Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donald Trump

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szleng a mindennapjaink része, amely elkísér minket az ókortól napjainkig és valószínűleg majd azon is túl. Kisebb csoportoktól kezdve nagyobb szervezeteken át mindenhol megtalálható, például ilyenek a baráti társaságok, iskolák, hagyományőrző csoportok, rendőrség és a hadsereg. Cikkünk az…..
1915. Vulkánkitörés Kaliforniában. A Mt. Lassen kitörésének nézői a mintegy 55 km-re távolabbra fekvő Red Bluff-ben, Kalifornia, USA..
Donald Trump 2018.10.08 13:57:29
@vanvelemenyem: szóval Brett Kavanaugh már alkoholista, ha már egyetemistaként szerette a sört...Rendben. Viszont ha arra a szexuális zaklatásra hivatkozva nem lehet a legfőbb bíróság tagja, amit nem tudtak bizonyítani, akkor a jog egyik alppillérét veszik semmibe. A vádlott mindaddig ártatlan, amíg az ellenkezője nem bizonyítható.
Azon már meg sem lepődtam, hogy amikor a demokraták kifogytak minden ötletből, akkor előhúzzák a szexuális zaklató kártyát. Persze a kettős mércéjük itt is jelen van, mert ha egy egyetemista buliban látja meg egy lány egy srác pöcsét, az zaklatás, de ha a melegfelvonuláson gyerekek előtt lengetik, vagy az Obamának köszönhető gendersemleges mosdóban látja meg egy kislny, az progresszív.
Előre szólok, hogy a nickemet még bőven Trump elnökké választása előtt regisztráltam, amikor még ingatlanfejlesztő volt
Donald Trump 2018.10.09 21:45:26
@vanvelemenyem: nem hinném, hogy totál benyomva fogja a munkáját végezni, bár erre a volt és jelenlegi hazai és úniós prominens személyek közt hagyománya van.

Ez a ha nem csinál semmit, akkor nagyobb vagyona lenne akkora nagy baromság, már megbocsáss! Utólag könnyű a tőzsdeindexeket megnézni és kiszámolni, hogy mennyivel többet kereshetett volna ezzel, vagy azzal a befektetéssel. Vagy a te értelmezésedben Warren Buffet is egy lúzer, mert akár ő is kereshetett volna többet? Csak éppen egyikőjük sem lát a jövőbe.

Az adócsalásra semmi bizonyíték nincs, a csődvédelem kérése törvényes, az meg hogy egy cégbirodalom 1-2 cégét veszteségessé teszi, teljesen bevett szokás. Csak egy példa: a General Motors jópárszor a béka segge alá került anyagilag, de talpraállították. Övék volt az Opel (nemrég a PSA konszerné lett)
Az Opel vastagon minuszos volt, mert a GM az összes fejlesztést az Opel alá könyvelt el, az anyacég pedig használta az autóikban. Ez pont olyan, mint amit Trump is csinált. Pontosan nem ismerem az usa adózási rendszerét, de legjobb tudomásom szerint van olyan helyzet, amikor az adóból le lehet írni a csődbe jutott cég veszteségeit. Ha tévedek, akkor elnézést kérek!
A legutóbbi Kanadával és Mexikóval kötött gazdasági megegyezés éppen az őt megválasztókkal tesz jót. Limitálja az onnan behozható autók számát és teljesen megnyílt a kanadai piac az amerikai mezőgazdasági termékek előtt. Vagy az adócsökkentésre gondolsz, amit a demokraták ekéztek? Leszólták, hogy a kis keresetű családok, -nem minimálbéresek!- alig 1-1500 dollárral vannak beljebb évente. Ez egy milliomos demokratának egy pár cipő, de egy olyan családnak igenis sok pénz, még az usában is!

Azt látom, hogy társadalmilag komoly gondok vannak az usában, ott is megjelentek az itthonihoz is hasonló ideológiából származó ellentétek. Viszont ezt csak Trump hibájának feltüntetni felelőtlenség.
1999-ben még hetedikes koromban Újvidéken, a szülővárosomban éltem amikor a település 3 Duna-hídját lerombolták. Különleges vonzalmamat ezekhez az építményekhez  innen eredeztetem, és ha nem fedezem fel magamnak a hangszer készítői szakmát, akkor hídépítész lettem volna. Ezért is érzem fontosnak,…..
Donald Trump 2018.04.27 12:42:19
@molnibalage: igazad van, de nem is az volt a fő kérdés. Erre az útra engednél nagyobb forgalmat: https://www.google.com/maps/@47.4520937,19.013039,3a,75y,275.95h,87.03t/data=!3m7!1e1!3m5!1sWAbqd7a1-QZcaR--5L1aHQ!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DWAbqd7a1-QZcaR--5L1aHQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D28.234854%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656 , vagy erre: https://www.google.com/maps/@47.4601503,19.0152907,3a,75y,296.12h,90.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1sniXut5ztNJTFDFOfmngYUA!2e0!7i13312!8i6656 ?
Lehet ésszel Tinderezni, és nem csak egyéjszakás kalandokba futni. Tippek, ötletek bő egy év tapasztalatai alapján. Tinder sem különbözik alapvetően egyetlen más online társkereső célkitűzésétől: partnert találni magunknak. Amiben radikálisan más az a szédítő sebessége. A száguldás nagy…..
Donald Trump 2018.02.25 09:58:16
Donald Trump 2018.02.25 11:27:00
@Szaktanár: persze, hogy értem. De az sem igaz, hogy csak instant szexre jó az app. Egyszerűen átalakulóban vannak a párkeresési szokások. Aki egyéjszakás kalandot akart, az szórakozóhelyen, munkahelyen, buszon, vagy bárhol máshol arra ment rá. Butaság ezt kizárólag a hasonló appokra fogni
Igen sok követelménye van a masszív fideszessé válásnak, ám a közvélemény-kutatások tanulságai alapján minimum kétmillió embernek sikerül mindezeket teljesítenie. Orbán Viktor nem karikás ostorral terelte össze saját táborát, ám elég egyértelművé teszi, hogy mely kritériumoknak kell megfelelniük…..
Donald Trump 2017.10.18 11:20:22
Ha ez vicces írásnak készült, akkor nem sikerült túl jól. Esetleg arra gondoltál már, hogy egyeseknek nem abból áll az életük, hogy egyik, vagy másik oldal mellett és a vel szemben lévők ellen érveljen, fröcsögjön? Fidesz szavazó vagyok, bátran vállalom. Nem értek mindennel egyet, amit és ahogy csinálnak. Tedd a szívedre a kezed, azt te is beismerheted, hogy bárki is volt hatalmon, az lopott. Ez tény. Természetesen ez egyik fél lopása nem legalizálja a másikét. De azt sem lehet letagadni, hogy rengeteget fejlődött/fejlődik az ország. Munkámból adódóan látom, hogy sok falu iskolája, rendelője kapott támogatást felújításra, modernizálásra. Én csinálom a pályázatok építészeti előkészítését. És még mielőtt okostáblát kapnának, azelőtt fel lehet újítani a mosdókat és leszigetelik az épületet. Sokkal racionálisabb döntés, mint a kakaóbiztos laptop... A stadionokkal nem értek egyet. Nem szeretem a focit, éppen ezért vagyok kiakadva, hogy nem multisport stadionok épülnek. Elég lenne 2-3 fifa előírásnak megfelelő stadion az országba. Továbbá nem a párt preferenciám határozza meg a ruhatáramat, nem is tudtam, hogy van péntekenként miniszterelnöki interjú. Még nem láttam leköpött fideszes plakátot, bár nem vizsgálom meg őket, ellenben mintha az Együtt szervezett volna plakát tépkedést.Tudom hol van Brüsszel, jártam is ott. Képzeld, nem köptem le az eu-s épületeket, nem gyűlölködtem, hanem élveztem az ottlétemet. Érdemes lenne ebben a szemléletben élned neked is! Az tagadhatatlan, hogy vannak "véres szájú" fideszes kommentelők, de az ellenzékiek közt is pontosan megvan az ő párjuk. És nemcsak a közemberek között, nagyban is. Rogán Antal és Hagyó Miklós példának okáért.
Az oroszokat és Putyint démonizálni és elzárkózni tőle véleményem szerint ostobaság. Itt vannak a szomszédban, tőlük jön a gáz, rengeteg terméket tőlünk vesznek. Pár éve Merkel is azt mondta, hogy az a normális, hogy az oroszokkal és az eu-val is üzletelünk. Az meg gyakorlatilag mindegy, hogy Putyin, vagy valaki más a vzetőjük, az oroszoknak mindig is egy erőskezű vezető kellett. Azt mondhatom, hogy haszonélvezője vagyok a rendszernek, mert számomra jobb a mostani adózás, mint ami régebben volt. Mondanál példákat, hogy van-e bárhol hasonló lehetőség, mint most itt a KATA?
Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy 1-2 napra nem azzal foglalkozz, hogyan lehet a fideszt fikázni, vagy az ellenzéket fényezni. Szakadj ki ebből, boldogabb leszel, hidd el!
Azt még megjegyzem, nem azért Donald Trump a nevem, mert ő az elnök, már évekkel ezelőtt regisztráltam, amikor még csak ingatlanfejlesztő volt. Semmi köze nem volt a politikai dolgaihoz. Bár nem csalódtam benne :)
Donald Trump 2017.10.18 12:08:30
@sircharley: Egyetértek. Komoly hiba a másik oldal szavazóit egy kalap alá venni és lehülyézni. Nem mondom, hogy tipikus liberális hozzáállás, hogy szabadon lehet gondolkodni, de ha nem értesz velem egyet, akkor egy hülye/náci/birka/stb vagy. Fentebb mások is írták, hogy ez kontraproduktív. Egyik oldalról a migráns és Soros elleni gyűlöletkampányt hozzák fel, de egy jó érzésű ellenzéki bizonytalan szavazót ilyen nézetekkel jó eséllyel elvesztenek. Nem akarja ugyanazt látni a másik oldaltól.
Az én véleményem szerint nincs alternatívája a fidesznek. Az mszp haldoklik, az együtt, momentum, dk, pm, stb erősen réteg pártok, jórészt fővárosi bázissal. Az lmp-t sem lehet túl erősnek tekinteni. A jobbik érdekes, nem tudni még, hogy mennyi szavazót nyert meg és mennyit vesztett a bázisából. Annyi biztos, hogy az orbán takarodj még nem választási program.
Azt nem mondom, hogy már nem szeretem Orbánt, de egyre több dologban nem értek vele egyet. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az utódja. Fideszen belülről Varga Mihályra tippelnék. Továbbá ott van Navracsics Tibor, bár azt sem tartom elképzelhetetlen, hogy köré szerveződhetne egy komolyabb párt, aki meg tudja szólítani a fideszből kiábrándult, de a mostni nyugati liberalizmust (jogosan) elutasító szavazókat. Ha összeszednének minden pozícióba szakértő embereket, akkor erősen elgondolokodnék a rájuk való szavazáson. Egyébként az ellenzék legnagyobb problémája a széttöredezettségen és a belső vitáikon felül a legnagyobb baj a szakértő, szimpatikus emberek hiánya. Tegyük fel, hogy Juhász Péterék a fütyüléssel maguk mellé állítanak annyi szavazót, hogy nyerjenek. Mi lesz utána? Hoznak egy cégvezetőt pénzügy miniszternek? Ki lenne az igazságügy élén? Van egyáltalán annyi párttaguk, ahány ember kell egy ország vezetéséhez?
Donald Trump 2017.10.18 13:37:53
@bigdata: Ezzel csak részben értek egyet. Szerinted hány olyan zavazó van, aki nem arra szavaz, akit hatalmon akarlátni, hanem majd magában lejátsza, hogy pl.: szavazok a jobbikra, mert ők majd összeállnak az mszp-vel, pedig a szocikra zsigerből nemet mondana. Az biztos, hogy egy erős(ebb) ellenzék akár jót is tehetne az országnak, csak éppenséggel ilyen jelenleg nincsen.
Az meg a legnagyobb butaság, hogy nem akkora baj ha nincs az ellenzéknek elég szakembere! Annyira kellene pár olyan kijelentés, mint pl Csurka mondott: Ha nincs elég pénzünk, akkor nyomtassunk többet!
Sokszor böngészgetek az Interneten, természetesen design – építészet - lakberendezés témakörben és nemrégiben egy különös jelzős szerkezetre lettem figyelmes az egyik cikk címében: „post-industrial apartment”. Elolvastam az írást, és bár nagyon tetszett, pontosan nem…..
Egy igazán egyedi, belsőépítészeti szempontból kimondottan különleges lakást kínálnak megvételre a Belváros szívében, a Fehér Hajó utcában. A néha modern, máskor vidéki romantikát sugározó, egyes elemieben klasszikus és barokkos jegyeket is hordozó lakás képei igazán…..
Donald Trump 2014.08.11 19:42:11
Érdekes a lakás. Vannak pozitív és negatív dolgok is.
Pozitív:
-tényleg szépen van fényképezve, bárcsak több ilyen lenne!
-képek alapján a kivitelezés minősége nagyon jó
-jó és merész ötlet volt a régi ajtók szürkére festése
-szép a magas, szürke lábazat
-van benne fantázia, bár az látszik, hogy nem profi lakberendező munkája(remélem)hanem egy lelkes amatőré

És pont ebből jönnek a negatív dolgok:
-jól indult a dolog, de mindenhol túl lett játszva, a megvalósult ötletek elegek lettek volna 2 lakásra is
-az előszoba teljesen jó lenne, ha nincs a zebrabőr
-a nappaliban összeakad az antik hatású asztal a mű kandallóval és a barokkos tükörrel
-a kék-fehér átmenetű fallal és a tarka függönnyel ugyanez a probléma
-a konyha elrendezése egyszerűen rossz. elfért volna 1-2 beforduló elem
-a fehér metró csempe jó ötlet, de eggyel kisebb méretű szebb lenne
-maga a konyhabútor szerintem nem szép (szín és felület)
-a szagelszívó túl magasan van (ha azt is 1,5m magasra kerül, nincs nem lesz két oldalt más magasságban a csempe)
-a fürdőben ez a tükör felejtős, a mosdókagylóról nem is beszélve. ha ragaszkodnak hozzá, akkor egy szabadon,lábon álló kád kellett volna
-ha már ott van az a szép szürke lábazat, akkor miért nem lehetett szürke dugaljat tenni? és nem ezt a 10 éve is kínos, bumszli prodaxot?

Ezeken az apróságokon megy el a szép lakás. Mi is átépítéssel, felújítással foglalkozunk, ilyenekre nagyon figyelünk. Inkább még kapcsolókat, kilincseket is segítünk kiválasztani a megrendelőknek, nehogy ezekkel rontsák el a lakást.

Az meg mindig bosszantó, hogy nincs alaprajz...egyre gyanúsabb a "félszobácska" kifejezés így. Jó objektívvel fotózva nagyobbnak tűnik, mint valójában.

Még egy kérdés. Belsőépítészetileg mi ebben a különleges? Lakberendezési szempontból talán. Egy tematikus blogon erre azért figyelni kellne.
Az az igaz baj, hogy a devizahitelezés miatt most már annyira félünk, hogy szinte vállalkozni sem merünk. A fiatalok sem, pedig ők nem is adósodtak el - bár a szüleik vergődését végignézték. Magyarország pénzügyi bajait nem pusztán a pénzügyi termékekkel kapcsolatos ismeretek…..
Donald Trump 2013.11.08 19:11:43
@Ben Franklin: jól mondod! nem is a lakás/autó/tv vásárlásra találták ki a hitelt, hanem olyan eszközökre, amivel hasznot termelsz majd.
fiatal vagyok, vállalkozó és itthon csinálom a dolgaimat. eszembe nem jutott külföldre menni, szereztem egy nem kamu diplomát és nem kevés mérlegelés után belevágtam a saját vállalkozásomba. tisztában vagyok vele, hogy az első időszak hatalmas szopás, munka éjjel-nappal, nulla szabadidő, stb...de inkább ezt választottam, mint a munkanélküliséget vagy a külföldre menekülést. lakáshitelt nem veszek fel, forgóeszköz hitelt viszont fogok, ha eljön az ideje. sok ismerőstől megkaptam, hogy miért kockáztatok, hülye vagyok hogy ezt csinálom, de engem kezd igazolni a döntésem. könnyebb károgni, nyavajogni és másokat hibáztatni, mint felállni a tespedésből és magad kezébe venni a sorsodat.
számtalan példa van itthon is a sikeres fiatal vállalkozásokra, nemrég volt az indexen több cikk a start-upokról. inkább tőlük kellene tanulni. van itthon is lehetőség, csak akarni kell dolgozni érte
Donald Trump 2013.11.08 19:41:08
@Dr. Bélus___: pont a "debil" hitel felvevőkre értettem én is a dolgokat. ha van autód, csak gáznak érzed hogy 10 éves, akkor debil módon veszel fel hitel egy újra. viszont ha azért kell hitel az autódra, mert azzal dolgozol, akkor neked találták ki a hitelt. pont ezzel van/volt baj, hogy sokan érezték, hogy szükségük van ott és akkor valamire. pedig az esetek nagy százalékában nem volt. ezt a lehetőséget használták ki a bankok, amiért alapjait nézve nem hibáztatom érte őket. nyílt egy új piac és kihasználták. a baj ott kezdődött, amikor ezekből a hitelekből származtatott dolgokkal kezdtek kereskedni egymás közt. onnan egyenes út volt a kártyavár összedőlése. de ez egy sokkal bonyolultabb és hosszabb dolog, mintsem hogy itt vitassuk meg...
(ha frissen költöztél ki az USA-ba, akkor csak van 1000-2000 dollárod egy kocsira...)
Mi az, hogy szombat délelőtt van már, ragyogó napsütés, és te még itt fetrengsz, átalszod a napot - gyerünk, felkelni, gyors reggeli, aztán irány: kirándulni a…..
Donald Trump 2013.01.01 17:22:45
@astry because: nem basztatni a futókat! Ilyen lettem én is kissé. 1 éve még folyamatosan punnyadó egyetemista voltam, ahogy elkezdtem futni, minden punnyadás helyett edzésre mentem. A facebookra posztolásról lassan sikerül leszokni, már nem rakom ki a futásokat. Csak ha verseny volt.
Belsőség Heti merítés 2012.10.28 11:53:08
A kék villám Útközben elég jól viselkedett, igaz 60-nál többet nem ment valami oknál fogva. Az út közepén jártunk mikor is erős ferrodo szagot éreztem a gépsas mögött kullogván, így hát telefonon hívtam a sofőrt hogy a legközelebbi megállási lehetőségnél talán meg…..
Donald Trump 2012.10.28 23:48:48
@von staufen: nekem is feltűnt. elég erősen elgondolkodtam most ezen a konkrét autón. régóta tetszik ez a régi clk.biztosan van ettől ésszerűbb választás,de valahogy megfogott a gép!
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
Donald Trump 2012.10.24 12:28:41
@Modor Tibi: az Aranykorsó a fix pont és benne a nagydarab kopasz kocsmáros srác. Nem tudok olyan napszakban bemenni, hogy nem ő lenne a pultban.
Burger King nem is volt a körtéren.
jöttszembe tizenkilencezer drogos 2012.10.19 03:14:24
Egy házibulin, a magabiztos részeg állapotban fogadtuk meg valamikor 2006 legvégén DankóPityuval, hogy lefutjuk a maratont. Másnap szidtuk is magunkat, de túl sok volt a tanú és már a legelején feladni nagyon béna lett volna. Aztán lefutottuk Berlint, Koppenhágát, Jeruzsálemben egy…..
Donald Trump 2012.10.20 10:03:28
@Vizilabda: kifogást mindig könnyű találni!
Én 97 kilósan kezdtem futni, először lassú tempóban 4-5 km-t, utána többet egyre gyorsabban. 8 hónap, 1200km, -10 kiló.
Hozzáállás és akaraterő kérdése az egész.
Futóblog Carl Lewis a Futóklubban 2012.08.30 11:51:02
Tegnap délután a Futóklub vendége volt Carl Lewis. A gyülekezés után részt vett a bemelegítésen, végül egy interjú keretében kérdésekre válaszolt. Ennek utolsó két kérdése volt a Futóblog oldaláról (sajnos nem kapták meg a papíron a kérdező neveket, így ezeket nem…..
Donald Trump 2012.08.31 14:54:26
@angelday: éppen egy másik lánnyal beszélgettem...
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
Donald Trump 2012.07.26 13:38:17
@lányként a fővárosban: Szia! A blogbejegyzésed szóba kerület ma a futóközösségünk facebook oldalán. Mondanom sem kell, a férfi tagjaink voltak aktívabbak:)
Ha van kedved, gyere le hozzánk futni. Nagy, fiatalos a közösség. Szerdánként délután 6-tól kezdődnek az egyetemi futóprogramjaink. Nemcsak egyetemistáknak, teljesen nyílt a program, bárki jöhet, bármilyen ruhában;)
Ha úgy gondolod, jelezheted hogy te vagy a fővárosi lány blogos csaj, nagyon fogunk örülni neked!
Donald Trump 2012.07.26 13:41:32
@Emmett Brown: "mások által helyesnek mondott" :)
Donald Trump 2012.07.26 14:10:21
@lányként a fővárosban: Ez a publikus oldal: www.facebook.com/NikeFutoKlubMargitsziget

Amin a beszélgetés volt, az egy zárt csoport azoknak, akik voltak az Ultrabalaton versenyen. De ha jársz rendszeresen futni be lehet kerülni.
A héten 21 km-t futottam, tegnap a legjobbat: 7,76 km. Ebben viszont nem volt szünet, nem volt séta, nem volt frissítés: nekiindultam, aztán csináltam. 49 perc alatt tettem meg, az óra szerint ez picit rosszabb, mint 6 perces átlag, én ennél azért jobbnak, gyorsabbnak éreztem egy picit.…..
Csétomi már időben hívott, hogy akkor hová írjon be az Ultrabalaton-váltóba, de először egy kis gondolkodási időt kértem, aztán azt mondtam, köszönöm, sehová. Nagyszerű móka váltott műszakban körbefutni a Balatont, de az nekem évi gyakorisággal sok. Megvan a varázsa, amikor…..
Donald Trump 2012.06.21 15:05:23
@Winkler Róbert:
Hajrá Winkler! Jövő héten csinálhatnátok dupla részt az Égéstérből a futáshoz. A mait is tartalékolom az UB-ra.
Donald Trump 2012.06.21 16:02:20
@angelday: meghallgatom, eddig ez kimaradt
Futóblog Égető kérdések 2012.06.19 10:48:00
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem bírok melegben futni, de nem csak úgy behisztizek és bemesélem magamnak: papírom is van róla. Tavaly, amikor elmentem a terheléses vizsgálatra az derült ki, hogy minden szép, minden jó, csak ha egy mód van rá, akkor ne fussak melegben. Nem tudom…..
Közszolgálatilag szeretnék segíteni azoknak, akik még nem voltak versenyen. Megpróbálom összefoglalni azokat az elengedhetetlen kellékeket, amik nélkül soha nem érdemes elindulni versenyen egy igazi geek /informatikus kütyümániás hülyegyerek / futónak. Lássuk az illusztrációt a…..
Donald Trump 2012.06.17 12:51:10
@mgergoo: tudod mi az elrettentő ebben? Számold össze kb mennyibe került ami rajtad van! Nemrég összeadtam, mennyibe került a futócipő, technikai póló, rövid gatya, zokni, stb. ~65 ezer ft és akkor még nem számoltam bele a telefont, ami még 180 környéke. Ha még veszek egy jobb pulzusmérő órát, túllépem a negyedmilliót (!)
És ezzel sehol nem vagyok a te felszerelésedhez képest!
Talán olvastam is róla, illetve egy edző is említette már nekem, hogy futás után a túlhevült lábat érdemes hideg vízbe rakni, segíti a regenerálódást.  A mintavétel miatt jöttem a lenti ötlettel. :-) Ki próbálta már? Mik a tapasztalatok? ..
Futóblog Futás - dementorokkal 2012.05.10 09:50:11
Na kérem, most ment el a kedvem az egésztől! Futok az Orczy-kerti salakos 400-ason és azon gondolkodom, hogy van-e itt valahol egy működőképes defibrillátor? Az edzői intelem szent és sérthetetlen, a mai napra vonatkozó instrukció szerint 2 kilométer bemelegítő futás után 6x400…..