Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monyoka1971

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szaksajtó minden évben kiemel két olyan filmet, melyek az adott esztendőben az Oscar-díj legnagyobb várományosai. Ez ebben az évadban sincs másként, hiszen gondoljunk csak bele: melyikünk tudja megjósolni, hogy a Boyhood vagy a Birdman fog nyerni? Az szinte biztosnak látszik (vagy…..
Filmbook A 10 legjobb Disney-gonosz 2015.01.11 06:00:00
Komolyan azt hiszitek, hogy a Disney-rajzfilmek bájosak és ártalmatlanok? Az alábbi listával szeretném eloszlatni ezt a tévhitet, így hát következnek a legelvetemültebb, legalávalóbb, legaljasabb, legfélelmetesebb, legmocskosabb, legkegyetlenebb, leggonoszabb gonoszak, akiket az egeres…..
Bár látványba és szórakozási faktorban nem vagyunk biztosak, az tuti, hogy elindult a hype és a titkolózás. No meg az új világ felfedezésének élménye is megvan. A sztoriról annyit lehet egyelőre tudni, hogy a kissé riasztó jövőben egy lány megérint valamiféle kitűzőt,…..
Monyoka1971 2014.10.11 12:06:29
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Igazad van! Valoban vagyom egy olyan dokumentumfilmre, amely megmagyarazza egy alternativ vilagba (parhuzamos dimenzioba) valo utazas lehetseges kihatasait arra az univerzumra, amelyben jelenleg is elunk! Es ezt termeszetesen egy tizeneves lany szemszogen keresztul! :)

A rendorre meg azert nem hat, mert rendor, es tudjuk, hogy a rendorseg es a rendorok mindenfele befolyastolastol mentesek.

Aztan lehelt, hogy a lany majd ott al bamban bamulva, kiveszik a kezebol a kituzot, ot beviszik valami elfekvobe es a masik vilagban pedig jol meg fog halni. Nem lesz hosszu a tortenet, de erdekes lesz, az biztos...
Néhány poszttal korábban elegem volt a rendőrség embereket feleslegesen megalázó gyakorlatából. Akkor egyes kommentelőktől kaptam rendesen, nem sikerült megértetnem velük, hogy a rendőrnek nem dolga ítélkezni, és előre hozott büntetést alkalmazni. A mostani hírrel kapcsolatban…..
Monyoka1971 2014.10.03 20:23:24
@Fekete Pestis:
Kicsit el vagy tajolva sztem. A bilincselesrol a rendorsegi torvenyrendelkezik, nem szabalyzat. (Google)
Hollandiaban es svedorszagban nem bilincselnek a rendorok? Holland es sved ismeroseim beszamoloja alapjan ha elso felszolitasra nem engedelmeskednek, akkor talpig vasban varjak a masnapi biroi iteletet. Apoyztolt esetben pedig a svedek a gepkocsit vegleg el is koboztak volna.

Tajekozodj, mielott irsz!
Egy jó filmet kis túlzással könnyű csinálni, ám jó folytatást hozzá már nem egyszerű, de még mindig nem lehetetlen. Azonban azt elérni, hogy három filmen keresztül fenntartsunk egy nagyon magas színvonalat, azt bizony már nagyon, de nagyon nehéz megvalósítani. Kevés film tudhat…..
Már 10 éve annak, hogy az Én, a robot a mozikba került. Alex Proyas bár nem alkotott olyan egyedi filmet, mint tette azt korábban a Hollóval vagy a Dark City-vel, de kétségkívül a XXI. század egyik legjobb sci-fi filmje lett az Én, a robot, amely nem csak, hogy könnyen fogyasztható,…..
A Marvel Studios immáron 2008 óta boldogít minket szuperemberekkel, a Földet leigázni vágyó űrlényekkel, gonosz és jó istenekkel és végre valahára ezek köreiben köszönthetjük az óriás szuperfákat és mutáns mosómedvéket, hogy a többi rosszarcúról már ne is…..
Mivel a képregények hősei általában véve magányos lények, nem jeleskednek a szociális kapcsolatok terén, így kire is számíthatnának, mint az egyetlen lényre, aki ismeri, sőt, megérti őket? Nem másra, mint egy ősellenségre, egy nemezisre. Már egymás rögeszméjévé váltak,…..
A játékadaptációk története eddig szinte csak dicstelen fejezetekből állt. Láthattuk, hogy még a legjobb alapanyag se garantálja a minőségi átiratot. Csekély volt rá az esély, hogy pont a Need for Speed hozza el a fordulópontot, azonban volt némi okunk a bizakodásra. A több stílusváltáson átment…..
Na, ez tényleg a szegény ember Walking Deadje lesz, hiszen a legendás zséfilmgyár, az Asylum készíti a SyFynak. A sztorija szerint három évvel vagyunk egy zombiapokalipszis után, van egy csávó, aki túl tudja élni a zombiharapást, ezért el kell vinni New Yorkból Kaliforniába,…..
Ez a videó rohadtul vicces. De tényleg. Ahogy Mick Jagger háborog azon, hogy a Monty Python összeállt, mert minek is? Csak a pénzért teszik biztos. Jagger el van képedve, hogy vajon ki a francot érdekel egy rakás vénember, akik még a hatvanas években viccesek voltak ugyan, de ma már…..
Monyoka1971 2014.07.01 20:37:17
Elérkeztünk a lista végéhez, ami kétségkívül egyben a legizgalmasabb állomás is, hiszen általában mindig a legjobbakra kíváncsi mindenki. Furcsa abba belegondolni, hogy ha csak magamtól állítottam volna egy szimpla 10-es listát, egyáltalán nem biztos, hogy akkor is ezekkel a…..
Tamás egy sajátos modorú eladóval találkozott az Újmobilshop üzletében, aki szinte azonnal meghibásodó telefonját azóta sem hajlandó visszavenni, valami nyilvánvaló hazugságra hivatkozva: Ez év április 23-án online rendeltem egy mobiltelefont. 23-án e-mailben kaptam az…..
A kormány megvédi a rezsicsökkentést, a szegényeket, nemzeti jelképeinket, a nyugdíjak vásárlóértékét, a munkahelyeket, a magyar termőföldet, a magyar családokat, a devizahiteleseket, a pórul járt trafikosokat, és ki tudja még mi mindent hagytam ki a felsorolásból. Nem hiszem,…..
Az emberek sóbálvánnyá meredve nézik a szirénázó járőrautót, a fegyvert rántó főtörzsőrmestert, mi meg a térdünket csapkodjuk az ország egyetlen igazi rendőrladája mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Monyoka1971 2012.10.08 20:44:26
@gyvy: Van egy volt kollégám ő rendőrségi autókat gyűjt és újít fel. Ha valakinek, van, akkor neki. Nem hiszem, hogy sok maradt volna meg eredeti állapotában, mert amikor leselejtezték őket (jöttek a Golfok, Escortok és az Astrák) még jó áron el lehetett őket adni. Ami megmaradt, az általában 2-3 donorkocsiból lett összerakva.

Megjegyzem, a fényjelzés tekintetében eleinte a két kék kúpos volt, aztán jött az, hogy az egyik kúpot pirosra cserélték. Nekünk az 1200s ladánkon ('92-94) decembertől mindig befagyott a fény, és csak egy irányba világított. Amikor eléggé felmelegedett a kasztni, akkor lehetett normálisan használni. Ettől eltekintve működtek és gyakorlati oktatást kaptunk az öregektől, hogy ha mégsem, akkor miként lehet őket működésre bírni....
Monyoka1971 2012.10.08 20:59:24
@gyvy: 300-400 darab minimum lehetett belőle. Mondjuk egyet saját kezűleg amortizáltam le. Vagyis nem én, hanem egy téglakerítés. Én csak vezettem... :)
Az előzmények: 2012. májusában jelentette be Orbán Viktor, hogy negyedjére is megkérdezi a népet az úgynevezett nemzeti konzultáció formájában. A kiküldött 16 kérdés azonban nagyon gyengére sikerült. A kérdések 8,2 millió példányban készültek, ennyi levelet és…..
Monyoka1971 2012.10.03 11:26:37
@Enrico72:

Most ezt komolyan gondolod, vagy csak nekem nem jött át az irónia?
Monyoka1971 2012.10.03 11:33:08
@tryclops:

Igen, sejtettem, de az ember gyermeke azért reménykedik valahol, hogy ha valaki írni tud, akkor az olvasott szöveget is tudja értelmezni. De oly' gyakran kell csalódnom....
„Megfelelően biztosítja az új magyar Alaptörvény a demokrácia és a jogállamiság működését” – hangzott az állítás, amit ketten védtek, ketten támadtak azon a nem hivatalos brüsszeli vitán, amit szerdán este tartottak uniós intézményeknél dolgozó magyar hivatalnokok előtt. A TASZ színeiben a támadó…..
Monyoka1971 2012.09.28 10:50:33
@KG2000:
Azt azért kihagytad, hogy ha elmegyek egy keresztény (direkte nem vallásost írtam, mert ugye az alaptörvény kereszténységet említ) gyűlésre és ott (kérdés nélkül) elmondom, hogy ateista vagyok és esetleg érveket hozok elő hitem bizonyítására, akkor sértem a keresztény emberek érzéseit és az alaptörvény lehetőséget ad arra, hogy 20 TEK-es fiatalember ugráljon a torkomon.

Mielőtt felhördülnél, igen, az ateizmus is hit.
Mai szerzőnk egy München melletti kisvárosból írt, ahol szakácsként dolgozik. Az odáig vezető út kissé zaklatott volt, de a jelek szerint Zsoltnak lassan sikerült révbe érni. Lássuk, hogyan! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és…..
Monyoka1971 2012.09.17 18:05:26
@tomfree:

Anglia, egy pub konyhája:

Nincs telefonálás, ez alap. Ha elkap a főnök akkor nagyon mérges és nem érdeklik a kifogások.

Étkezés:
Nincs "lopkodás" a sültkrumpliból, vagy egyéb dolgokból, de ha pihenőd van, akkor a menüből, bármit összeüthetsz magadnak. Illetve a konyhán található dolgokból is bármit elkészíthetsz. Mondjuk itt egy meghatározott részét (25 %) ki kell fizetni az ételnek.
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
Monyoka1971 2012.08.24 12:00:59
@Dr. NiChuck Norris sp.:

Angliában láttam, hogy keresnek agrármérnököket (küldözgetik az álláskereső oldalak a hírleveleket). Remélhetőleg szakmailag is jó az angolod.

Keress rá a különböző oldalakon a munkakörödre, vedd fel a kapcsolatot a megjelölt személlyel. Ő meg mond valamit... :)
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Monyoka1971 2012.08.22 19:50:40
@komplikato: Hagyd, két monológ soha nem lesz párbeszéd....
Monyoka1971 2012.08.22 20:15:10
@Kara kán: Hidd el, ha láttál volna bármit is, most nem a gép előtt ücsörögnél... Mondom ezt 12 év nyomozói munka után....
Monyoka1971 2012.08.22 20:48:59
@Don Quixote de la Ferko:

Az (akkor még) Magyar Köztársaság Parlamentje hozott törvényt...
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Monyoka1971 2011.02.02 18:29:49
@Illúzióromboló kockacukor:

pusztán energiatakarékossági okokból történik (történhetne) a kilépés ezen a síkon.

Szerinted miért van az, hogy a sok hülye bolygó így kering a nap körül? Pedig mennyivel viccesebb lenne, ha össze-vissza kóvályognak a naprendszerben?
Monyoka1971 2011.02.02 18:30:19