Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stra

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom miképpen kerültem oda, de nem egyedül voltam és tudom, hogy itt élnek azok, akikkel szintén együtt voltam ott! Azért írom le, hátha emlékszik rá valaki és felismeri.A helyszínre nem tudom miképpen kerültem oda. Egy hegyes környék volt, szerintem egy hegyoldalnál voltunk,…..
Kéretlen utaztatások Utazásaim 2012.06.09 11:23:24
Az első utamra nem emlékszem, valamikor megtörtént. Semmi nem ugrik be. A fordulópont kb. 1 hónapja volt. Úgy éreztem, hogy vissza kell szereznem az irányítást az életem felett. Ennek első lépése: megérteni mi történik velem. Nem tudom, hogy kik és hova visznek, azt sem miért.…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
stra 2011.02.02 16:55:39
@Rosszindulatú Vászka: Jobb napot! Nos a tények! Jeszenszkiék nem véletlenül hallgattak ez idáig! Ugynis most zárták le a nyomozást! Az köztudott, hogy mennyire harcoltak az átszabályozásért. Hiába! Van még ebben pénz, nem kevés, amit kiakarnak aknázni azzal, hogy valami féle okmányhoz akarják köttetni a Dj. munkát. Na ez badarság lenne! Vajon kik akarnak vizsgáztatni? Talán azok az uriemberek, Dj.-k, akiknek az lenne az érdeke, hogy a népszerűségük ne csökkenhessen? Ha ezt végig viszik, akkor megalapítom az amatőr dj.k szövetségét, és a sztár Dj.-k többszázezer ft.-os gázsija ellen fogok kampányolni! Sőtt visszamenőleg magyarázzák meg, miből futoota nekik eddig is bármire! Egy biztos! A tragédia nagyon is jól jött nekik! Eddig nem figyeltek rájuk, most egycsapásra minden megoldódik amit akartak! Kis helyek bezárnak, Dj.-k javát kiszelektálják! Lehet majd szakmai vizsgát teeni, a szövetség delegáltjai előtt! Pénz, pénz, pénz! Gyanusan csendben voltak, amíg a nyomozás folyt! Leht, hogy nem véletlen volt a pánikot kirobbantó elszólás? Na majd meglátjuk mi lesz, de biztos hogy ellenkampányba kezdek, eggyesítem a kirekesztetteket és borítjuk a bilit!
stra 2011.02.02 16:58:04
@Real DJ: Jobb napot! Nos a tények! Jeszenszkiék nem véletlenül hallgattak ez idáig! Ugynis most zárták le a nyomozást! Az köztudott, hogy mennyire harcoltak az átszabályozásért. Hiába! Van még ebben pénz, nem kevés, amit kiakarnak aknázni azzal, hogy valami féle okmányhoz akarják köttetni a Dj. munkát. Na ez badarság lenne! Vajon kik akarnak vizsgáztatni? Talán azok az uriemberek, Dj.-k, akiknek az lenne az érdeke, hogy a népszerűségük ne csökkenhessen? Ha ezt végig viszik, akkor megalapítom az amatőr dj.k szövetségét, és a sztár Dj.-k többszázezer ft.-os gázsija ellen fogok kampányolni! Sőtt visszamenőleg magyarázzák meg, miből futoota nekik eddig is bármire! Egy biztos! A tragédia nagyon is jól jött nekik! Eddig nem figyeltek rájuk, most egycsapásra minden megoldódik amit akartak! Kis helyek bezárnak, Dj.-k javát kiszelektálják! Lehet majd szakmai vizsgát teeni, a szövetség delegáltjai előtt! Pénz, pénz, pénz! Gyanusan csendben voltak, amíg a nyomozás folyt! Leht, hogy nem véletlen volt a pánikot kirobbantó elszólás? Na majd meglátjuk mi lesz, de biztos hogy ellenkampányba kezdek, eggyesítem a kirekesztetteket és borítjuk a bilit!
stra 2011.02.02 17:06:55
@barli: Igazad van! Ott van pl az a tény is, hogy Jeszyék szerint azért kell a vizsga, hogy ne állhasson be bárki a pultba! Hi Hi Hi.... Röhögnöm kell! Mondják, majd jobb lesz. Azt is hallani, mennyi jogdíj nélküli zene van a bulikon! Ez valóban így van, de akkor miért csak a nyári szezon nagy bulijain vannak 2-3 bukások? És nem épp a nagynevű kedves ura azok? Viszont ha csekély a lebukások száma, akkor vagy nem ellenőriznek, vagy a Jeszy hazudik! Szóval mi is van? Nem szabályok, előírások kellenek, hanem következetes ellenőrzések!