Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énvagyokavonalban

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     ..
énvagyokavonalban 2018.08.17 22:02:38
UPDATE: A poszt meredekség számítására vonatkozó részei pontosítva lettek, ezen túl a kommentekben javasolt meredek utcák is bekerültek a meredek utcákat összegző PDF-be. Mindezt piros színnel jelöltem. Amikor belekezdtem Budapest legmeredekebb utcájának a keresésbe, álmomban sem gondoltam volna,…..
Évek óta szorgalmazza a Levegő Munkacsoport, hogy a főváros vezessen be racionális, a fölösleges utak, rakodóhelykereső keringések számát csökkentő városi fuvarozási szabályozást. Hiába, a városvezetésnél süket fülekre talált az az érvünk, hogy így megszüntethetők a szabálytalanul rakodók által…..
A Samsung Galaxy 8-ast egy drága, de vízálló, porálló csodának ígérték. A 24.hu jól el is vitte nyaralni, hogy letesztelje, mit tud a kis drága a tengerparton. Érdekes tapasztalatokhoz és infókhoz jutottak ennek kapcsán. Például, hogy a telefon IP68-as folyadékállósága…..
énvagyokavonalban 2018.05.01 23:36:38
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
énvagyokavonalban 2018.04.28 19:08:45
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
énvagyokavonalban 2018.01.13 22:30:26
A dán boldogság nyomában - nyolcadik rész A (dán) boldogság keresésének utolsó részében talán a legfontosabbról esik szó: a munka és a család közti egyensúly kapcsolatáról. A bejegyzés fő forrása most is a 2014-es A boldog dánok (The Happy Danes) című kiadvány. Az abban tárgyalt fő 8 …..
Lecserélhetnénk a Hősök terén Magyarország védőszentjét. A helyére egy kigyúrt kopasz csávót kellene állítani, aki kokót szív, eltöri a Ligetvédők ujját és a belvárosban száguldozik a mercijével, jogsi nélkül, majd halálos balesetet okoz. ..
énvagyokavonalban 2017.08.24 20:29:08