 2007.09.09 08:05:20