Regisztráció Blogot indítok
Adatok
operett60

2 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értik a bér- és meggyőződéses jobboldali blogkommentelők (akik mind olyanok, mint a klasszikus sportriporteri zsargon szerint a közelről mutatott edző szájüregében gyors fel-le mozgást előidéző "elmaradhatatlan rágógumi"), hogy mi a túró volt ez pénteken, Orbán Viktor 50.…..
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
operett60 2013.05.03 20:59:09
@J.Ildiko: Van harom felnott gyerekem!!Es igen,volt abortuszom is,nem is egy!!Es nem okozott semmi terhet,soha nem bantam meg!!Es igen,meg vedekeztem is!!Es megis volt nem kivant terhessegem!!Es,mivel soha nem vetett fel a penz,nem volt konnyu az eletem,tudom,hogy nyomorogni nem jo!!Azert kivancsi lennek arra,hogy aki igy nyilatkozik,hogy ennyire eliteli az abortuszt,annak van-e fogalma a nelkulozesrol??Mert szerintem nincs!!Mondjuk,azt azert tulzasnak talalom,hogy het es felhonapos terhesseg eseten ezt tegyek,hisz az a gyerek mar eletkepes!!Ez,aki ezt megteszi azert,amikor az a gyerek mar mozog benne,az kepes elo csecsemot is olni!!
2011. május 18-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vett az országos katasztrófavédelmi próbariasztás lebonyolításában. A gyakorlat során a katasztrófavédelem közleményeit ("Középföldén óriási árvíz van") a közreműködő médiumok…..
operett60 2013.03.17 15:57:43
@Enrico72: Honnan veszed,hogy vilagot latni??Es ha hazafele ment??A kamionos meg a munkajat vegezte,hisz nem mondhatja,hogy nem visz arut,hisz jon a ho.
Tovább folytatódik a Tiszta Kezek mozgalom vesszőfutása a Kunigunda utcában. Orbán Viktor kedvenc III/III-as besúgó védence, Böröcz István ismét úgy döntött elköltözteti a hírfotosoppolás ellen egy éve tiltakozókat a számukra kijelölt demonstrációs zónából.…..
operett60 2012.11.20 20:23:16
@shwarcz bácsi:Latom,nem csak en latom igy!!De meg bekes ,tomeges demonstracioval se,meg ha milliok is lennenek ott.
A KARD Magyarország, menjország 2012.10.26 11:48:04
Az elmúlt hónapban egy érdekes fejlemény vezető politikusainkat is felkavarhatta (ami az Index október 11-i cikkének köszönhető). Orbán Viktor tőle szokatlan módon nem állta meg nyilatkozni arról, hogy (szerinte) „ha 2014-ben újra nyer a Fidesz, hazajönnek a fiatalok”; Bajnai…..
operett60 2012.10.26 23:33:04
@kovi1970: Nagyon sokan maradnak vegleg!Hidd el,itt vagyok,tudom.Nincs miert hazamenni.Es lakast,onkormanyzitatit is konnyebb kapni Angliaba,mint otthon.Szeretem a hazam,de nem akarok ehen halni.Mert otthon nincs munka,keves a penz.Es itt is idovel konnyebb lesz,plane,ha megtanulom rendesen a nyelvet.A lanyom,unokam mar itt van,most jon ki a fiam hamarosan,egy lanyom meg otthon van.De ki tudja,meddig?En csak azokat sajnalom,akik jonnenek,de nincs mibol?Igen,nem konnyu!!De ha nincs annyi penzed,hogy kifizesd a szamlaid,es meg egyel is,akkor nincs mas valasztasod.Ez van.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
operett60 2012.10.25 19:48:59
@totózoo: TE EGY ALLAT VAGY!!!NEKEM 3 FELNOTT GYEREKEM VAN,ES MEGIS EZT MONDOM.
Egy gyerekkel nem lehet így bánni, főleg nem egy sérült, vérző fejű gyerekkel. És egy anyával sem. Tisztelt Praxis!   A 4 éves kisfiam a múlt héten itthon játszott, amikor nagyon szerencsétlenül beverte a fejét a dohányzóasztal sarkába. Én éppen a konyhában voltam, de…..
operett60 2012.10.07 17:09:00
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Te egy rosszul kepzett orvos vagy!!Az agyrazkodas nem minden esetben jar eszmeletvesztessel.ennyit mindenkinek tudnia kellenne!!
Nagyon nem tetszik ez a regisztrációsdi, de a tapasztalatok azt mutatják az orbáni cövek ezt is át fogja verni a törvénykezés általuk már régen csak kihasznált falán.Ha Orbán Viktor valamit nagyon akar a hatalma megtartására, vagy bármilyen idióta tette legalizálására, a…..
Nem egy vágykép, de adatokkal igazolható tény, hogy a politikai bizonytalanok és az új pártok, mozgalmak szimpatizánsai a politikai tér azonos szegletén helyezkednek el. De kik alkotják a politikailag bizonytalan internetezők óriási tömegét? Többek között például a Fidesz…..
operett60 2012.08.13 08:42:00
@Kutchek: Igen,miert is menne el??Koszonheto ennek e a ketharmad,marmint ennek a gondolkodasnak.
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
operett60 2012.06.17 19:47:21
@Con Storm: Es az,ha masokat gyanusitanak pucskiserlettel,az nem az?
Németben A kisváros............. 2011.10.06 09:06:13
Különben a város,ha annak nevezhető egyáltalán,tetszett.Tényleg azt lehet mondani,kicsi.Gyönyörű családi házak,az udvar mindenhol szép.A kerteket,amelyek a házak előtt vannak,szép rendben tartják.Szökőkút a ház előtt,díszbokrok,gyönyörűen lenyírt fű!Meseszép!Az emberek…..
Németben Az első élmények... 2011.10.03 18:39:53
Szóval,azt hiszem,az,hogy mi minden is történt velem,eléggé elkeserítő.Féltem amúgy is,mert tudtam,nehéz munka vár rám.Meg féltem,tartottam attól is,amitől mindenki:dolgozok,azt a vége,ami oly sok emberrel megtörténik:pénz még sincs.Szerencsére ez nem történt meg.De...Nagyon…..
Piroslap Ezt akartuk... elértük! 2011.04.22 14:57:00
2011. április Magyarország. Ez lenne a tavaly meghirdetett „rendszerváltás”? Ugyan kérem. Valami nagyon megromlott ebben az országban. Míg egyes emberek dolgoznak, esznek, isznak, terveznek, ÉLNI PRÓBÁLNAK, addig mások MENEKÜLNEK és RETTEGNEK. Sajnálom, hogy szeretett…..
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
operett60 2011.04.16 19:45:40
@karloszky: csak az a probléma,hogy a saját nyugdíjukban meg van korkedvezmény!!És magukon abszolút nem spórolnak.Ott húznak meg,ahol nem kellene,mert úgy is kevés van!
Nívó Zuhan a Fidesz? Frászt! 2011.04.16 10:25:00
A média mostanában attól hangos, hogy esik a Fidesz népszerűsége, és micsoda - kinek-kinek negatív vagy éppen pozitív - tendenciák indultak meg a pártok erőviszonyaiban. Érdemes azonban jobban megnéznünk az adatokat, mert bizony itt masszív hangulatkeltésről van szó. Az igaz,…..
Egy interneten is keringő orvosi levél szerint akár a rendőrséghez is fordulhat a kórház, hogy visszatartsa a szülés után korábban távozni készülő kismamát. A Zugügyvéd nem talált erre vonatkozó jogszabályi alapot, talán a kollégák már találkoztak ilyen…..
  Németh Gábor a (Mandinerrel ellentétben, ami ugye vagyonokból működő, Fidesz-közeli orgánum) független, civil Egyenlítő blogon előbb csak zavaros múltúnak, majd egyenesen prostituáltnak nevezte Wittner Máriát, az '56-os forradalom…..
Mandiner blog Sétaszabadság 2011.03.15 07:31:00
  Körbenéztünk kicsit Budapest belvárosában, hogy lássuk, miként készül a Szabadság fővárosa a Szabadság ünnepére. Íme:   UPDATE: Sajnos Kálmánék kicsit be voltak csípve, amikor a posztot készítették, ezért véletlenül tavalyi, tavaly előtti…..
Lehet köpködni, de ez egy igazi lakmusz - az volt 2006-ban is, és működik most is. A hangzatos ideológiák mögött szándék, politikai maszlaggal leöntött bénázások és szemétségek egy pillanat alatt lepleződnek le, ha "lefordítjuk őket Pistire", akinek 15 évesen a…..
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
operett60 2011.03.04 22:11:24
@nemstatikus: Azt hiszem,világelsők vagyunk majdnem!
operett60 2011.03.04 22:22:17
@equalizer: '16 éves korom óta dohányzom,és kevesebbet vagyok beteg sokkal,mint más embertársam.Általában még az influenza is elkerül! Sőt,pedig dohányoztam,a gyerekeim is mind nagy súllyal születtek,majd négy kilósak voltak.Beteg komolyan csak a fiam volt,agyhártya gyulladásos másfél évesen,pedig pont vele nem dohányoztam terhesen!Sőt,felnőttként egyedül csak ő allergiás.Mindegyik egészséges!Ja,és nem cigány vagyok!!
KÖZJÓ Átlagállam átlagnépe 2011.01.12 11:12:00
  Mily sokszor elhangzott: minden népnek olyan a vezetése, amilyet érdemel. És mi mást érdemelne, mint ami a legjobban hasonlít rá? Ha az összefüggés igaz, pl. a parlamentet szemügyre véve kimondható, hogy a nép 91 százaléka férfi, nem egészen 9 százaléka nő. A nép 99.5…..
operett60 2011.03.04 21:52:45