Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palócz László

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elfogadott skiccre alapozva készül a vázlatterv, amely általában számítógéppel vagy kézzel szerkesztett kialakítású, biztosítva ezzel a pontosabb méreteket. Ezen a terven már minden helyiség méretezve szerepel, ellátva egy javasolt bútorozással. A nyílászárók…..
Ipari csarnokok Építésziroda 2011.06.10 13:51:00
 Az elfogadott vázlattervig ingyenesen – vagy akár tovább is!Az együttműködés során a legelső lépés a Megrendelővel való kapcsolat felvétel építésziroda, amely tervezés esetén mindig személyes találkozót és beszélgetést jelent. Ekkor mutatjuk be a referenciáinkat…..
 Az irodahelyiség gipszkartonozása A gipszkartonozás előtt (és a villanyszerelés után) jöhet a párazáró fólia. Ezt legegyszerűbben egy ipari tűzőgéppel lehet elvégezni. generál vállalkozó Ilyenkor határozottan jó a faszerkezet, ezzel a módszerrel nagyon könnyű a fólia…..
 Az irodahelyiség gipszkartonozása A gipszkartonozás előtt (és a villanyszerelés után) jöhet a párazáró fólia. építőipar Ezt legegyszerűbben egy ipari tűzőgéppel lehet elvégezni. Ilyenkor határozottan jó a faszerkezet, ezzel a módszerrel nagyon könnyű a fólia…..