Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keruletivizszerelo

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vízszerelési árak Budapesten Üdvözlöm a kedves látogatót.Budapesten élő víz és fűtésszereléssel foglalkozó vállalkozó vagyok. Ezt a blogot azért indítom,mert rengeteg megkeresés érkezik irányomban az ilyen jellegű munkálatokra és mint tudjuk Budapesten a panellakások darabszáma is jelentős…..
Milyen WC-típusok léteznek?  Íme: 1. Hátsó kifolyású (mély öblítésű, lapos öblítésű) 2. Alsó kifolyású (mély öblítésű, lapos öblítésű) 3. Falra szerelhető falon belüli tartállyal 4. Monoblokkos kivitelű (alsó, hátsó kifolyású)   Nézzük…..
Valljuk be, a mosdó választásánál az elsődleges szempont az esetek 70%-ában az ár! Ez nem is lenne gond, mert mindig találni olcsóbb áron is jó minőséget. A legnagyobb hiba az, amikor kínai dologra esik a választásunk, amit valójában sokszor nem is tudunk, csak amikor a szerelő…..
Kedves Látogató! Azt hiszem, a lakásfelújítás előtt álló tulajdonosok zöme nem kellően tájékozott a munkálatok mikéntjéről, és sokan tanácstalanok a szerelő kiválasztásában, a fürdőszoba átrendezésében, vagy az egyes szerelési anyagok közötti…..