Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darena

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Kósa Lajos tagadta, hogy visszavezetnék a vasárnapi boltzárat, több elképzelés is már napvilágot látott, hogy mihez kezdene a kormánykoalíció a hét utolsó napjával. Semjén Zsolt szerint a vasárnapi boltzár megállta a helyét, mivel a szabad vasárnap ellen felhozott…..
Darena 2016.09.08 22:06:12
Annyira érdekes, hogy a kutya meg nem kérdezte tőlem, közalkalmazott iskolatitkártól, hogy havi nettó 87000.- Ft-ért akarok-e napi 12 órát dolgozni (igaz, szombaton tényleg csak ritkán engednek be a suliba, vasárnap meg szinte soha, így akkor még haza is cipelhetem a melót). Nem napi 6 órát (jó vicc!). Ja és teszem hozzá azok a multik, akiket érintett a vasárnapi boltzár nem minimálbért fizetnek (nem kell a rizsa, voltam idénymunkás a TESCO-ban - az fizet legszarabbul, de még így is jobb, mint amit én keresek). Nem beszélve arról, hogy sok bolt részmunkaidős dolgozókat foglalkoztat hétvégéken. Nekik ez kényelmes és még így sem keresnek rosszul. Velük mi lesz? Vagy mondjuk a felszólgálókkal, szakácsokkal, benzinkutasokkal. Volt aki azt írta, hogy a vonat vasárnap is levághatja a lábát - ok. De tankolni se tud szombaton? Persze, mert azok a fehérgalléros bűnözők, akik ezt kitalálták, azok az álszent-álkeresztények, vasárnaponként annyit költenek az étteremben, mint az én félhavi fizetésem (lehet, hogy naív vagyok, és annyi csak a borravaló). A sok agyatlan narancspirulás zombihadsereg meg benyalja, és mantrázza az egész szart. Gratula mindnek!!!
És üzenem azt is: Kisember az édesanyád! Attól, mert vasárnap akarok bevásárolni járni (mert szombaton mosok, takarítok, stb - és lehet, hogy én vagyok a szar, de ha szombaton eltöltöm a napomat a bevásárlással, akkor egész vasárnap megállásom sincs, hogy a kölykeim jövőhéten iskolába tudjanak menni) attól még ne merészelj "kisembernek" nevezni. Az hogy valaki nem hazudik, nem lop, nem csal, nem alakoskodik nem a kisember szinonímája.
A Nemzetgazdasági Miniszter diadal jelentése volt a hír a napokban, miszerint a GDP növekedése meghaladta az elemzők által várt értéket. Annak, hogy hazánk gazdasága növekszik természetesen nagyon örülök, de mindig az a lényeg, hogy mihez képest? Mert bizony, ha ahhoz képest nézzük, hogy az Európai…..