Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MuLT1K4PuTT0R

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1970, Monza. Monza, ahol abban az évben, pár hónappal később egy borzalmasan szétszakadt autóban veszíti életét a zseniális Jochen Rindt, Monza, ahol csak olyan van, hogy teltház. Áprilisban Rindt még élt és minden bizonnyal figyelemmel kísérte az 1000 kilométeres versenyt, hiszen…..
Belsőség Az ember, aki felállt 2014.05.23 15:25:26
Az ember, aki felállt és eldöntötte, hogy nem adja fel. Valahányszor visszagondolok személyes találkozónkra, mindannyiszor eszembe jut, hogy mennyire határozott volt minden gesztusa, mozdulata és milyen egyértelműen mutatta, hogy nem kér sajnálatot, sőt, gyűlöli. Nagyon megkedveltem…..
MuLT1K4PuTT0R 2014.05.23 15:46:42
Reggeli mellé fogyasztottam egy kis autóversenyt. Mostanában amúgy is koplalókúrán vagyok, pláne, mióta a gyömrői vasasnál ráálltam a mérlegre én is és kiderült, hogy ha fémből lettem volna, akkor már egész szép összeget érnék. Úgyhogy most nincs kaja, csak napi egyszer…..
A napokban jelent meg egy sokat sejtető kép a Top Gear címlapján. Azok közt a fotók közt volt, amik a Top Gear újság 20 éves fennállását ünneplő extra kiadványt harangozták be. (Innen is gratulálunk a dilinyós briteknek, kösz a sok olvasni és…..
MuLT1K4PuTT0R 2013.09.12 12:39:31
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
MuLT1K4PuTT0R 2013.03.25 20:58:41
@tóninéni: Természetesen ezt értem... de ha le is vette, akkor fel is csavarhatta volna... de ez már megint csak a spórolásról szól, és a spórolás nem egyenlő a versenyzéssel! Sajnos már nem tudom, hogy ki, és mikor mondta a következőt: "világbajnok csak abból lehet, aki többet nyomja a gázpedált, és kevesebbet a féket!" Ez abban az időben volt, amikor még nem ismerték sem a spórolást, sem a csapatutasítás... Szóval mind Vettel, mind Rosberg tette elítélendő, a szememben mégis Vettel az aki kevésbé ítélendő.. mert ő versenyzett. A baj az, hogy már a versenyzés is baj! M.
Olyant már láttunk, hogy a nagy sietségben valaki felborítja az autóját. Ezt általában úgy emlegetjük, hogy tetőre tette. Nézzük csak meg alaposan, hogyan is tette a finn skodás tetőre az autóját? Juhónak igen komoly malaca volt ebben a kalandban. Pénzért, ezer alkalomból sem…..
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..