Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZIGMA

0 bejegyzést írt és 1904 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZIGMA 2024.04.19 12:31:23
@War of colours: Ez csak egy paródia, hiszen azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy Elnö Kúr nem gondolt még a klónozásra...
és hogy 2 zsugor ásványvizet adna vigaszdíjként...
csak egyet, öcsém, válság van XD
SZIGMA 2024.04.19 13:56:01
@KékCsöcsűPini: :)
Csak hirtelen beugrott és kiírtam magamból. XD
Elnö Kúr mindentudása pedig egggééészen elképesztőőő, ha csak véletlenül odakapcsoltam a műsorra, 5 percen belül biztosan volt egy ilyen megnyilvánulása, legyen szó vízhordásról, rétestésztáról, fülzacskóról vagy atomfizikáról.
SZIGMA 2024.04.19 14:42:28
@War of colours: Ez zsír!

Számítok rád a pályázaton!
A TERV, hogy pályázatot hirdetek ősszel, ahol majd egy valós vagy fiktív nyaralás történetével lehet nevezni. Természetesen kedvenc műsoraink szereplőit is bele lehet írni, akár vegyesen is. Elsősorban vicces írásokat várok, de bármi jöhet.
Szervezőként én nem indulok, a cél a Fiatal Alkotók Szövetségének bővítése új tehetségekkel. :)
ValóVilág HogyVolt Lesz új VV! 2024.03.04 21:54:48
SZIGMA 2024.03.28 07:03:58
Szegény Csodás Cinti teljesen beparázott, és nincs elég baja szerencsétlennek, Kapussy Vanessza próbálja vigasztalni a maga szerény eszközeivel. Csapás csapás hátán…
A színfalak mögött ki áskálódik? Na ki? Hát persze, hogy Sun-is-low Kitty! Vidéki Vivinek kutyázza Kapussy Vanesszát, csak úgy b@szkódásból.
Értékes percek mennek el a sminkeléssel, Cinti drámájával és a rosszindulatúskodással. Néhány lány többet áskálódik, mint a 4-es metró fúrópajzsa, igazi kígyófészek ez.

Kezdődik a forgatás, a zsűriből Vakszende Vanesze fogja értékelni a produkciókat.
Tánci-tánci, ugri-bugri, drámatagozat és persze áskálódás tölti ki a műsoridőt, a forgatás rendben lezajlik.
Dögös Nóri érkezik az eredményhirdetéssel, a legjobb csapat a 4-es, Műszálas Lili, Kijute Ahova, MILFöldi Anna és Qrik Laura. Övék a védettségi igazolvány.
A leggyengébb csapat a 2-es, Paff Gabi, Teveházi Lili, Nyalode, Jóbőri Lili. Jóbőri Lili profi teljesítménye csak még jobban kiemelte a többiek bénaságát, szegények padlóra kerültek.

Időugrás következik, reggel lett. Következő szkriptünk David Attenborough stílusában készült, a védett és veszélyeztetett fajok életét boncolgatja. Műszálas Lili és Teveházi Lili beszél a természet kegyetlen valóságáról. A többi emlős reggeli rituáléját is figyelemmel kísérhetjük, az egyes egyedek eltérő viselkedésmintáit tanulmányozhatjuk ebben a mesterséges mikrokörnyezetben. A növényevők rendjébe tartozó egyedek naponta többször is étkeznek, zacskós salátából akár napi 1 kilogrammot is elfogyasztanak, szomjukat gyümölcslével, energiaitallal vagy palackozott ásványvízzel csillapítják.

A lányok kikerázzák magukat az esti selejtezőre és hamarosan két fekete CIA-s mikrobusszal átszállítják őket a Zsűri főhadiszállására.
A fotók elemzése következik, MILFöldi Anna alig 50-nek néz ki a fekete otthonkában, de a zsűrinek tetszik.
Kijute Ahova rugdalózós fotója sem rossz, egy Martens bakancs reklámhoz király lenne.
Qrik Laura jól elkapott ugrása csodaszámba megy.
Műszálas Lili akkorát terpeszt a képen, hogy a két pasi szóhoz sem jut, ha nem lenne védett, akkor is továbbjutna.
Nyalode-val jópofiznak, mert kijátszotta a nig…bántalmazott-kártyát, az mindig beválik.
Léhát lehúzzák, csak úgy, mert ehhez volt kedvük.
Csodás Cintia nem túl meggyőző.
Mortzi Anastasia retardált póza vegyes értékelést kap.
Kapussy Vanessza kap a pofájába a hajfestés miatt, Gigantomán Szabrina felhomályosítja, hogy helyzet van, ez élesben megy, nem kéne mimózáskodni. A fotója engem meggyőzőtt, erotikus terpesztés, kibuggyanó csöcsök, többet az üggyel kapcsolatban elmondani nem tudok és nem is kívánok.
Paff Gabi fotója csillagos ötös.
Parányi Panna topless kompozíciója a 6 számmal nagyobb nadrággal szintén sikeres, pedig szerintem elég gyenge, de mindegy.
Sun-is-low Kitty-t kicsit cinkelik a szajhás outfitje miatt, de a fotója nem rossz.
Jóbőri Lili fotóját az idióta jelzővel tudnám összefoglalni: idióta cipő, idióta ruha, idióta póz. Szerencsére a csaj még így is kihozta nyerőre az állást, a zsűri zabálta.
Buja Niki fejéről leverném azt az idióta kalapot, miért hiszik azt az emberek, hogy ettől lesznek egyediek, nem tudom. A fotón viszont olyan szexi, hogy megőrülök.
Vidéki Vivien fotóján én érzek egy kis fotosoppot, de mivel védett, erről nem nyilatkozom.
Teveházi Lili fotóját lehúzzák a bírák, tényleg nem volt jó.
Véget ért a fotók elemzése, a zsűri összeül. Előtte még Dögös Nóri odab@sz a bandának, ma ketten is hazamennek, rettegjetek, csicskák!

NTMH (Na, Tegyünk Mindenkit Helyre)

Dögös Nóri eredményt hirdet: a legjobban teljesítő lány Paff Gabi, védettséget kap.
Nem sz@rakodok itt a felsorolással, ugrok a kiesőkre:
Léha (Csodás Cintia ellenében)
Teveházi Lili (Nyalode megkapta a tartózkodási engedélyt)
Szegény Lili sírva búcsúzik, a zsűri elbizonytalanodott, talán mégsem a jó döntést hozták meg.
Dögös Nóri gratulál a nyerteseknek, eldarálja a nyereményeket. Irány haza, csomagoljatok!
Mindenki csak néz, hogy mi van, mire valakinek leesik, hogy utaznak.

NTMH (Na, Tenerifére Megyünk Holnap)
Hasta la vista, baby!- búcsúzik Nóri stílszerűen.

A kövi részben: luxusszállás, katamarán, delfin, bikinis csajok, dráma, dráma, dráma, Csodás Cintia nyugtatózna, catwalk, fikázás, meglepetés

Vége.
SZIGMA 2024.03.28 15:19:45
@KékCsöcsűPini: "Nem ide tartozik csak hasonlóan nagy tudású elemző úr , azóta is röhögök és szarba nézem:

"2022. 02. 16. : Nógrádi György elárulta, miért nem lesz orosz–ukrán háború."

és 22.02.22.-én kitört...."

Ő mondta a migránsokról, hogy baromság, hogy terroristák is jönnének a tömegben, azok másképp épülnek be. Aztán történt pár támadás Európában, amit a frissen bemigrált sejtek követtek el, de úgy látom nem esett porba a kenyere. Ő a biztonságpolitika időjósa, vagy bejön vagy nem...
SZIGMA 2024.03.28 16:10:06
@KékCsöcsűPini: "Szijjártó Péter: Magyarország hamarosan diplomáciai képviseletet nyit Tanzániában", amelyet egy magyar konzorcium fog felépíteni a ritka nagyvadak vadásza... akarom mondani a Tanzániában élő hatalmas magyar közösség érdekeinek képviseletére.
A Kittenberger 2025 Programra várjuk azon pályázók jelentkezését, akiknek a neve Mészárossal kezdődik és Lőrinccel végződik. A projekt kivitelezése stílszerűen a Tanzániához tartozó Mafia-szigeten fog történni, közpénzből.
ValóVilág HogyVolt zzzzzzzz 2024.02.18 13:59:26
SZIGMA 2024.02.28 16:33:07
@naty77: Képzeld el, a kiválasztótáblánál a duplacsavart: "Utállak VV Pisti, úgyhogy a jelemet VV Matyira teszem." Lennének értetlen arcok XD

Pác kicsinálna, az tuti, szerintem PDP is, ha olvasta a sztorikat XD
SZIGMA 2024.03.01 14:47:49
@War of colours: @Tracero: A google választ ad, mindkettő létezik, bár a Band-es verzió nekem is új volt. XD

(retek sz@r szóvicc következik: Ha Powerpointban írja meg a rapper a szöveget, akkor az rapszódia?)
SZIGMA 2024.03.01 16:01:56
@VV12Vikcsii:
Beugrottál, mert a Szigma-féle szimplacsavar igazából duplacsavar, én nem is játszom. XD

Mondtam, hogy mindig működik és védhetetlen. XD
SZIGMA 2024.02.15 06:44:49
Le is ül rögtön Mayadékkal beszélgetni, hátha annak a kagylócskájában is kotorászhat majd.
Mayadék nem szívbajos, minek akarsz velem beszélgetni, mi a szándékod? (Mu)Jani terel és egy ravasz keresztkérdéssel eléri, hogy a csaj elmondja, hogy mit tud róla. Nem sokat, de az pont elég, hogy ne akarjon párba állni vele. Jó lehet ezt hallani…
Mayadék, riport, (Mu)Jani friend-zone. Pont.
Edison érkezik egy löevéllel, (Mu)Jani, a kagylóval egy előnyt nyertél, ügyes vagy. Norbinátor lázad a riportban, háde, én láttam meg először, aszittem ők rakták oda, def@szvagyok.
(Mu)Jani szótagolva olvas, ilyet utoljára az alsó tagozatban láttam, de akkor még mind kisdobos balf@szok voltunk, meg 7 évesek, nem 33, mint ez a szerencsecsomag.
A lényeg, a k..va nagy előny, hogy eldöntheted, hogy Szomiék berakhatják-e Mayadékot párodnak. Asszem nem szeretné, engem most jobban érdekel Csúfi segge, bocs.
Barni a riportban vigyorog, nem én találtam meg az előnyt, pedig ez volt lebeszélve, csak fontosabb volt Adri(án)on fetrengeni, hát pont lesz@rom.

Hullá(mo)k, kaktuszok, balf@szok. Gandhi és Barni folytat szürreális megbeszélést a naplementés díványon, olyan kódnyelven beszélgetnek a semmiről, hogy a legtapasztaltabb hírszerzők is csak értetlenül pislognának.

Az étkezőben olyan tattikai csapatgyűlés van, hogy besz@rtok. Szomi, Funny, Csúfi és Norbert Gump akkora duplacsavarral készül a ceremóniára, hogy még Lenembukov mester is elismerően bólogatna, ha nézne ilyen sz@rokat. Csúfi és Gump is elképesztő aknamunkával dolgoztak a TERV-en, Gandhi és Adri(án) úgy félre vannak vezetve, mint az egyszeri magyar szavazópolgár. Funnykám meg nyitott szájjal, ámde késsel-villával eszi a minilángost, csupa ellentmondás ez a csaj. Szomi arcán most először látok örömre utaló jeleket, de csak vaklárma, Norbert Gump-on röhög, mert az beszól, hogy: “Én most jöttem be, én mentálisan azért még ott vagyok.” Sírok, B+! És itt nem áll meg! “Játszani jöttem, ghecy!”
A riportban Szomi háborút vizionál, meg hogy Adri(án) le akarja taszítani a trónjáról, dzsihád lesz.

Barni Adri(án)al CSOK-olózik a mödansziéban, amikor Edison hoz egy löevelet. A lényeg, a fiúknak olyan lánnyal kell lenniük a pár(tfogótiszt)választóig, akivel eddig még nem voltak párban. A fiúk matekoznak, leosztják a csajokat. Barbitch a kutyának se kellett, szájbarágósan magyarázza a riportban nekünk debileknek, hogy ez nem miatta van, mindenki hülye, csak ő helikopter. Barni tök véletlenül Adri(án)al kerül párba, váratlan fordulat ez, erre senki nem számított… Szomi szóvá is teszi, Barni meg terel, hát tök véletlenül így jött ki, nincs itt semmi látnivaló.

Szomi a riportban magyaráz a női egójáról, pedig csak a pénzre hajt, nem kell a púder…
Barni a rezidencián keni magát cumlotionnel, Adri(án) egy nyalókával tartja formában magát, el akarja mélyíteni a kapcsolatot, mélytorok, mély érzelmek, tudjuk, hogy megy ez…
(Mu)Jani Csúfival ül ki napozni, beszélgetnünk kell, mert úgy érzem…
Szomi Norbinátort faggatja, de abban székely vér folyik, 3 szót, ha szól, azt be lehet osztani Karácsonyig…
Norbert Gump úgy dönt, jó lenne telitalppal hajtani a sz@pórollert, felkérdezi Funnykámat a kedvenc színéről. “A kékeszöld… meg a top1 kedvencem az a willow, ami az a citromsárga és a zöld között van pon’. De ha az nincs, akkor a türkiz, mer’ otthon a lakásba’ is minden ilyen türkiz, rózsaszín. Nagyon pacek. ” Gump arcára ráfagyott a mosoly…
Barni és Adri(án) lamúrozik egyfeszt, ömlik a nyál a képernyőből, aztán meg tattikailag untatnak minket CSOK-kal meg ölelközéssel
Szomi ki akarja pics@zni Adri(án)t, Csúfit próbálja befolyásolni. Hát, sok sikert hozzá, a szöszi most éppen sz@rik a TERV-re nagy ívben, én nem vagyok meglepve, mindig ezt csinálja.
SZIGMA 2024.02.15 06:47:38
Szomi-Norbinátor fair-play (majdnem foreplay-t írtam, b@szki…) konferencia, győzzön a Jo…jobbik (phűű, ezt majdnem besz@ptam…)
Barni Funnykámat szédíti az Adri(án)os történettel, ez az aranyszívű lány meg vevő a romantikára, olvadozik, mint a csernobili 4-es blokk.
Barni szkriptje k..va sz@r, mindenkivel beszélnie kell a szerencsétlen helyzetéről. Pont annyira érdekli őket, mint engem. Semennyire.
Szomi megérzi a bajt, felkérdezi Barnit, beszélnek a semmiről, mint a köztévében.
Szomi röhögve zokog a riportban, olvas a súgógépről, sz@r szkript, sz@r előadás, mindent a nézőkért…
Barni a jizzcuzziban enyelgő (Mu)Janit és Norbert Gumpot is boldogítja a témával, azok meg kiröhögik. Adri(án) is megérkezik, pucsítással próbál lekenyerezni, hogy csupa jót írjak róla, hát, ezt most besz@pta…
Szomi nyűglődése rohadtul gáz, üvölt, kínjában mosolyog, rámegy (Mu)Janira, annak meg a f@sza tele van vele. Szomi nyomul, mint egy pióca, itt már csak a piócás ember segíthet. Szomi a zuhanyzó (Mu)Janit boldogítja válogatott kínzásokkal, kommunikáció szak (Mer’? Mer’?), inga, jelek, én itt b@sztam volna agyon egy samponos flakonnal, dehát nem vagyunk egyformák. Szomi bemászik a hülye mellé a kádba és egy kis pettinggel győzködi, majd kiderül, milyen eredménnyel.
Löevél érkezik a bárba, Szomi és Barni, döntsétek el, ki mögé álljon Mayadék, az étkezőben lévő dobozba dobjátok be a nevet oszt haladjunk már, mert lemegy a nap, f@szom. Barni most kezd sztrájkolni, én ezt nem akarom, döntsön magáról, csá. Szomi kiakad, egymásnak esnek. Barni a riportban magyarázza, hogy 4 másodperc alatt megutálta Szomit és ki akarja rakni.
Na, megírják a papírt, Barni Gandhit mond, Szomi Norbert Gumpot ír, teljes az összhang. Barni elmondja a nevet a többieknek, így ugrott az egész buli.
Szomi zokog, Barbitch vigasztalja, Isten nyugosztalja.
Barni (Mu)Janival értekezik, én B+ itt döglök bele az unalomba.
Csúfikám is magyaráz, Szomi volt itt az első barinője, megfogta a Barni, fel kell állni és menni tovább.
(Mu)Jani Barbitch hátát szőrteleníti éppen, vagy a ruhája cipzárját húzza fel, nem látom tisztán, amikor Szomi teátrálisan átadja neki az ingát, hogy vigyázzon rá, úgyhogy Szomi innentől kezdve ingatlan. A barom meg kiül a medencéhez azzal a sz@rral b@ziskodni, öngyújtóval melegíti mint egy heroinfüggő a kanalat, bef@sok ezektől a balf@szoktól, de tényleg. Három (3) kérdésre is választ kap az ingától, örülünk, Vincent!

Bevonulnak a kretének a pár(tfogótiszt)választóra és…

Kövi adásban: Killer és a hideg tények, Szomi sír, Funny pityereg, Funny-Norbinátor dráma-tagozat, 3 milliós csekk, (Mu)Jani begondolkozik, írjatok fel két fiút, akit nem akartok a fináléban látni, “Az meleg!”

Vége.
SZIGMA 2024.02.15 20:56:00
@Tracero: XD
SZIGMA 2024.01.30 06:34:03
Jó reggelt!

Kávé mellé egy kis olvasnivaló.

04X30

(T)É(r)den Hotel névhatározó

Émi: Rémi, Kacsaszáj
Miri: Muri
Kíra: Csíra
Csenge: Csemege
Szani: Szomi
Zsófi: Csúfi, Kartellina
Fanni: Funny, Zuzu
Fruzsi: Fruzsiráf
Nelli: N(y)elli
Jázmin: Gázmin
Barbi: Barbitch
Adri: Adri(án)

Tomi: Prof. Atomi, Abakusz
Viktor: Proctor
Kendy: (Pö)K(h)endi, Gandhi
Csabi: Csubi
Arni: Barni
Lovi: LowIQ, Wishes Joe, Kőbaltás, CHILLagharcos, IQfighter
(Lovi a 6. résztől közkívánatra csak és kizárólag CHILLagharcos néven fut)
Norbi: Norbinátor
Balázs: Baltás
Dávid: KÖD
Jani: (Mu)Jani

Miller Dávid: Kaller Dávid, Kallenheimer, Killer

Eddig történt: egy fiú hátrányt kap, Adri(án) dobozol, Csúfi szabályt szeg, Adri(án) dönt majd helyette, Barbitch a legkevésbé szimpatikus, Norbinátor és Barbitch egy pár, Funny szingli, “Az anyámot!”

Főcím

Döbbent csöndben ülnek a fegyencek a (Kop)Pandorán, Funny magánzárkába száműzése kib@szta a biztosítékot. Adri(án) most döbbent rá, hogy mekkora sz@rt kavart, Norbinátor és Barbitch meg úgy méregeti egymást, mint két szumóbirkózó. Funnykám OFF, ráadásul Barbitch-et se lehet kirakni, ott fog feküdni egy cellában az urával, ez nagyon gáz.

Visszaérve a körletbe beindul a tattika, Funny Csúfinak sírja el bánatát, Gázmin Adri(án)t hívja félre. Adri(án) magához vesz egy kulacsot, pedig a cellában van már neki egy, tudtam, hogy kétkulacsos a csaj! Funny-t Szomi is vigasztalja, amit az ellenségemnek se kívánnék, sugárban hugyozza le a megoldás reményének legapróbb szikráját is.
Gázmin Adri(án)-al matekozik, Barbitch és Szomi a szereposztó díványon latolgatja az esélyeket. Kiesőként felmerül Szomi és Csúfi. Szomi Baltást is boldogítja a hülyeséggel, aki elég nehezen viseli az ilyesmit.

Gandhi súlyzózik, mert az felemelő érzés. Gázmin a szűk fekete felsőjében homorítva győzködi, hogy őt tartsa bent, úgy látom, ez rám nagyobb hatással van, mint Gandhira, őt nagyon leköti a mozgáskoordináció, szerintem a kérdést se értette.
Baltás viszontagságai nemhogy nem értek véget, még csak most kezdődnek. Kettőt nem tud lépni, mindenki őt találja meg a f@szságaival, Messiásként tőle várják a megoldást. Mondjuk őt se kell félteni, (Mu)Janit úgy idegbe rakja, hogy az 2 napig f@sni fog, mint a vízipisztoly.
A riportban kifejti, hogy itt mindenki hülye, őt csesztetik, amúgy meg napok óta senki nem szólt hozzá.
SZIGMA 2024.01.30 06:37:10
Barni Csúfinak panaszkodik, hogy eddig ő volt a legmegbízhatóbb ember (khmm…khmm), most meg mindenki Baltással bandázik.
Norbinátor átköltözteti Funny-t a szingliszobába, aztán fellövik a pizsamát, fekvés van, fegyencek. Baltás Adri(án) csábítgatja az ágyába, Gandhi meg ledobja a gatyát és adnak az érzésnek Gázminnal. Ahogy az amerikai Munkaügyi Hivatal szlogenje mondja: “Blowjob is better than no job.”, szóval Gázmin kezelésbe veszi a fotbalfenomént, az meg tejel. Ha már Amerika, cowgirl is van, szőrén üli meg a marhát.

Röggel, Zombieland

Baltás remekül ébredt, Adri(án) végül csak átfeküdt mellé , volt egy kis Tipi-Tapi Dínó.
Baltás a cigizősben Gázminnal lamentál a TERV-en, Baltás belevinne még egy csavart a sztoriba, nyilván duplacsavarra játszik, mert az ugye védhetetlen.
(Mu)Jani a naplementenézős nyugágyon nézi a napfelkeltét meg a sirályokat, szerintem ez a srác fordítva van bekötve. Barbitch érkezik, Szomit kell kitattikázni, kisakkoztam.
Barni rezidencia, Barni, Szomi, Norbinátor és Gandhi döglik az ágyon. Gandhi lelkendezve meséli, hogy Gázmin kiverte neki. Norbinátort furcsamód az érdekli, hogy hova verte, hát a hasára, hova máshova. Instant undor ül ki az arcokra, mekkora csicska vagy, öcsém. Gandhi, riport, eleresztettem a rakétát, kijött az olaj, ezek meg csak irigykedtek. Gandhi fiam, bármi is volt a TERV-ed a hasado(n)anyaggal, azonnal verd ki…a fejedből!
Baltás (Mu)Janival ölelkezve vonul félre, (Mu)Jani közli a TERV-et, Baltás le van nyűgözve.
Baltás azonnal rohan Barnihoz beszámolni a TERV-ről, hülye ez teljesen. Szominak is felvázolja a szitut és lepaktálnak, hogy Gázmin ellenében őt tartja bent. Kézfogás meg ilyenek, a kisujjeskü elmaradt, szóval lóf@sz ez langyos vízben, de Baltás azt hiszi, hogy ezzel bebiztosítja magát és tűzszünet lesz.
Szomi nem bízik Baltásban, Barni meg a kézfogással jön, gatyán vannak.
Barbitch Adri(án) szándékait próbálja kipuhatolni és finoman Szomi irányába terelni.
Adri(án) nem igazán bízik benne, nem is értem.

Killer érkezik egy újabb vérnyomásemelő baromsággal, hogy fikává sokkolja a nagyérdeműt.
Végigmegy a szitukon, Funny, Norbinátor, Csúfi. Na, sok itt a szopatás, de a mai játék majd segít ezen. Vagy nem… Egyszerű játék, nektek fejlesztve, itt ez az arany Visa-kártya, ezt kell ellopni egymástól, C-tipusú állampolgárok előnyben. Akinél a kártya van, majd hozza magával a ceremóniára, mert annak függvényében fogunk szerkesztőileg beavatkozni a játékba, akarom mondani majd akkor mondjuk el, hogy mit jelent a kártya. Hogy igazságos legyen a játék, mindenki a cellájába takarodik és majd versenyfutás lesz a kártyáért. Hogy nem egyforma távolságra vannak a cellák az oszloptól? Ki nem szarja le, Barnié legyen, az a lényeg. Ti nem olvassátok a szkriptet, droidok?

Na, feszült percek után harangszó oszt futás, Barni majdnem elb@ssza, pedig legalább 5 méter előnye volt mindenkivel szemben.
A bárnál Szomi sírja el bánatát Csúfinak és Funny-nak, a kártyáért kuncsorog.
(Mu)Jani Adri(án)-al tattikázik, uncsi.
“Fogd meg a f@szomat!”- üdvözli Szomit Barni, ahogy az feléjük szokás. Szomi neki is kuncsorog a kártyáért, persze lóf@szt se kap, “Essél ki ma!”- kedveskedik az amorózó. Szomi a riportban depiskedik, csak a szoki. Baltás is belerúg, persze csak verbálisan, a végén meg még ő lesz a ghecy.
Barni is beleáll Szomiba, az végre kijátszhatja a mártír-kártyát, sírva elvonul. Baltás próbál beszélni vele, de ez egy k..va sz@r szkript, 10 méterről kiabálnak egymással, gyere ide, te gyere ide, de nem, de igen, középen tali, édes f@szom! Szomi egyedül akar lenni, mert őt senki nem érti meg, Baltás megsértődik, menjé’ akkó’!

Szomi relaxálása kimerül abban, hogy Baltás cigizős (sírós) kanapéján bagózik, majd a csikket a beton biszbaszon nyomja el igényesen. Csúfi érkezik és épp elkezdené mondani a rák ellenszerének képletét, amit most álmodott meg, de Szomi félbeszakítja, hogy Baltás mekkora droid, azt akarta, hogy bízzon meg benne. És az emberiség besz@pta, Csúfi elfelejtette a képletet…szavakkal leírhatatlan, amit most érzek…és aztán elkezdenek az önzőségről pofázni, hát bef@sok…
SZIGMA 2024.01.30 06:39:31
Killer érkezik, még egy játék, f@sza…
Dióhéjban összefoglalom, mert k..va unalmas, a párok kezét összekötik, egy vödörbe (nem vederbe!) szivacsot kell lógatniuk és úgy átvinni a vizet egy másik vödörbe. Csak a testükkel préselhetik ki a vizet, igen izgalmas…
Szomi és (Mu)Jani nyer, Szomi persze saját magára büszke, csöppet sem önző, mint tudjuk…
Na, a nyeremény, eltörölhettek egy átkot. (Mu)Jani sz@rik bele az egészbe, Szomi követi a szkriptet, Csúfi átkát feloldják, nem Adri(án) mondja meg, hogy hová álljon, saját maga b@szhatja el, yeah…
Csúfi, riport, jajj, de jó, szabad vagyok. És megtanultam a leckét, ha nagyf@szú n@ggerek kúrnak félájultra, akkor se nyitok ki még egy ládát. Bár, akkor talán kivételt teszek…

Na, elmesélik a szingliknek a nagy nyereményt, Adri(án) még örül is, egy gonddal kevesebb.
Baltás üvöltve kérdezi fel a tattikázó csipet csapatot, azok meg magyarázzák a bizonyítványt. Baltás elégedetlen Szomiék döntésével, hát mi a k..va anyátokat gondoltatok? Adri(án)t már becsicskítottam, azt csinálja, amit mondok, b@sszátok meg, erre telibesz@rjátok az egészet.
Barni cseppet sem tattikai szándékkal közelíti meg a mödansziéban lábat áztató Adri(án)t. A bibis lábát mutogatja, aztán megint a szemek színével jön, Adri(án)é zöldeskék, az fúj, az övé zöld, az a királyok színe. “Szerintem az a kék.”- javítja ki éleslátóan a csaj aztán verbális pettingbe kezdenek, szinte várom, ahogy Barni meghúzza Adri(án) haját, az meg fejbeb@ssza egy homokozólapáttal, mint az oviban.
Besötétedik közben, a gyúrós padok melletti nyugágyon (Mu)Jani elmélkedik magában, Adri(án) találja meg a klimaxolással, senkiben se bízom, patkányság, fixen vagyok, blablabla…Adri(án) felajánlja a párosodást (Mu)Janinak, az meg szégyenlősködik, mint b@zi a gőzben.
A Barni rezidencián Barni, Gandhi és Szomi döglik az ágyban, tattikáznak ezerrel. Szomi most egész kívánatos, mert egy lepedőt borított a fejére, 6/10.
Na, a hangosbemondóból megszólal a müezzin, egy óra van a ceremóniáig, csicskák, mossatok lábat!
A fürdőben Baltás fűzögeti Adri(án)t, ölelj már meg, majd sz@rás után. Hát, ez kib@szott romantikus, remélem egy kézmosás azért belefér még az ölelés előtt…
Baltáson kijönnek a paranoid téveszmék tankönyvi tünetei, Barninak ecseteli, hogy (Mu)Jani, Adri(án) és Barbitch ellene szervezkednek, közben a sarkokat kémleli.
Barni, riport, Baltás nem őszinte. Hát, B+, bagoly mondja verébnek.
Na, mindegy, védjük egymást, tesó! Ígéred? Ígérem! Kisujjeskü meg sehol, ez bizony sz@pó.
Na, bevonulnak az elítéltek a pár(tfogótiszt)választóra…

Kövi adásban: lassan ráfordulunk az utolsó hétre, (Mu)Jani háttérbe vonul, Szomi magyaráz, valaki kiesik, új sukár csávó érkezik

Vége.
  A blog csak kisérletképp jött létre, új játszóteret biztosítani a seggek helyett  ..
SZIGMA 2024.01.18 06:41:45
Az étkezőben Barni és Baltás dobálja a zoknit a pohárba. Nem azért, mert szórakoztató, hanem mert ez van a szkriptben. Baltás élvezettel fűti Barnit, az meg kivan az új csávóra. Jancsicska, aszondja. Barni, Barni, gúnyneveket adni prosztó dolog, szégyelld magad!
Amúgy Norbinátor is ott van, de annyira tuja a csávó. hogy szerintem ott fogják felejteni a hotelben a finálé után.
(Mu)Jani Gázminnal pucul a szereposztó díványon, a csávó Szomiról ábrándozik, Gázmin meg az öngyújtóval küzd. Gázmin kiokítja (Mu)Janit a párrobbantás rejtelmeiről, az új fiú odáig van meg vissza.
Szomi Barninak lelkendezik, milyen kis ügyes volt az új fiúval, az meg a plafonon van mint a csillár. “Ha párosodsz az új csávóval, én nem állok vissza a Csúfitól.”
Barni, riport, le kellett volna sz@rnia a csávót, de Szomi mindent elb@sz, aztán meg másra keni, vezeti be a nézőket a sz@r ötven árnyalatának mágikus világába.
Szomi randizna, Barnit meg rázza az ideg a féltékenységtől.
Gázmin és (Mu)Jani az erkélyen folytatja az eszmecserét. Gázminról mindenki azt hitte, hogy full sötét, buta ghecy, pedig…tényleg az. Kiokosítja CHILLagharcosról is: ha megígér valamit, az úgy is lesz…vagy nem. De ha kezet fog és a szemedbe néz, akkor az tuti. Vagy nem. CHILLagharcos bizalma fontos, mindenki tőle függ idebent. (Mu)Jani másképp gondolja, ő az egyenjogúság híve. Borogassad fiam, majd elmúlik!
(Mu)Jani, riport, nagyon jól állok a beilleszkedéssel, ezek itten tattikáznak, ki akarnak ejteni, de majd én megmutatom…

Esti mese, készülődnek a rabok, buli lesz

A bár csodásan feldíszítve, értsd, néhány lufi meg kosárlabda minták a falon. Van egy DJ is meg két kínai aktív hangfal, dübörög a szeletelős techno.
Barni le van nyűgözve, élő DJ, aszondja. Mi ebben az extra? Ha egy halott DJ lépne fel, mint a Scooter I shot the DJ klipjében, na, az teljesítmény lenne, de ez így egy sima falusi tinidiszkó, b@szod.
Barni köszöntőt mond, akciós a tömény, mindenki rázza, amit tud. Baltás igazi partiállat, elviszi (Mu)Janit tattikázni. (Mu)Jani nem érti, hogy mi van.
“Becsiccsentettem, b@sszameg!”- üvölti mélyto..teli torokból Gázmin, ha esetleg valakinek nem tűnt volna még fel. Csúfi osztja is az észt, hogy Gázminnak itt nincs helye.
Raffaello érkezik, na nem a kókuszos édesség, hanem a szexikói pincér hozza a tortát.
Low budget, ez már csak 1 szintes, fehér csíkok díszítik, 100% hungariCUM.
Gandhi és CHILLagharcos Barni fejére akarja borítani, de végül a földön köt ki a torta.
Kézzel szedegetnek belőle, Gázmin simán a földről eszik, “Puta madre!”- hallatszik a háttérből a szexikói cukrász rosszalló megjegyzése az igénytelenség láttán.
Gázmin elviszi (Mu)Janit a fürdőszobába, hogy Baltás ellen hangolja. Beveti a híres falhoz simulós, pillarebegtetős trükköt is, de az új fiúra nincs hatással, gondolom vakmeleg.
Gázmin folytatja ámokfutását, Baltással is haverkodik egy sort aztán Gandhira veti magát. Puszi, pussy, szerelmes vagyok beléd meg ilyenek.
Beüt a tömény, ugrás a mödansziéba. CHILLagharcos mikroportostól ugrik, kisebb pánikot okozva, mert a főnyereményből vonják le az árát, Szomi igyekszik szárítgatni.

Telihold van, felhős ég,
seggrészeg a közönség

CHILLagharcos, riport, phú, öcsém! Epic buli volt, epic!

Véget vetnek a zenének, gallyra mentek a legények

Szomi Csúfinak és Funnynak foglalja össze (Mu)Janival kapcsolatos véleményét, miszerint: “aki 33 évesen egy buliban végig egy 19 éves lánnyal beszélget, az húzzon haza a f@szomba”
SZIGMA 2024.01.18 06:44:01
Gázmin kihúzza a gyufát CHILLagharcosnál, lef@szszopózza, az meg ki akarja zárni a szobából. Gázmin tovább rázza a pofonfát, mire CHILLagharcos felteszi kedvenc lemezét, az “aztkértemhogylegyélstabil” címűt. Gázmin félreérti, ő full stabil, attól még hogy berúgott. “Ja, gyere, be vagy b@szva!”- invitálja CHILLagharcos, aki a riportban a játék rákfené(k)jének nevezi a szöszit.
Gázmin nyavalyog, CHILLagharcos meg higgadtan osztja. Van itt minden mint a búcsúban, unikornisok, retkes 20 millió, szájbahugyoztál, játékmester, Gandhival smároltál, új fiúval voltál, ne te legyél vele, majd a Szomi. Szomi úgy néz ki mint egy sz@rdarab, szögezi le Gázmin és zokogva elhagyja a farkasodút. Baltáshoz rohan és Jászai Mari-díjas alakítással elsírja bánatát.
Baltás felszívja magát mint egy gömbhal és elindul rendet rakni.
CHILLagharcos Funny-ékhoz megy panaszkodni és beröffentik a tattikai atomfegyvert. Gázmin rájuk nyit, lekoccolják, “f@szszopó kutya!”- állapítja meg CHILLagharcos rendszertani besorolását.
Baltás bejárja az egész Alcatraz-t, végül Gázmin segítségével megtalálja CHILLagharcost és kihívja a hóra. Az udvaron aztán kultúremberek módjára megbeszélik a félreértést, ami a hotelben azt jelenti, hogy egymás arcába mászva teli torokból üvöltenek. Mondjuk CHILLagharcos megőrzi a hidegvérét, én tuti lefejeltem volna a patkánykutyázó parasztot. A balhéra összeszalad a kompánia, Szomi figyelmen kívül hagyja a legfontosabb szabályt, soha ne állj a balhézók közé.
A spoilerezők már fikázták Norbinátort, hogy gyáva volt, de a Nagytisztele(te)tű Barni sem mert odamenni, csak a lányok. Ja, (Mu)Janinak színét se láttuk, még a végén át kell neveznem (Tu)Janinak. Gandhi se volt ott, gyanúsak ezek ketten…
Baltás elhagyja a helyszínt, Csúfi és Funny kíséretében. Funny osztja Baltást, aszondja: “De neked nem KÖLL így viselkedni!”. Ögyelek mög, életöm, rögtön beléd szerelmesödtem!
Baltás, riport, kemény voltam, CHILLagharcos játéka szét fog esni mint a bohócbicikli.
CHILLagharcos pakol, Funny megy fel hozzá, megdicséri, ölelgeti. Bolond vagy, csajszi?
Szomiék Gázmint kérdezik fel, nem azért, mert érdekli őket, csak hát a tattika miatt jó lenne tudni, hogy hányas a kabát.
CHILLagharcos szingli lesz, elvonul, Gázmin utánaszalad, hogy megbeszélje, de CHILLagharcos lesz@rja, Gázmin tombol. Mindenki lefekszik végre aludni, epic buli volt, epic!
SZIGMA 2024.01.18 06:48:24
Röggel, zenei aláfestés: a szomszéd debil kisfia, Gustavo gyakorol a hegedűjén, gondosan ügyelve, hogy egy hangot se találjon el. A hangmérnököt feljelentettem a Hágai Nemzetközi Bíróságon emberiség elleni bűncselekmény miatt, ott majd elhúzzák a nótáját a vicces fiúnak.

A mödansziénál a reggeli bemelegítés jegyében ölelkezik Gandhi és (Mu)Jani, mondom én, hogy ezek között sz@rba szökkent valami…szárba szökkent, na…
Az étkezőben elég csicskagyász a hangulat, Barbitch meg akarja fegyelmezni Gázmint, mert rossz példát mutat a fiataloknak. Szomi szerint ezt nyomja a Fucktok-on, amit nem tudom honnan tud, ha odabent nincs se mobil, se internet, de hát nem én írom a szkriptet, mit ugatok bele, ugye…
Baltás immár tattikai húzásnak állítja be a suttyó üvöltözést, totál elhittem. Ja, nem.
CHILLagharcos örül, hogy szingli, ott is hagyja Gázmint, amikor az meg akarja beszélni vele a balhét. Gandhi megy Herkuleskedni, hogy bevédje a mázsás CHILLagharcost a 37,5 kilós Gázminnal szemben. Kipaterolják és Gázmin bocsánatot kér, de CHILLagharcos kiosztja a f@szba.
Gázmin, trágyát dolgokat mondtam és trágyádul beszéltem vele. Azosztigen, b@szod! Ezt a csajt még falun is leparasztoznák!
(Mu)Jani Szomival társalog az étkezőben, Gázmin nem tetszik neki, meg nem is spicliskedik.
Szomi próbált flörtölni, én elpakoltam az éles tárgyakat a közelemből. (Mu)Janit unalmasnak tartja és nem tetszik neki, hogy az nem köp el semmit, így mi a lóf@szt lehet kezdeni vele?
Aftermath a szereposztó díványon Gázminnal, Csúfival és Funny-val. Gázmin CHILLagharcost b@szná ki, a másik kettő még annyira dehidratált, hogy világukat nem tudják.
Funny a riportban CHILLagharcost sztárolja, miaf@sz? Ezmiaf@sz? Édösöm, möghülyülté’???
Funny elvonul a cigizőskanapéra Csúfihoz és lelkendezve adja elő, hogy az ő kezükben van a játék.
Gázmin Baltásnak hálálkodik egy kicsit és persze tattikáznak, hogy ki hova álljon.
CHILLagharcos érkezik a kanapéhoz, be is hívják a csajok tattikázni. A TERV zseniális, miért ne működne, eddig is mindig bejöttek ezek a tattikák, nem?
CHILLagharcos transzban van, Törpehadsereg, Operettszínház, játékmester hátradől, chill oszt happiness.
Baltás és Gázmin matekozik, de nem tudják összerakni a képet, így hát bevonják Csúfit és Funny-t is, duplacsavar lesz ez a javából, öcsém!
(Mu)Jani Barbitch-et találja meg tattikázni, mert…figyeljé’!....mondom, FIGYELJÉ’!...cigánykártyát raktak neki, és az jött ki, hogy egy idősebb nő segít majd neki és végigviszik a játékot. Hát, B+!

Kövi adásban: Gázmin Gandhival enyeleg, Killer játékot hoz, a csajok kiverik, tattika, Szomi nyalókázik, Barbitch megad bárkinek bármit is, Funny lázad, Gázmin imádkozik, CHILLagharcos (Mu)Janit okosítja, bevonulás, Barbitch tétovázik, Baltás vagy CHILLagharcos, (Mu)Jani elindul

Vége.
SZIGMA 2024.01.16 06:40:00
Barbitch Szomival nyomja a tattikát, új bejövőként az újakat akarja kib@szni, kedves lény ez…lány ez
Barbitch, riport, elb@ssza a szkriptet, Funny-t mond Szomi helyett, semmiség.
Már Gázmin likvidálásán gondolkodik Barbitch, őszinte barátnője ködösít neki, csak hogy érezze a törődést.
CHILLagharcos Szomival szövetkezik, Gázmint bent kell tartani CHILLagharcosnak.
Baltás és Csúfi az együttalvás bonyodalmait tárgyalják ki.
Gázmin nem bízik Barniban, CHILLagharcosnak meg ő a legjobb barátja, kint is az lesz.
Funny aggódik, hogy Norbinátorból is Rambo vagy rainbow lesz.

Röggel, Zombieland

Barni szülinapjára ébredünk, Gandhi egy videóval szeretne neki kedveskedni, Gázmin szeme felcsillan, ez neki való feladat.
Próbálják lefoglalni Barnit, amíg a többiek a kisfilmet készítik az udvaron üvöltözve. Szép munka, biztos nem veszi észre. Funny a kivillanó bimbói miatt aggódik, pedig annyi pont beleférne egy szülinapi üzibe, én biztos nem neheztelnék érte.
Szomi élvezi a feladatot, bár az arcán ez nem látszik
Baltás a cigizős (sírós) kanapén ül össze az ellenfelekkel, annyi a kérése, hogy méltósággal pics@zzák ki egymást.
Barni kivan, hogy ezek beszélgetnek, szánalmas az egész. Szomi beléköt, f@szszopkodás, csöves, köcsög, egyebek. Elröhögik a szkriptet, ennél még a Barátok közt is jobb volt.
Barni mindenkivel összeveszik, szerencsére egy löevél megmenti a helyzetet.
Minden fogvatartott üljön le az étkezőben a kanapéra.
Na, filmvetítés, jönnek a jókívánságok, f@szszopkodás, Gázmin felkínálja magát, Baltás megmutatja hogyan kell lábra edzeni, a család is bejelentkezik. Barni megint sír, ezzel szerintem rekorder lett.
A Törpehadsereg aktiválja magát, Funny és Csúfi tattikába kezd, mert valami elb@szott oknál fogva CHILLagharcost akarják benntartani. Erősítésre van szükségük, úgyhogy beveszik a jetit a TERV-be, Barbitch teli torokból üvölti, hogy ő kettős ügynök, remek tattikai érzéke van, de tényleg.
Barbitch megy is Baltáshoz, ott is leleplezi magát, folyton elb@ssza a neveket, pedig a szkriptbe már 36-os, félkövér, dőlt Arial betűkkel írják a szerkesztők, dehát észt csak a jóisten adhat, ugye…
Gázmin felhomályosítja Baltást, hogy Barbitch-ban nem kéne bízni, mert mindenhova kémkedik. Kiszámolják, hogy hová kéne állni, hogy a Szent Cél, Szomi kib@szása végül elérhető közelségbe kerüljön, lehetőleg még a játék vége előtt.
Szomi az újak befolyásolását fikázza Barbitch-nak, akinek nem esik le, hogy ő a legújabb beköltöző és éppen be van folyásolva, bólogat, mint a plüsskutya a Zsiguli hátsó ablakában.

Beestelödött, Killer jön egy játékkal

Fantasztikus játék, le kell szopni egy jégkrémet egy ládika kulcsáért, mert abban vannak a fuckockák, amivel ki lehet rakni majd egy képet.
Gázmin egész nap sz@p..fagyizni szeretett volna, de a méret elrettentette, pedig Onlyf@sz-os a kiscsillag, nem kéne mimózáskodni. Meg is jegyezte, hogy előnyből indult, mert lányként nem csak fagyit szokott sz@pkodni.
A sz@pkodós feladatot meglepő módon inkább a fiúk vállalták be és az is látszott, hogy némelyiknek nem volt ismeretlen a terep.
Gandhi és Norbinátor végez először, no comment, Gázmin félreértelmezte a feladatot és a zacsi hiánya teljesen megzavarta,de némi csalással dobogóra sz@pja magát.
Funny cuki, szereti a puzzle-t, otthon is szokott puzzle-ni. Puzzle-ni, pázülni, érted…
Gázmin a 25$-os szurkolólány show-t adja elő, torkaszakadtából üvölt CHILLagharcosnak, akit kiidegel a mutatvány.
Szomi húzza Barnit, hogy milyen jó pali van a képen, CHILLagharcos kínlódik, Gázmin párcserét akar.
Killer maga a megtestesült jószándék, segítségképpen megsúgja, hogy fekvő képről van szó.
Nem kellett volna…
Gázmin totál nem érti, hogy mit akart ezzel, most akkor fekszik a csávó valahol vagy mivanmivanmivan…
A nagy és “okosabbvagyokmindenkinél” Szomi se érti a fekvő és álló kép közti különbséget, ilyenek ezek a mai fiatalok…
CHILLagharcos kemény munkával kirakja Gandhi, Norbinátor és az új fiú keverékét.
Senkinek sem sikerült a komplett képet kirakni, a legkevesebb eltéréssel Funny nyer, látszik, hogy szokott puzzle-ni. Nyereményük egy retek nagy lóf@sz…Dehogyis, egy srác jön be a kapun és már kapjuk is a pofánkba a bemutat(koz)ó filmet. Lassítva futás a parton a hullá(mo)k között, ugyan már srácok, de tényleg. A legendás Bit..Mitch Buchannon hadnagy közelében sem vagytok, csicskák!
SZIGMA 2024.01.16 06:41:41
A srác (Mu)Jani, 33 éves, (Rába)Szolnokról. A Skynetnek dolgozik, robotokat üzemeltet, málenkij robot, T-800 meg ilyenek… Amúgy igazi working-class hero, szimpatikus a hozzáállása, keményen robotol. Érzelmes gyerek, de nem mutatja ki, mert keménynek kell mutatnia magát, nehogy eltapossák. A fegyintézettől azt várja, hogy találjon egy ugyanilyen lányt és elmenjenek…a végéig.
Bevonul a fegyencek közé, azok hangosan köszöngetnek neki, ez meg le se sz@rja őket. Még Szomi parasztság-mérője is kileng, pedig az hozzá van kalibrálva, hogy ne csipogjon egyfolytában. Mindenki csodálkozva néz, hogy miaf@sz, ez külföldi, debil vagy csak simán paraszt?
Killer bemutatja, a csapat megint köszön, válasz persze megint nincs. Csúfinak nem tetszik, mindenki arcokat vág, Barni leminősíti a fekete cipő-fehér zokni kombó miatt, Wish-es Ashton Kutcher, aszondja.
Ja, a nyeremény! (Mu)Jani kezében van egy boríték, Funny felolvassa a hatalmas nyereményt, ami elhomályosítja még a 20 millás főnyereményt is. Az új fiú nem viheti el randizni a nyertes páros női tagját.
a..nyertes..páros..NŐI..tagját..Érzitek a kiskaput? Funny-t nem, de Norbinátort igen? Jajj, cicafiú!
CHILLagharcos szerint (Mu)Janinak kedves hörcsög-, pocokfeje van, a menőkkel szeretne lógni, de nem jön össze.
(Mu)Jani végre bemutatkozik, Szomi kiröhögi, Csúfi sokkot kapott, nem tetszik neki, a csávó olyan, mint egy félresikerült Tinder-randi. A többiek azt hiszik, hogy ez csak valami vicc. Killer is érzi, hogy nem ez volt a legjobb húzás, menekülőre fogja, irány haza, Középföldére.
A csávó optimista, úgy látta, hogy pár lánynak bejön. Hááát, jól van, ahogy érzed.

Kövi adásban: buli, Gázmin a földről eszik, Gázmin tattikázik, Szomi tattikázik, Barni lázad, Gázmin robbantásra bujtogat, CHILLagharcos útikalauz stopposoknak, Baltás oktat, Gázmin Gandhit kóstolgatja, Gázmin rámegy (Mu)Janira, CHILLagharcos szingli lesz, Gázmin sír, Baltás kihívja CHILLagharcost a hóra

Vége.
SZIGMA 2024.01.16 13:57:04
@evacat: Igazoltan vagyok távol, próbálom behozni az Édenes öfik lemaradását, egyelőre kevés sikerrel. A Bizalom témát láttam, de nem merek addig belekezdeni, míg le nem zárom emezt.
Vagyogatok, olvasgatok, néha írok is, csak próbálom spoilermentesen tartani magam.
SZIGMA 2023.12.19 18:45:26
Hi everybodry!

A pályaművek feltöltés alatt WOC jóvoltából, a kövi linken is elérhetők lesznek:

drive.google.com/drive/folders/1lp6eMxLkjJRWJrbc-sggGS5u54yOM9K8?usp=sharing

Időnként bedobjuk a linket, hogy senki ne maradjon le róla.

(Valaki tesztelje a linket, plíz, hogy biztosan működik-e. Kösszencs!)
SZIGMA 2023.12.19 18:55:50
@hereverő heverő: Köszi, majd felkerül a többi is, ahogy WOC ideje engedi.
ValóVilág HogyVolt Gyere rám! :) 2023.11.28 17:29:26
SZIGMA 2023.12.07 09:28:08
@naty77: Tartom az ajánlatomat, hogy időről időre felteszem a drive-ra docx formátumban és abban mindenki kedve szerint átnevezheti a szereplőket a keresés és csere opcióval. Így neked lehet Csúfi helyett Zsófi, másnak meg Szomi helyett Melina, Proctor helyett Dani, Barni helyett Barna oszt VV-retro.
SZIGMA 2023.12.07 09:39:54
Nézzétek az RTL-en Az árulókat, jó lesz :)..
SZIGMA 2023.11.27 13:36:24
@Tracero: @naty77: @War of colours: :)

More to cum...come, szóval jön még, 6-ig megvagyok már, azok rövidebbek
SZIGMA 2023.11.28 13:25:50
@naty77:
Mondtam, hogy ismerős volt, ezek szerint tényleg beszéltem már vele.
Nem vagyok benne a 300-400 emberben, ez biztos.
A bátyja bizniszéhez nem tudok hozzászólni, mert nem tudom ki a bátyja és a drogokat/drogosokat messzire kerülöm, így az ottani körök hírei sem jutnak el hozzám.
Képpel és videóval sem találkoztam, de a mai fiataloknál ez nem akkora cucc, küldik egymásnak ész nélkül aztán meg jön a sírás-rívás.

Tisztelt Bíróság, az üggyel kapcsolatban többet elmondani nem tudok és nem is kívánok! Költségtérítési igénnyel élek, a szükséges dokumentumokat hoztam. Köszönöm!
SZIGMA 2023.11.16 10:50:02
@KékCsöcsűPini: VV9 Adri. A PUA a Pick Up Artist vagy mi röviden, magyarul a csaj képezi ki a bénán csajozó srácokat, hogy fel tudjanak szedni végre egy nőt.

(Apró adalék életem sötét szegletéből, Adrival is beszéltem már egyszer és a mostani Éden Csenge is nagyon ismerős, szóval tényleg érik bennem a lakatlan (vagy MILF-)szigetre költözés gondolata)
SZIGMA 2023.11.17 17:35:41
@kipcsak harcos: Izaura (vagy ahogy felénk mondták "Vízóra") brazil, nem thai :)
@Tracero: valamint még ott van Ákos, Gyuri és PDP is, csak hogy a legjobbakat említsem XD
Zsombit felírhatom neked, bár a múltkor már szóvá tetted, hogy problémás ahogy virágról virágra száll
SZIGMA 2023.11.17 18:55:26
@Tracero: Ákos a jógaguru a Celebrandiból

Itt az eddigi MILF-sziget egyben:

drive.google.com/file/d/1jHQpjpxKhWZiIAGdC50E7iIqKov7qMuY/view?usp=drive_link
SZIGMA 2023.11.06 15:50:51
SZIGMA 2023.11.06 16:17:13
@hereverő heverő: A tegnapi meg a mai is benne van, utána láttam, hogy vasárnap dobtad be a keddi adást, azért a szünet.
SZIGMA 2023.11.07 09:45:58
@Nyuszomuszo83: "A Jákob a csajjal maradt vagy már lefőtt a kávé?"
Rutinos MILF-sziget olvasók már tudják a választ, a Titanicozás rossz ómen, ennek se lehetett jó vége...
SZIGMA 2023.11.03 08:34:35
@Tracero: Szóval a szegény gyermekkorból megmaradt a csirke far-hát iránti vonzalom...
SZIGMA 2023.11.03 08:47:39
@Cérnahuszár: Akárhogy is, szerintem viccesebb mint Alekosz. Olyan frappáns poénokat tolt időnként, hogy csak lestem.
Amúgy, AMÚGY kaphatna egy külön műsort Jázminátorral együtt a technika legújabb vívmányairól, mesterséges intelligencia, drónok, robotok, űrkutatás, stb...
SZIGMA 2023.11.03 09:10:35
@naty77: A Delta új kiadásánál biztosan jobb (viccesebb) lenne. Nem kell túl sok tartalom, mert a felkonf és az interjúk úgyis lassabban haladnának, a felnőtt népesség nagy részének meg egyébként is kb. ebben a tempóban kell magyarázni és még úgy sem értenek semmit...
ValóVilág HogyVolt Nos? 2023.10.18 12:04:28
SZIGMA 2023.10.24 06:46:14
Felgyorsulnak az események, főszerepben ismét a ZAKOB-69. Vérnadett érkezik piros ruciban, szimpatikus MILF, de ennél több nem derül ki, mert a rendszergazda rányomott a “Next” gombra és már jön is Randa és neki is tipli van rögtön.
Ulrika, a némettanár érkezik a ZAKOB-69-es autóval, akit az anyukája nevezett be a műsorba. Gondolom otthon lakik még, die Mutter meg nem tud nyugodtan hapsizni, ezért szabadulna tőle. Gute Idee, Mutti! Ulrika szettje megér egy misét, merész, eleget, de nem túl sokat mutat az igencsak jó alakjából. Első randira kicsit sok, de legalább garantált a vízszintesben búcsúzkodás.
Dráma üzemmód ON, Ádina beleállt Lidércbe, lassan vizezni kéne a Koccintóst, mert nem lesz ennek jó vége.
Surprise, surprise, ismét a ZAKOB-69 a főszerepben, ezúttal egy feketemunkást hoz. Bocsánat, fekete munkást, Mágia Mama, 39 éves stewardess és stand up-os.
És ha ivós játékban a ZAKOB-69-re innánk, most valamikor adná fel a májunk a harcot, mert a már jól ismert jármű többször bukkan fel itt, mint K.I.T.T. a Knight Rider-ben. Ezúttal SzájharMónika érkezik olyan ruciban, hogy valószínűleg egyenesen egy felnőttfilm forgatásáról szaladt át, az egy f@szi-sok nő felállás amúgy is a kedvence. Fuckanal-lal kedveskedik Jolinak, rögtön kettővel, szolidan jelezve, hogy a DP is benne van a repertoárban. Egy bugyit is ad még ajándékba és közli, hogy ő nem hord és rendben van tartva a sufni, ami gondolom a szőrtelen, selymes, pihe-puha pini kódja. Érdekességképpen és ismeretterjesztő jelleggel jegyzem meg: Amerikában, ha egy csaj bugyi nélkül indul útjára, akkor a kód: on commando, azaz kommandózik. SzájharMónikának jól áll a felnyírt haj, a felpolcolt csöcsök láttán nekem meg jól áll a …
Na, a szponzorok megkegyelmeztek a májaknak, egy másik autóval érkezik egy lóarcú nő.
B+, ez a Sóher Norbi felesége, a Répa. Jolinál nincs se zab, se sárgarépa, úgyhogy Répa inkább a barátnőjét tolja be a buliba. Fenőkő igen dekoratív (csöcsök kipakolva, ez elvonja a figyelmem, de valamit írni kell, ugye) és magabiztosan használ összetett mondatokat, ami már fél siker.
Rámi is visszaért az orvostól, ahol a röhögéstől kialakult rekeszizomgörccsel kezelték, hogy le tudja nyomni a műsort. Óvatosan vicceskedik, nehogy baj legyen, bespoilerezi a “Hanyattvágás kulcsát” és bemegy a tyúkólba, ahol páran már elég kásásan beszélnek, mert jó magyar szokás szerint mindent megittak, ami ingyen volt.
Rámi rendbe rakja az arcokat: “Csitu van, páran még ma hazamentek, ribik! Lesz itt még a Nagy Ű történetében egyedülálló “Hanyattvágás kulcsa” is, de nem árulom el, mire is jó.”
Éssss, jön Joli! Némi felszopó után Joli akarna egy kicsit beszélgetni a lányokkal, mire Ádina már vinné is szobára, ahogy a night clubban megszokta, de nem tudta felsorolni az árlistát, mert Joli ügyesen bevonja a többi lányt és olyat Ádina nem vállal, a többit is csak gumival.
Ádina horoszkóppal támad, ami egy nem hivatalos fogamzásgátló módszer, ha egy nő 2 percnél többet beszél ezotériáról, horoszkópról, számmisztikáról meg a többi baromságról, én akkor is elmegyek, ha még nem mentem el…
Mágia lenyúlja Jolit egy kis különtáncra és addig fészkelődik az ölében, hogy Joli inkább a karfára ül. Gyerekekről beszélgetnek, de közben megérkezik SzájharMónika, aki fergeteges párhuzammal támad: “Tudtad, hogy nekem Olaszországban fogant az első gyermekem és ez a kastély olasz neoresz…neoreneszánsz stílusban épült?” Hát, ma is tanultunk valamit…
De nincs most idő arra, hogy SzájharMónika termékenységi ciklusát kielemezhessük, mert Patália csúnyája kezd annyira viszketni, hogy rögtön vinné Jolit szobára, egy kiadós b@szélgetésre. Külsőre bejön Jolinak a némber, különösen a nagy szája. Ezt értse mindenki úgy, ahogy akarja. Eközben a tyúkok a szürke szalonban kotkodácsolnak, el vannak ájulva Jolitól, micsoda pasi.
SZIGMA 2023.10.24 08:20:51
A vége majdnem lemaradt:

Ekkor hirtelen kitör a tömegből Málenkij Robotunk, hogy véghezvigye TERV-ét, de Patáliával egy hycomat-os cicaharc alakul ki, amit Joli egész jól visel és kezel. A helyzet elmérgesedését a jóseggű Ulrika fekete Mágiával akadályozza meg. Ulrika olyan elegánsan puncsol, hogy Jolit rögtön megfogta. Joli inkább asztalt bont, gyerünk vissza a többiekhez, fejezzük be mára, otthon vár a pörkölt. A szalonban kedvenc Robotunk próbál a hibás hangszintetizátora ellenére képernyőidőt nyerni Jolival, aki ezt olyan végtelen türelemmel kezeli, mint egy nyugdíj előtt álló gyógypedagógus. Könnyed, említésre sem méltó beszélgetés után Rámi érkezik, hogy közéjük b@sszon egy kézigránátot. Nem, csak vicceltem, haha. Helyette számunkra sokkal rosszabb végkifejlet következik, a műsor folytatódni fog és Joli már fel is van kérdezve, hogy akkor kinek adja a rejtélyes “Hanyattvágás kulcsát”. Sejtelmes zene közben Ulrikának adja a nyakláncra tett kulcsocskát, aki megköszöni az ajcsit és majd jól meg fogja hálálni.
Rámi belengeti a Rózsaceremóniát, még a sz@r is vigyázzba áll az ápoltakban. Viszont mivel Robotunk a rózsás ruhájával meghekkelte a rendszert, nem lehet azt mondani, hogy nem jut mindenkinek rózsa, a szerkik a kapituláció elegánsabb módját választják, maradhat mindenki. (Tibi bácsi) Joli ezt is elintézte. Legyen ennyi elég a gyereknapból, Joli és Rámi otthagyja a díszes kompániát és szerencsére mi sem látjuk, ahogy lemossák a sminket. A pofánkba kapunk még egy kis előzetest, hogy ne felejtsünk el holnap se idekapcsolni, de ezt azért nem erőltetném.

Finito
SZIGMA 2023.10.24 09:27:27
@naty77: Követem, csak most megint megfáztam, így inkább az öfi befejezésére koncentráltam.

"mert tegnap is volt pár kirakott cici :DDD"

Ha jól emlékszem ebben a műsorban hangzott el: "Telement a szemem csöccsel!" :)

Mónikától búcsút vett Zoli, pedig elnézegettük volna még egy darabig.
SZIGMA 2023.10.18 06:57:52
@VV12Vikcsii: "Pedig már Alekosz is volt nagy ő, csak annak más volt a címe :) :)"

Igen, az volt a Nagy 0. :)
SZIGMA 2023.10.18 10:08:26
@naty77: Jól vagyok, köszönöm! (a migrénes napoktól eltekintve)
Tracero tanácsára kivettem az alkotói szabit a múltkor, csak már lassan tantrikus hosszúságúvá nyúlt, úgyhogy újra aktivizálom magam. Power of Love és Nagy Ő frontján figyelgetek, ha el nem alszom rajtuk, az itt trendi Survivor és Sztárban sztár nem igazán az én műfajom.
SZIGMA 2023.09.18 07:48:59
@sogeking: Mondtam. Még írtam is róla pár szót, a csajokat szortíroztam.
SZIGMA 2023.09.23 20:30:04
@Tracero: @naty77: @evacat: Sziasztok! SZIGMA él és virul, csak kivette a hetet, mert egy deka ötlete se volt a folyatáshoz. Most elindult valami, talán összejön hétfőre vagy keddre egy adag.
ValóVilág HogyVolt A híd s01e07 2023.08.28 16:47:15
Akartam írni rendes hv-t egyenként a részekről, meg egy összefoglalót arról, hogy mennyire kibaszott geci jó volt ez és végre az HBO megmutatta, hogy nem csak trash arcokkal lehet realityt csinálni... És mennyire jó, hogy nem VV Virág analizálást, VV Renátó parasztkodását és VV Piros idiótaságiat…..
SZIGMA 2023.09.06 08:52:40
@Tracero: "Öreg Kertészek Magazinjában :D"
Abban szoktak fűvel-fával...? :)
SZIGMA 2023.09.06 12:47:43
@War of colours: " Kíváncsi lennék, az itthoni golyótulajdonosok szerint, hatékony-e , de asszem nem fogom megkéredzni :D :D"

Ha előtte benyögöd, hogy Pamela Anderson gyógyítaná lovaglással, szerintem 5-ből 4-en azonnal éreznének valami tünetet és elfogadnák ezt a természetgyógyászati módszert... XD
SZIGMA 2023.09.06 13:03:11
@War of colours: "Mondjátok már el nekem, miért olyan nagy cucc ez a mell téma?"

Ez valami evolúciós inger, a hím ebből érzi, hogy a nőstény majd tudja táplálni az utódo(ka)t.
(Nem megsértődni a szóhasználaton...)

A kisebb mellű lányok ezt kompenzálják, vagányabbak ,hangosabbak, rámenősebbek és hálásabbak (szubjektív, általánosított, nem reprezentatív vélemény)
Üdv újra minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, fórumlakónak, readonly usereknek és az EKG csoport megmaradt tagjainak :) Újra van olyan néznivaló, amiről szívesen írok hv-t, bár gondolom már egyrészt kitárgyaltátok, másrészt le is darálta mindenki.. De én meg szeretem szivatni magam :)..
SZIGMA 2023.08.28 06:34:57
De mit ér egy hadművelet TERV és fedősztori nélkül? SZIGMA agya gyorsan pörgeti a szimulációkat. Elő is áll egy remek ötlettel, de valahogy olyan feleslegesnek érzi az egészet, Naty jófej és úgyis megérzi a hantát, lehet, hogy ide más megközelítés kell. "1 csillag! Nem történhet meg! Gyerünk, csináljuk!"

Rövid séta után Naty szobájánál köt ki és pár légzőgyakorlat után bekopog.
Kisvártatva Naty nyitja résnyire az ajtót, a Kapitányt meglátva elöl összefogja a köntöst, nem akarja triggerelni, ki tudja, mit tanult még Zánkán.
- "Igen, Kapitány?"
- "Szia Naty! Bocsánat a zavarásért! Lenne egy kis gondom és segítség kellene. A szórakoztatóbb verziót mondjam vagy az igazat?"
- "Hát, ha már kitaláltad, halljuk előbb a kamut, biztos remek sztori."
- "Oké! Szóval, ha esetleg véletlenül látod Zsombit, szólj neki, hogy segítsen nekem, ő nagy motoros. Van egy motorom, ami kicsit makacskodik. Egy Bugattitty. Gyönyörű, fekete, kéthengeres, alul befecskendezős, igen formás spoilerekkel. Rég volt már rendesen meghajtva. Ha sikerül beindítania és megy vele egy pár kört, a puffogás is megszűnne."

Naty jót nevet.
- "Lázadnak a többiek, mert engem választott a legjobb pasi? Mi az igazi verzió?"
- "Titty megzsarolt, hogy lehúzza a helyet a Búking-on és akkor nekünk reszeltek. Zsombit akarja. Szóval, ha egy kis időre tudnád nélkülözni, az nagy segítség lenne."
- "Ez nem szép tőle. Meglátom, mit tehetek. Úgyis szaunázni akartam, utána meg valami fincsit enni. Gyere vissza egy óra múlva!"
- "Azonnal intézem a szaunát és a kaját! Köszönöm, köszönöm!"- hálálkodik SZIGMA a becsukódó ajtónak és elindul a szaunát beüzemelni a megfelelő hőfokra.

Mögötte résnyire nyílik az ajtó és Naty szól utána kacagva, mint akit csiklandoznak.
- "Két óra! Legyen két óra!"
SZIGMA 2023.08.28 09:08:16
@naty77: "nem ismersz jól. szállodás vagyok. az 1 csillagos értékelésre azonnal mindent átadtam volna, csak legyen jobb. :DDD"
Tudom. :) Volt egy ilyen verzió is, de a dramaturgia miatt ez jött ki jobban
SZIGMA 2023.08.28 09:31:15
@Tracero: XD Örülök, hogy feldobtam a hétfő reggeled
ValóVilág HogyVolt A híd - HBO 2023.08.07 10:47:19
Ezt majd nézzétek!Ígérni nem merek már semmit, de ha tényleg annyira jó lesz, mint ahogy ígérik, akkor lesz róla részenként hv.peace & love & anal..
SZIGMA 2023.08.11 15:04:33
@War of colours: Örülök, hogy tetszett! Odatettem magam, szerintem. :)
SZIGMA 2023.08.11 16:24:20
@Tracero: Köszi!

A könyvekkel kapcsolatban majd intézkedem.
PDP kapja majd még az ívet, de csak módjával, mert amúgy bírom. (még)
Sajti, Barma és Torrente azt hiszem Vikcsi ötlete volt, ővé a dicsőség. Köszi, Vikcsi!

"Terminátor meg Jázminátor együtt...perfect MAtch :D"
Ugyehogyugye? SZIGMA Randiügynökség, a szerelemért robotolunk :) (ez rohadt jó, lopom!)

"Egyetlen kifogásom a zene ellen van. komolyan??? Coco jambo meg scooter???"

A Coco Jumbo poénból volt, mert azt már akkor megutálta mindenki, amikor sláger volt. A Scooter Age of Love meg azért kellett, mert (többek között) abban van feldolgozva a Terminátor zenéje (ami Brad Fiedel zseniális alkotása, AMÚGY, de őt hiába írtam volna, kb. senki nem tudja) és akkor stílszerűen így találnak egymásra. És már rögtön van közös számuk is, ez olyan romi... :) (...az igényes zene ritmusára, így írtam, hogy érezzétek a poént, mert bár én imádom a Scootert, a pályázatból kiderült, hogy Ti nem annyira)
A PASI szigeten a Szerelemvonat szólt :)

Várom egyébként akkor a könyv és zenei ajánlatokat vagy egyéb ötleteket, akár privátban is, hogy meglepi legyen. Vagy írhat valaki spin-off-ot is a sztoriból, más szereplőkkel, leosztással, stb...

Feltöltöttem az eddigieket egyben a drive-ra.

drive.google.com/drive/folders/1aIFfB3yGtf4pz6b8GuredSJI0TVzTWB1?usp=drive_link

Levettem a linket a profilomról, mert meg lettem gyanúsítva, hogy amiatt volt rossz a blog. Amint levettem, rögtön megjavult, de ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket. :)
SZIGMA 2023.08.11 16:56:23
@Tracero: "Torrente az én ötletem volt. és személyi edzőként láttam volna szívesen a MILF szigeten :D ez egy kicsit fájt, hogy nem emlékeztél..pedig mit gondulkodtam rajt :D"

Mea culpa, de ígérem jóvá teszem. Mondjuk írok neki egy tiszta inget, megfésülködik és akkor összejöhettek a buli jótékony homályában. Lehetne a saját, külön bejáratú személyi edződ XD Csak vicc volt :)
SZIGMA 2023.08.05 13:49:55
@VV11Vikcsii: Ejj, pedig az orosz mesék volt a kedvencem
Szinte a beküldőt is tudni véltem
SZIGMA 2023.08.05 15:15:02
@Tracero: Rád tippeltem volna, mert a szövegben szerepelt Olga és Szergej és Te vagy a minden részletre (IS) figyelő oroszszakértőm XD
SZIGMA 2023.08.07 09:44:02
Jó reggelt!

A mai rövid összekötő részben semmi izgalmas nem történik, dögunalom az egész, mondhatni another day at the office, de ilyen is kell, mielőtt elindul a szigetelés.

A Rák Úr felett fekete fellegek gyülekeznek, villámok cikáznak össze-vissza.A Kapitány érezhetően elért a türelme végére, teli torokból üvölt az ég felé, mintha egy felsőbb hatalommal beszélne: -"Most komolyan??? Ezt érdemlem?? Megmentettem az Univerzumot is! És így akarsz kinyírni? (T)Sunami? Mágneses vihar? Robotcápa, mint egy sz@r ZS-kategóriás filmben??? Mindezt azért, mert egyszer hibáztam és elcsábultam??"

Ebben a pillanatban hatalmas mennydörgés rázza meg a felhőket.

- "Jó, lehet hogy picit többször, de most tényleg muszáj kínozni? Ha ki akarsz nyírni, b@ssz agyon egy villámmal oszt legyen már vége!!!"

"Vigyázz, mit kívánsz!!!" - üvöltik most sokan a monitor előtt a régi mondást, aggódva kedvenc Kapitányukért és nem alaptalanul. A válasz nem várat magára, a sötét fellegekből egy kövér villám csap le a hajóra. SZIGMA szerencséjére a hatalmas energiájú nyalábot a robotcápa fémteste és elektromos jelei eltérítik, így az 1,21 GIGAWATT-os csapás néhány centiméternyire elhalad mellette. A becsapódás felrobbantja a cápa testét, a villámcsapás és a robbanás lökéshulláma beröpítik a Kapitányt a méterekre lévő fülkébe, ahol fejét beverve eszméletét veszti.

Nem tudni, meddig feküdt eszméletlenül, de lassan öntudatra ébred mint a Skynet. A villanástól félig vakon, a robbanástól megsüketülve próbálja összeszedni magát, sziszegve tapogatja a púpot a tarkóján. A sötét hídon semmi sem működik, rádió, navigáció, vezérlőrendszerek, mindennek sanyi. A helyiségben a füst és ózon keverékének fojtogató szaga terjeng. SZIGMA rémülten konstatálja, hogy a hajótest vészesen jobbra dől. Négykézláb kióvatoskodik a korláthoz és pislogva próbálja felmérni a hajó oldalát ért károkat. A helyzet nem túl rózsás, a cápa és a robbanás ütötte lyukon beáramló víz elöntötte a rekeszt, ezért dőlt meg a hajó. A Kapitány a hídra kúszik és előhalássza a nyakláncán tartott spéci kulcsot, amivel kinyitja a kormánykerék alatti panelt.

Életbe lép az Armageddon-protokoll!

A panel alatt egy kapcsolótábla rejtőzik, katonai kivitelű kapcsolókkal és cirill feliratokkal. "Remélem Kamuzov nem vert át ezzel, mert akkor nekem reszeltek!"- fut át az agyán. SZIGMA két kézzel csimpaszkodva fordítja el a bumfordi főkapcsolót, kis zöld lámpa jelzi, hogy a spéci akku üzemkész, az EMP-árnyékolás megvédte a mágneses vihartól és a villámcsapástól is. Ez egy oldschool, független rendszer, direkt kábelezés, semmi elektronika meg ilyen trendi szarok, pont az ilyen esetekre építtette be. A szivattyú kapcsoló felkattintását megnyugtató zümmögés követi, pár perccel később a dőlés csökkenni kezd. A Kapitány átkapcsol elektromos meghajtásra és egy ősi dakota csatakiáltással indítja a villanymotorokat: - “Zsámó!”

A lék miatt a kormányzás nem igazán hatásos, a hajó mindenképpen körözni fog, SZIGMA a sebességgel manipulálva próbál olyan ívet megsaccolni, ami talán egy sziget közelébe viszi.Tekintve, hogy koromsötét van, ő sem lát sokat a villám miatt, semmilyen navigációs eszköz nem működik és körbe-körbe fog hajózni, a műveletet nem hivatalosan Vakroundy-manővernek kereszteli el. Sajnos így félvakon nem tudja felvonni a redflaget, pedig tuti rögtön előkerülne egy csomó követő, aki segíthetne.

Eközben a vihar lecsapott a szigetekre, súlyos károkat okozva az apartmanokban és egyéb létesítményekben, tönkretéve a rádió- és szatellitantennákat, elvágva a kommunikációt. A PASI és MILF sziget személyzete és vendégei a bunkerek biztonságában vészelik át a pusztító vihart, ami minden előjel nélkül csapott le a térségre, még Korinna se látta előre. Szerencsére a Kapitány valahogy olyan szigeteket szerzett, ahol katonai bázisok voltak, atombiztos bunkerekkel, alagútrendszerrel meg egy csomó felszereléssel, ami elég hasznos ilyen helyzetekben.
SZIGMA 2023.07.14 07:48:29
@evacat: "Mondjuk nálam még zavar van az erőben: nem esik le, hogy miért az ismétlés.
De majd még érlelem."

Az a duplacsavar miatt kellett bele, így törlesztett Smith ügynöknek, amiért csapdába akarta csalni. :)
SZIGMA 2023.07.14 14:11:36
@War of colours: Láttam, hogy anya lettem. XD
Sigmanew=Szigmanyu

Sejtem, hogy a projekt auditora milyen oltást nyom majd... :)

Felraktam a drive-ra a mappádba, Érkezés címmel
SZIGMA 2023.07.14 15:53:25
@Tracero: Dárágájá Tracerova! Az "oltás" az Érkezés című műben lévő névre vonatkozik.

Az enyém után azt írtam:

"Köszönöm mindenkinek, aki követte a Kapitány kalandját.
Külön köszönet Tracerova elvtársnőnek a kiegészítésekért és korrekciókért!"
ValóVilág HogyVolt Ő 2023.06.09 09:43:45
SZIGMA 2023.06.21 18:18:16
@VV11Vikcsii: "Szép rajz :) :D Megkérem Sogekinget, hogy fejtsen meg téged, vagy ha nincs kedve, akkor majd én elvégzem."

Ez PDP rajza, én csak továbbítottam. :)

"Traceróval nem randizhatsz/járhatsz: holnap kiderül, hogy mi ennek az oka"

@Tracero:

Szomi vagyok Tracerova,
Nem vihetlek el sehova,
Nem lesz ebből audit,
Elkötök egy Audit.
SZIGMA 2023.06.22 10:24:11
@sogeking: "szeretnél te is írni szigma rajzáról?"

PDP!!! PDP rajzáról!! :D
SZIGMA 2023.06.08 20:07:54
@VV11Vikcsii: Köszönöm! Igyekszem majd tartani a színvonalat! Sok fordulat jön még a tervek szerint, pedig egy rövid írásnak indult. Holnap új rész jön, ne hagyd ki! :)
SZIGMA 2023.06.08 20:33:53
@VV11Vikcsii: Nyomjátok Ti is, legyen más téma és stílus is, hogy mindenki találjon kedvére való olvasnivalót!
SZIGMA 2023.06.09 09:44:38
@Tracero: "Ahogy aztat vidéken mondjuk:"falura, pulcsi alá gyó lesz ez" :D"

Nálunk: Jójaz falura, városon mög nem nézik! :)