Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carlo68

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA-ban szinte államonként eltér a Rezesováéhoz hasonló törvénysértések büntetőjogi értelmezése. Az alábbi ítélet november 12-én, az arkansasi Hope városában született. John David Coe részegen hajtott bele a Nevil család autójába, ami az ütközés következtében…..
Nagy baj van, emberek. Olvasom, hogy a 2010 és 2013 között végrehajtott szja-reform összességében évi 444 milliárd forinttal csökkentette a magyar állam bevételeit, az adócsökkentés 74 százaléka a két legmagasabb jövedelmi tizedhez tartozó gyermektelen állampolgárok nettó…..
A kormány hétfőn fogadtatja el a "kiskeresetűek adócsökkentését". De mit is ért rajta? E hétfőn is van zárószavazás - zárószavazásnak nevezik azt, amikor a kormánypárti többség elvben vita után, valójában gondolkodás nélkül, a pártfegyelemnek megfelelve megnyomja az igen…..
carlo68 2013.11.19 10:53:59
@Mária: Mindig azzal jönnek,hogy mennyi adót fizetnek,de soha nem azzal kezdik,hogy mennyi jövedelmet,juttatást kapnak.Mert ha arányos és igazságos lenne az elosztás,akkor lehetne arányos adózás is egy határig.
carlo68 2013.11.19 11:01:33
@sírjatok: Szerintem nem kel annyit visszamenni az időben,hogy valaki logikailag levezesse ezt.Lehet,hogy nemsokára ,ha ez a szemét rendszer tovább folytatódik,újra lesznek Karl-ok meg Marx- ok is,meg egyéb dolgok.
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Kósa Lajos, ha belelendül az évnyitásba, vagy bármilyen alkalma nyílik osztani az észt, újra és újra bizonyítja erkölcsi felsőbbrendűségét, magvas gondolkodását és brilliáns humorát. Ez tény. De. Ha már a baloldali média ringlispílt épít egy jól sikerült mondat köré,…..
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
carlo68 2013.04.18 07:53:14
@Lindalinda: Ki kell irtani a hajléktalanokat?Valami ilyet érzek a szavaidból. Egyébbként engem sokkal jobban zavar a politikusbűnözök garázdálkodása és pofátlansága ebben az országban.
hacsaknem Na, ki is a demokrata? 2013.03.27 15:46:30
Egyáltalán nem vagyok kíváncsi Kövér László Heti Válasznak adott interjújának március 28-án megjelenő, teljes terjedelmű változatára. Amit az előrebocsátott böfögésből tudni lehet, így is bőven elég arra, hogy Hofi egykori ténymegállapítása mellé újabb vonalat…..
Proszektúra Nemzeti Évértékelő 2013.02.23 10:04:36
Ha így folytatjuk, Magyarország miniszterelnökét nem Bajnai Gordonnak, nem Mesterházy Attilának, még csak nem is Gyurcsány Ferencnek, hanem Orbán Viktornak fogják hívni. Ha lett volna humorérzéke, valahogy így kezdte volna évértékelőjét Orbán Viktor is. Pardon: a Nemzeti…..
Mindenféle hazugsággal ellentétben, a közmunkások havi hetvenvalahány-ezer forintot keresnek. (Miniszterelnök évet értékel.) A kormányfő láthatólag nem elégszik meg az igazmondó juhász szerepével (vö.pl. „én nem hazudtam soha az embereknek”), le is rántja a…..
carlo68 2013.02.24 08:50:40
@Ad Dio: Mi a bajod,hogy megírta az igazat?Igaz kicsit kurtán.Remélem hallgattad a reggeli rádió műsort a Kossuthon.Perjés Klára,a százdvég-világvég, a téveszme-nézőpont emberei orbitális benyalást hajtottak végre a vezérnek.Jövőkép-alkotónak,géniusznak nevezték.Rákosi irígykedhet!
Az tetszett mi?
Orbán Viktor szerint a magyar gazdaságban hat mutatóból öt rendben van, tehát összességében nincs min aggódni, jól állunk:  "A magyar gazdaságban 5 mutató (államadósság, hiány, külkereskedelmi mérleg, folyó fizetési mérleg, foglalkoztatás) rendben van, egy…..
carlo68 2013.02.16 09:29:49
@P.Freddy: Gyurcsánynak is megvoltak ugyanezek a birkák tömegestül,akik a saját érdekeik ellen kötelezték el magukat.Orbánnak is megvannak.Ezekre általában jellemző,hogy az aktuális vezérökörrel szimpatizálnak.De azért ne vegyük figyelmen kívül azt a sok százezer, a felső 15-20%-ba eső biztos vállasztót,aki elkötelezett fideszes lett az egykulcsos szja.miatt,amit a körömszakadtáig védeni akar.
A tavalyi Éhségmenet során is ízelítőt kaphatott a közvélemény, milyen értékek mentén gondolja a jelenlegi IDEIGLENES kormány a munkát végzők megbecsülését, az idén azonban még ezt is sikerült alulmúlniuk.Rájuk eddig is jellemző módon egyszerre cinikusak, lenézőek,…..
carlo68 2013.02.03 17:44:55
@csodalámpa: Béla már mehetnél is!
carlo68 2013.02.03 17:46:04
@dennisthemenace: Fáj az igazság!Sajnálom.
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
Hadd kezdjem azzal, régóta tartozunk egy köszönettel, de minimum lépésének nyugtázásával a köztársasági elnök úr felé. November végén itt, e blogon tettük fel neki a kérdést, hogy mi a véleménye a választási regisztrációnak a Fidesz által különösebb magyarázat…..
Dzsentrik vagyunk. Halhatatlan dzsentrik a 21. században is; szívvel, lélekkel, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül. Mindez nagyszerű táptalaj a szépirodalomnak, ám a 22. század fordulóján talán már csak „gazdasági múlt idő” lesz az ország, ha minden így megy…..
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
A 2013-as év csak átvitt értelemben fog szólni a 2014-es választásokról. Egyelőre úgy tűnik, a kormány lemondásán kívül (aminek az esélye kb. 0) ez az év arról fog szólni, hogy lesz-e regisztráció, ki regisztrál, ki regisztráltat, hogy regisztrálunk, meg úgy alapjában…..
carlo68 2013.01.02 15:43:49
@Balibgeczyk: Miaz hogy!Még Árpád apánk is azért jött ide,hogy legalább 2014-től beregisztrálja a magyarokat!Ez benne volt a vérszerződésben!Különben visszafordult volna.
Meg az fáj ,hogy Viktor egy elveszett Árpádházi magonc,egy igazi keleti vérvonal!
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
carlo68 2012.12.30 11:16:01
@kisQtya: Ekkora seggnyalás nem volt.De akkor pl. volt egy Vasárnapi Újság ahol elhangzottak erős kritikák is,hogy finoman fogalmazzak.Ma a közszolgálatinak nevezett szarban semmisem jelenhet meg ami a fideszt bírálja és nincsenek is olyan emberek akik ezt megtehetnék!
Ha voltak gazemberek az nem jelenti azt,hogy most is mindenkinek azzá lehet!
Miféle pitiáner maszatolásra szorul a rendőrség (és feltételezhetően nem saját hatáskörben teszik, hanem fentről szóltak) ahhoz, hogy kicsit jobb színben próbálja feltüntetni saját magát és a feletteseket???LOL Köztudott, hogy tegnap este a diákok közül 3-at a…..
Picsába. Jön a világvége. Most. Pont most, hogy a franc essen bele. Mikor legyőztük a balliberális hadakat és úgy toporgunk a kánaán kapuja előtt, mint nemzeti nadrágból kibuggyanó, zakót szétfeszítő hájhurka a nyírlugosi focipályára vezető fahídon. Hol vagy…..
Az eddigi bejegyzéseimben többféle megközelítésben bíráltam a regisztrációt: gyakorlati-technikai érveket és filozófiai-elméleti megfontolásokat is igyekeztem felsorakoztatni. Egy szempont azonban kimaradt: milyen politikai érdek húzódik meg a bevezetése mögött. Számomra…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
carlo68 2011.12.13 19:20:55
@ggaborx: A te nagy "gondolkodóid" nagyrésze élősködő vagy közönséges tolvaj.Ennyit az entellektüel felsőbbrendűség gyakorlati megvalósulásáról!
A deviza jelzáloghitelek állománya a magyar bankrendszerben félévkor elérte az 5 ezer milliárd forintot, ami összesen 800 ezer szerződésből jött össze. Az MNB novemberi stabilitási jelentése szerint a teljes állomány 10 százaléka már most 90 napot meghaladó késedelemben van, a…..
carlo68 2011.11.07 17:56:05
@untermensch: Szerinzem te nem vagy normális,ha ezt komolyan gondoltad!
Sajnálattal értesítjük haszonélvezőit és átkozóit, végletekig hű támogatóit és halálos ellenségeit, hogy szerettünk, Egykulcsos Adó gyors születése utáni hosszan tartó betegségben elhunyt. Emlékműve az Orbán Viktor Halva Született Ötletei Mauzóleumban, a főoltár…..
carlo68 2011.09.22 17:14:53
@eMeL: Remélem eljön az idő amikor a te fajtádnak kell meghúznia magát seggfej!
carlo68 2011.09.22 17:42:03
@namitirok: Fontoskodó TAHÓ!
Tartalom a forma, amfóra.Magyarul köcsög.