Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raft

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7. Na ez a ház tényleg menő helyen van És még saját kertje is van. Mondjuk ezt belefotózott srácot nem értem. (Kösz Laci!) 6. Olvasás hete van az első kerületben? Vagy miért próbálja minden hirdető olvasó emberrel elhitetni, hogy kuckós a lakás. Az átadómegoldás…..
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
Raft 2012.07.10 18:00:17
@etruszk: Visszaolvastam, azért kérdeztem, mert egyetlen használható érvet sem találtam, ami szerint a motoros lett volna hibáztatható.

Mindegy, széles utat, vigyázz a Don-félékkel, mert simán fellöknek a p.csába, ha nem tetszik a bukód színe...
Raft 2012.07.10 18:17:31
@Don Quixote de la Ferko: Na jó, Ferkó, én is teszek egy próbát, aztán magadra hagylak, mert untatsz: Ha a motoros az álló furgon oldalát végigkarcolva haladt volna a saját sávjában, a kocsinak akkor is meg kellett volna győződnie a sávváltás előtt, hogy valaki van-e ott, ahova menni akar, és amennyiben igen, úgy annak elsőbbséget kell adnia.
Akkor is, ha motoros. Akkor is, ha őszerinte az a motoros nem lehetne ott.
Biztosan nem így képzelte bemutatóját Toomas Heikkinen ralikrossz-versenyző, a Los Angelesben zajló extrémsport fesztiválon, ahol tegnap súlyos balesetet szenvedett, miközben látványos ugratására készült. A 2010-es finn ralikrossz-bajnok a szükségesnél kisebb sebességgel hajtott…..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
A Totalcar Nagy Karácsonyi Fotózása lassan fogalommá válik cégünkben. Hiszen nem csak tradíció ez, hanem egy olyan ünnepnap, amikor tudjuk, hogy együtt kimozdulunk valahová. Ritkán sikerül ez szerkesztőségünk életében, hiszen szanaszét akad dolgunk nap mint nap, talán éppen…..
A virágminták annyira a Miss Sixty verzió tartozékai, hogy nélküle a csajos Twingo olyan lenne, mint egy SPECNAZ-katona ernyős denevér tetkó nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Raft 2011.12.13 20:28:11
@kultúrpesszimista: Akkor ezért nem értettem. :) Ehhez valamiféle női gondolkodás kell, hogy odahányjak mindenféle fölösleges szart az orrom elé, ahol semmi értelme tárolni... Köszi az infót!
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Raft 2011.11.25 20:57:21
@Adamfark: Ha az EU elkaszálja, akkor elkúrtukadó lesz, nem útdíj. És nem 20k, hanem mondjuk 50, mert a bírságot is fizetni kell. Ki van ez találva, az nem lehet, hogy mi járjunk jól.
Raft 2011.11.25 21:16:41
@Jomunkasember: Jelen pillanatban azért dolgozunk, hogy eltartsuk ezt a feneketlen zsebű wannabe-királyt meg a kaméleonszemű lovát, aki nem vak, csak bátor.
Nyakunkon a biztosítóváltás, és bár nem hiszek a csodákban, annyian mondták, hogy nagyok lehetnek a különbségek, hogy vettem egy mély levegőt, és elkezdtem kitöltögetni a PBA kalkulátorát. A Tehén elég régi (1997), bár biztosítási szempontból elég erős (131 kW). Budapesti…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Raft 2011.08.28 16:07:45
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Hát pedig bemennek, akárhogy utálod őket. Ott összehugyozzák/szarják a verandádat, kaját lopnak, felmásznak a kerti hintába. Miért olyan nehéz felfogni, hogy ez valakit zavar? Bocs, de azt az indokot nehezen tudom elfogadni, hogy azért kell ezt tűrni, mert a macskák ilyen természetűek. Ha nem vagy képes úgy tartani egy (bármilyen) állatot, hogy az ne zavarja a környezeted, akkor ne tarts.
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
Raft 2011.04.13 07:38:48
@s0nik: Ezen nem veszünk össze, de szerintem nem mindegy, hogy valaki egyszer nem figyel vagy mindig seggfej.Ez utóbbi jóval veszélyesebb a többiekre (ránk, ha így jobb).MÁV bérletet meg már váltattak velem egy életre a lenyúlt nyugdíjamból, köszi, nem kell több.