Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geluska

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Karácsony közeledtével szeretnék nektek kedveskedni ezzel a Valentino Uomo parfüm csomaggal, mely most egy exkluzív díszdobozban kerül kisorsolásra. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned mint: -megosztani a játék fotóját Facebookon -kommentben betagelni egy…..
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
geluska 2015.12.02 10:16:13
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
fullbeauty Nina újra álmodott... 2015.07.13 16:03:19
  A közkedvelt 2006 - ban kiadott illat újra megújult, méghozzá mini kiadásban! Szóval Nina újra álmodott, csak most miniben! Szerintem pont azért, mert ennek az abszolút nyárias illatnak ott kell lennie idén a táskádban. Az illat továbbra is friss, gyümölcsös, és persze…..
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Pataky Ágivál még az ELLE-s divatszerkesztői pályafutásom alatt ismerkedetem meg, azóta már nagyon komoly babérokra tört...:) Lassan 10 éve dolgozik szabadúszóként fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon, klipekben. Londonban dolgozott a Bobbi Brown A-Team sminkeseként,…..
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
geluska 2015.06.01 19:06:39
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
geluska 2015.05.20 20:24:42
Szomorú tény, hogy a kéz bőrén sajnos nagyon hamar meglátszik a kor. Illetve ez az a terület, amely fokozottan hajlamos a kiszáradásra is. Ezen az sem segít, hogy naponta mosogatunk el otthon egy egész rend étkészletet, meg súroljuk kézzel a gyümölcsfoltot a gyerkőc…..
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
geluska 2015.04.02 11:31:43
fullbeauty Invictus játék! 2015.03.15 19:25:06
A közkedvelt Paco Rabanne Invictus egy új, különleges Collector kiadásával kedveskedik az illat szerelmeseinek. Az Invictus Collector a 100ml-es EdT illat mellett most egy  egy 10ml-es travel size parfümöt is tartalmaz. Így már nincs akadály, hogy a férfi táskákban,…..
  A Nivea legújabb arcápoló újdonsága, egy igazi gyöngyszem a bőrfiatalító termékek között. A három legfontosabb bőrmegújító hatóanyagot: a Q10 koenzimet, a hyaluronsavat, és a kreatint, egy luxusösszetételű kozmetikumba zárták, és egy fantasztikus ránctalanító…..
geluska 2014.12.28 20:33:21
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
geluska 2014.11.13 09:12:46
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
fullbeauty Vichy nyereményjáték! 2014.09.25 18:30:23
  Mint már előző posztunkbn olvashattátok, a Vichy legújabb arcápoló újdonsága, a Liftaktív Supreme az arcbőr öregedése ellen veszi fel a harcot. Gondoljuk, ez nem hírérték már. Az viszont igen, hogy mától kezdődő játékunkban, 3 szerencsés olvasónk nyerhet is Liftaktív…..
geluska 2014.09.25 20:04:41
Lassan vége a nyárnak, hajunkat erősen megviselte a víz, a nap, és persze az  UV sugárzás. Fénytelennek, fakónak, ragyogás nélkülinek érezhetjük. Azonban van megoldásunk a problémára: most megnyerheted a Full Beauty oldalán a Jean Louis David szalon Keratin terápiáját, és…..
geluska 2014.08.26 12:08:03
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
geluska 2014.08.13 09:05:30
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
  Amikor van egy kis időm, akkor megpróbálom behozni a lemaradásaimat a posztok terén is. A mostani bejegyzéssel is kicsit megcsúsztam, mert ezen a sajtótájékoztatón már több mint egy hónapja jártam. :) Már többször olvashattátok, hogy közel állnak hozzám a természetes…..
geluska 2014.08.01 14:09:42