Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mincha

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Botrányos posztkarácsonyi pszeudokiárusítást rendezett az Aldi, amikor 18000 ezer forintért belengetett mostanában 40 ezer forint körül járó 2 TB-s külső merevlemezeket, amikből aztán vagy alig volt néhány darab, vagy egyáltalán nem volt. December 29-re az Aldi akciós…..
Már tudhatnak valamit, amit mi még nem, mert alapból 240 forintos árfolyamon váltják az eurót a Mekiben. Ennél csak az jobb, hogy egyáltalán nem tudnak visszaadni, azaz az 1,04 eurós szendvincs 2 euróba kerül:Azzal az érdekességgel kapcsolatban írok, hogy a MC Donald's …..
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..