Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutymoka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..
Kutymoka 2010.12.11 12:22:49
@Bloodrip: Sajnos nálam is ez a gond, hiába írtam nekik, egyszerűen nem válaszolnak. Már mindenkinek lucskosra locsoltam a földjét, mégsem tudok teljesíteni 4/5 -nél tovább. :( Lassan egy hete ez a küldetésem, mégsem megy, hiába locsolok. :( Sőt a tehenem ideje sem látszik, hogy mikorra lesz meg a tej.
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Kutymoka 2008.03.19 12:36:28
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..