Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aurian

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Valamennyien biztonságra vágyunk, - mégis meglehetősen sokan szinte semmit sem teszünk otthonuk megvédése érdekében. Egyesek anyagi okok miatt halogatják riasztó rendszerek megrendelését, - mások egyszerűen idegenkednek még a gondolatától is hogy bárki idegen személy vagy…..
Kis piac vagyunk, oké, tudjuk, de az  azért kicsit fura, hogy az X-Faktor döntőjében Csobot Adélon látott ruha a The Voice egyik versenyzőjén is ott figyel, hát ennyire nincs egy rongy sem a sztájlisztok saját szekrényében? Vagy van egy központi jelmezraktár, tessél adni egy…..
Aurian 2012.12.21 13:38:13
@Parafon:

Attól, mert palimadár vagy és beetted a szélsőjobbos zsidó összeesküvéselméletes maszlagot, hogy most mindenről a zsidók tehetnek attól még nem vagy antiszemita.

És attól mert most úgy érzed, hogy te egy igazi hazafi vagy aki szembeszáll a hazára törő veszedelemmel (a nemzetközi helyzet fokozódik) attól még nem vagy keresztény sem.

És a közvélekedéssel ellentétben nem vagy neonáci sem, csak egy jelentéktelen flótás aki a magatehetetlenségét és kisebbrendűségi komplexusait igyekszik kompenzálni ezekkel a mesés történetekkel a jó (a hazafiak) és a gonosz (a nemzetközi összeesküvők) végső harcáról.

Csak a világ ennél sokkal összetettebb, és bonyolultabb, ahogy az lenni szokott. Pl. Látogass el egyszer Izraelbe, amit látni fogsz az mindenféle ateista (átlagos emberek, meglehetősen sok arab), egy kis számú szélsőséges (minden irányba), és nagyon sok ostoba politikus, éppen úgy mint itthon. A mítosz a felsőbbrendű zsidó nép legendájáról már itt meg fog dőlni, a Talmud az izraeliek többségének már csak egy poros, történelmi relikvia.

Elnézést az offtopikért.
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
Aurian 2012.12.19 20:32:21
@Parajpuding: Anyádat nevezzed gyökérnek, büszke magyar vagyok, ezen a földön élünk, nekem itt ne gyere ezzel te kis liberális gyökér, menyé vissza izraelbe odavalósi vagy, nekem itt ne szidgyad a magyar népet, mer jönnek a szittyák széjjelvernek nézhetsz, gázosítva leszel te zsidó fééreg.
Aurian 2012.12.19 20:54:38
@Tomi from Space:

Ugyan, ezzel a bejegyzéssel csak a nyilvánvalót jelentetted ki: az emberi butaság határtalan. És most, hogy már az emberek többsége Androidos eszközt használ, a határtalan emberi butaság megjelent a platformon.

De mi ebben az újdonság?

Vagy mit vártál?

Ez egy nagyszerű dolog egészen addig ameddig nem csak a szájuk jár ezeknek a felhasználóknak, de alkalomadtán a pénztárcájukat is előveszik, csakhogy többségében nem szokták, ezért is készítek én alkalmazásokat egy meghatározottabb, igényesebb és fizetőképesebb rétegnek.
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
Aurian 2012.12.03 00:15:12
@MetroGoldwinMayer: Szőröstalpú románként? Nehezen.

Érdektelen, hogy zsidók vagy orosz állampolgárok. Nem tesz semmit.

"felépíteni azt a 3000 házat"

És ezzel ők az egyedüliek akik építenek is a térségben, a többiek inkább csak a rombolásban érdekeltek.

Izraelnek nemigen kellenek további fegyverek a területszerzéshez, a történelme során még nem volt méltó ellenfele a térségben. Amikor legutóbb megtámadták az annyira jól sikerült, hogy Egyiptomig mindent elfoglalt, és az ellenkező irányba is, aztán a béke reményében megvált ezektől a területektől.

De mint mondtam mindenki ellenzi a telepek építését, egy tucatnyi kulcspozícióban lévő zsidó politikust leszámítva.
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Aurian 2012.12.02 23:35:01
@EGYIKRESEM: "akik túlélték az akkori történéseket"

Úgy érted a nemtörténéseket, merthogy nem hivatalosan mindenki tudja, hogy a holokauszt soha nem történt meg, mindössze a győztesek írják a történelmet.

A holokausztot az ötvenes évek végén írók segítségével költötték hozzá a történelemhez, amihez fényképeket és filmfelvételeket is hamisítottak.

Az évszázad legnagyobb hoaxa a zsidó terrorizmus előretörésével tudott megvalósulni aminek során az Egyesült Királyság számtalan kormányépületében bombatámadásokat hajtottak végre.

Ennek következtében a kormányzat beleegyezett a zsidó állam létrehozásába, a szükséges tőke egy részéhez pedig a holokausztról szóló propaganda megszervezésével jutottak.

A valóságban haláltáborok nem, de fürdőtáborok üzemeltek ahol a német nemzetszocialisták wellness-el (ez egy német kifejezés, fürdőparadicsomot jelent) várták a háború borzalmai elől kikapcsolódni vágyó turistákat.
Mivel a háború rengeteg pénzt emésztett fel Németország az idegenforgalomtól várta ezeknek az összegeknek a beérkezését.

Nem kétséges, hogy a kuruc.info rövidesen közéteszi ezt a cikkemet, hiszen a történelemszemléletem authentikussága nem tér el jelentősen a megszokottól.
Naiv ügyfél előfizetési csomagot váltott a T-Home-nál (nem írja, de biztos kisebbre), amit azzal jutalmaztak, hogy egy új emailcímet is kapott hozzá, a régit viszont szó nélkül törölték: A T-Home számomra megmagyarázhatatlan húzását szeretném megosztani, illetve véleményt…..
Aurian 2012.11.22 22:17:20
@Aurian: Sőt, még ennél is jobb ha az MX rekordot eleve többféle szerverre / szolgáltatásra pattintod, jöhet apokalipszis, meg minden istenfasza, de te még mindig megkapod a leveleidet. Ha meg az egész tetves internet egyszerre rohad le úgyis lesz fontosabb dolgod (futkározni, pánikolni) mint leveleket olvasni.
Aurian 2012.11.22 22:21:44
@Tűzvályó: Na az nagyon megéri, tűzlocsolós email cím előfizetéses alapon. Ennél már akkor jobban fel lehet vágni egy saját domainnel (pl. istvanafonok@nakiakiraly.org, azenyem@18centikeresztbe.com)
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Aurian 2012.11.09 14:40:31
Van galambtenyésztés, de azt már csak kiírnák az étlapra, hogy galambhús.

Magyarországon is tenyésztettek étkezési célra egykor galambot:
www.haszon.hu/agrar/allattenyesztes/391-sikerre-visz-a-husgalamb.html

A városi galambok azonban repülő patkányok, mindeféle nyavalyával, azokat senki nem enné meg, de elkapni se kapná senki, annál egyszerűbb tenyészteni ellenőrzött körülmények között.
Az ünnepek olyanok, mint a megfázás: hosszú és általában szenvedéssel jár, de legalább nem kell dolgozni menni és lelkiismeret-furdalás nélkül lehet pálinkát vedelni. Amellett pedig, hogy valójában végigunatkozzuk a napot ahelyett, hogy élveznénk a szabadságot, ráadásul…..
Aurian 2012.11.05 13:59:30
@vasgyuszi: Tuti. A piratebay tartja még magát mainstream szinten, de torrentezni nem annyira mainstream dolog, mármint nyugaton, ahol van pénz a digitális piacra, de amúgy is csak nyugat meg kelet-ázsia számítanak piacnak, Oroszországban még egy nyamvadt iPhone-t se tudsz venni, az ilyen helyeken még mindig minden gondjuk nagyobb annál az embereknek, hogy szoftverért, meg médiatartalmakért fizessenek.
Vagy nem, de mindenesetre érdekes lesz. Ma este érkezik az iPad mini az Apple kínálatába, és ha minden igaz, nagyjából egy hét múlva már a boltok polcain virít a készülék. Az Apple rajongói, mint mindennek, ennek is feltétel nélkül örülnek, de ezzel együtt befektetői szemmel…..
Aurian 2012.10.23 15:54:40
@devadel:

Steve Jobs 2007-ben azt a döntést hozta, hogy nem kell alkalmazásbolt, sem third party alkalmazások (azért sem mert a telekommunikációs vállalatok hálózatait elérhetetlenné tehetik). www.guardian.co.uk/technology/appsblog/2011/oct/24/steve-jobs-apps-iphone

Kiderült hogy a third party alkalmazások nem veszélyeztetik a vezetéknélküli hálózatokat.

Kiderül, hogy a smartphone a third party alkalmazások miatt smartphone.

Kiderült, hogy az alkalmazásbolt bevételforrás.

Steve Jobs szerint a 3.5" az egyetlen megfelelő kijelzőméret.

Kiderült, hogy a felhasználók 4"-os és nagyobb kijelzőméretet akarnak.

Kiderült, hogy a 4"-os és nagyobb kijelzőméret alkalmasabb alkalmazásokhoz, médiatartalmakhoz stb.

Steve Jobs szerint a 7"-os tablet életképtelen.

Kiderült, hogy 7" kompromisszummentesen a legmegfelelőbb méret ha a hordozhatóság is szempont.

Nem Steve Jobs volt zseniális, hanem azok akikkel körbevette magát, az Apple egy csapatmunka és nem egyéni teljesítmény.
Komoly kontent Gábor6131-nél, hirtelen azt se tudom hova kapjak, esküszöm nem is tudok választani. Második videó NAGYON forró!! 'LEHALLGATNAK MINKET ,MEGFIGYELNEK ,IJESZTGETNEK MINKET. AZTÁN TARTOZNAK NEKEM TÖBB MINT 500.MILLIO USA DOLLARAL . JELENLEG 10.MILLIO USA DOLLAR A LEHALLGATÁS…..
Aurian 2012.10.18 19:03:31
@faqq: A paranoid skizofrénia előtt ugyanolyan volt / lehetett, mint te vagy én, normális.

Ha beszedi a gyógyszereit akkor megint tünetmentessé válik / válhat.
Aurian 2012.10.18 19:05:03
@faqq: "Remélem ezek nem közveszélyesek"

Dehogynem.
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
A saját bőrömről egy eset. Volt egy heti hirdetés a helyi napilapban, miszerint egy konzultáns mérnöki tevékenységgel,anyagbeszerzéssel, kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó cég betanított munkára keres embereket, 2 műszak, később lehet többre is.   Kaptam az alkalmon…..
Egy tajvani lap a Foxconnra hivatkozva azt jelentette, hogy az iPad 2-re a kereslet jóval nagyobb a vártnál, így a korábban jósolt 14 milliós harmadik negyedévi darabszámot 20 milliósra növelték. Az újság is megemlíti, hogy ez 43 százalékos növekedést jelent az eredeti…..
A laptopok általában sérülékenyek, könnyen megkarcolódnak, ez a vékony műanyag borításnak köszönhető - bármilyen meglepő... A kis hordozható számítógépeknek egyszerűen csak egy masszívabb, strapabíróbb borítást kell adni, és máris úgy bánhatunk vele, mint más…..
Az egészben talán az a legfurcsább, hogy csak most szánta rá magát a Sony, hogy végső búcsút vegyen a kultikus termékétől, amelynek nagy része volt a vállalat felemelkedésében. Én legalábbis nem tudtam, hogy még gyártanak klasszikus, kazettás walkmaneket. Az utolsó szériát a…..
Aurian 2010.10.24 15:24:02
@grizzancs: Persze, de a korszerűbb olvasókban már beépített "párna" van rezgéscsillapításra, az írókban meg olyan lézervetőket használnak, amik eleve csík és ovális nyalábot lőnek ki, korábban ezt a régebbi lemezfelületek nem tették lehetővé, mert a nyaláb gyakran visszaverődött károsítva a lézerfejet vagy a lézerfej generátorát (azért még ma is szerelnek tartalék generátort hozzájuk). Egy ideig a polarizált védőpajzzsal is kísérleteztek.

A jövő meg egyértelműen a holografikus lemezeké, azokban 3D-s kivetülések 2D-s határfelületébe kódolják az információt, ami egy dimenzióval növeli az adatsűrrűséget, úgy hogy nem lesz sűrrűbben az adat.
Aurian 2010.10.24 21:49:16
@kermi: Miért akkor mit? Nem hullámmintákat az biztos. Mond az neked valamit, hogy bináris? 0-kat és 1-eket tárolnak a CD-n, ezeket beolvassák és matematikai úton dekódolják zenévé stb. Ha nagyon jó vagy matekból mikroszkóppal akár te is tudnád dekódolni a CD-ről, de soha nem lennél olyan gyors mint egy számítógép, hónapokba telne mire el tudnád fütyülni róla a zenét.
Minden évben van egy-két olyan hír, hogy valamelyik szerencsétlen távol-keleti játékos holtan fordult le a székről, miután 15-20 órát játszott egy netkávézóban. Ennek fényében kész szerencse, hogy hat holland túlélte azt a rekorddöntési kísérletet, amit még pénteken…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Stephen Hawking újabb fába vágta a fejszéjét… nem elég az UFO-kutatás és az, hogy hirdesse: „Támad a Mars”. Most azon töri a fejét, hogyan utazhatnánk az időben. A világ leghíresebb fizikusa úgy döntött, hogy megkeresi a választ az időutazásra.…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Aurian 2010.04.22 09:55:29
@iBKV: A törvény elég egyértelmű ezekben az esetekben, nyilván be kell töltenie a 18. életévét és akkor már következmények nélkül folytathatnak kapcsolatot, amibe a zaklatás nyilván nem fér bele, meg nem nem is etikus az osztályfőnök részéről amit csinál, ha tényleg évek óta teszi.

Az, hogy valami apellál nekünk, beindítja a fantáziánkat még nem teszi helyessé a dolgot.
Aurian 2010.04.22 09:57:19
@droid_: Tessék link:

www.kolotv.com/home/headlines/90976314.html
www.magicvalley.com/news/local/article_441731b0-5a17-5b4f-8890-a70bc318ae88.html

Én is túlzásnak tartom az életfogytiglant, szokásos amerikai hisztéria a szexualitással kapcsolatban.
Véleményvezér Anti-MSZP 2010.04.12 02:07:00
 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások vesztese…..
Milyen megható, mennyire aggódik a választópolgárok személyes adataiért a kurucinfó. Versenyt sopánkodik Botox Ildikóval, hogy a csúnyacsúnya Fidesz tudja a Zemberekről, hogy ki kire szavaz, fúj.   Persze, nem szép dolog hogy egy párt ilyet csinál. De ne tegyünk már úgy,…..
Aurian 2010.04.08 10:51:40
@Gery.Greyhound: A közszférában, állami intézményeknél, sehol nem kapnál munkát ha nem lennél narancsos, de mivel az vagy megnyugodhatsz.

És ez csak az első lépés, minden embert nyilvántartanak és megjelölnek aszerint, hogy narancsos vagy nem narancsos, a jövőben csak úgy kapsz állást, aszerint vesznek fel egyetemre, kötnek veled szerződést ha a pártállásod narancsos.

És így épül ki szépen lassan az orwelli diktatúra, Orbán diktatúrája.

De mi, a demokrácia őrei harcolni fogunk, nem hagyjuk elveszni a demokráciát! Ha kell utolsó leheletünkig küzdünk érte, úgyhogy ebből nem esztek az tuti. Már most felkészülhetsz, hogy ellenállás lesz.
Subba Fórumajánló: Masztiparty! 2010.04.07 11:00:00
Nem egy pörgős topik -azt sem hiszem, hogy túl sok party szerveződött volna az oldalon- de évente egyszer-kétszer biztosan megéri betérni egy kicsit borzongani, ha másért nem, az olyan kérdésekért, mint ez. Azt gondolom felesleges mondani, hogy a "kis doboz" csakis Nokia…..