Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HMS.NAGYSZINPAD

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
 A TV2 celeb vonyíttató produkciója péntek esténként képes legyőzni a konkurens RTL Klub csatornát, de a műsor producere szerint nem ez a cél, hanem az, hogy hétről hétre egy szuper tévé showt tárjanak a nézők elé. Ehhez talán Hajdú Péter a legmegfelelőbb figura. Vagy…..
HMS.NAGYSZINPAD 2011.05.04 23:39:29
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Megint visszaélek azzal a lehetőséggel, hogy szerkesztői jogaim révén soron kívül becsempészhetem a saját találataimat. Ezúttal a Futurama fordítójának küldjük a virtuális tockost. Szerepel ebben a sorozatban egy hajó, a Nimbus, és van neki egy Sick Bay & Horta Burn Clinic…..
HMS.NAGYSZINPAD 2011.02.16 12:10:09
Ezek szerint az öbölháborús szindróma ilyen sokáig érezteti majd a hatását.

@freddynemkrueger: hajókon nem nagyon szobáznak, inkább kabin lesz az, de hadihajón tökéletes a gyengélkedő.
 Nem tudok mást mondani, hogy zseniális. Őszintén megmondva, egyszerű, modern grafikai elrendezésben, érthetően leírva. A leglaikusabb ember is pontosan tudni fogja, miképp csinálja meg a koktélok egyikét. Meg kell jegyeznem ed édes csekély ital a ranglistához, de talán a…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
HMS.NAGYSZINPAD 2011.01.18 16:33:18
@Lova: a belvárosból eltűntek a kurvák? akkor a nyugati aluljáró nyilván nem a belváros
 Tegnapi Médiahírek szerint Tarlós István 2 és fél milliárd forintot akar kérni a Sziget fesztiváltól területhasználati díjként egy hétre minden évben. Ez a hír már csak azért is érdekes, mert a Hajógyári Sziget egy másik kicsit kisebb területét 3 milliárd forintért…..
  Úgy történt, hogy Zagyva Gyula az első találkozáskor majdnem megevett minket, mert szerinte manipulatív, liberális hazudozók vagyunk, ráadásul nem tudok beszélni és idétlenül vigyorgok. Később azonban megpuhult ez a hatalmas ember, és mélyinterjút adott nekünk a…..
Design Pumpa Piros-sárga-zöld 2010.10.13 22:24:00
Van a közlekedésnek egy fontos eleme, amit eddig igen keveset fejlesztettek. Ez nem más, mint a közlekedési lámpa. Pedig néhány viszonylag egyszerű és nem túl drága megoldással nagyban javulhatna a közlekedők biztonsága. Erre tett kísérletet Roberto Vackflores, enegiatakaréko s…..
HMS.NAGYSZINPAD 2010.10.14 10:22:05
@Giraffa: 60kms = 60 kilometers
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Félrefordítások Mozgó bréking 2010.08.04 12:50:00
MaFa találta az Index IT Caféról átvett mai cikkében.Ezt most találtam az Indexen:http://index.hu/tech/2010/08/03/barki_lehallgatja_a_mobilokat/"A SIM-kártyák egyik kódjának, a nemzetközi mozgóelőfizető-azonosítónak [3] (International Mobile Subscriber Identity – IMSI)…..
HMS.NAGYSZINPAD 2010.08.05 11:21:36
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
Ken Follett nálunk forgatott romantikus nagyregényét a Starz nyolcrlészes minisorozat formájában mutatja majd be hamarosan, a trailer alapján jó munkát végeztek a készítők. ..
Múlt hónapban egy Hong Kong-i Wicked Lasers nevű cég számos oldal figyelmét felkeltette az Artic Spider III lézerével, egyrészt mert kicsi és erős, másrészt mert egy az egyben úgy néz ki, mint a lézerkardok. Nos, a Lucasfilm jogi osztályát is érdekli az ügy. A Lucasfilm…..
HMS.NAGYSZINPAD 2010.07.08 00:14:34
@lessknownJFK:

lightsaber - sugárpallos

az eredeti könyv fordításában (mert én még olvastam is ezt a szart) így szerepelt
Tegnap az MLSZ közgyűlése egyhangúlag választotta meg a bankvezért. Sokan megváltóként várják, és ha néhány változtatást sikerül véghez vinnie, óriási segítsége lehet a magyar focinak. Ígéreteit összehasonlítottuk Kisteleki tetteivel. Nehéz örökség. Nagyjából így…..
Azzurri Azúrkék összeomlás 2010.06.24 20:20:00
Tegnap este írtam egy ideges e-mailt lupettónak, a mai napot egyeztettük, oké, megírom az összefoglalót, ígértem, remélem, nem azt a címet kell majd adnom a posztnak, "lófasz és esti fény" vagy azt, "arrivederci", vihogtam, de nem gondoltam…..
HMS.NAGYSZINPAD 2010.06.24 21:51:12
Futóblog E.Cs. 2010.06.02 22:21:00
Rémes idő volt hétfőn és kedden, nem jutottam el futni. Kedden végül gyúrtam egy kicsit mellre (bár ezt sem csináltam volna meg, ha Winkler Róbert barátja és életmód-tanácsadója, Herczegh Gábor nem küld motivációs SMS-t), volt egy kis has is, bedurrant, izomláz másnap, de nem…..
Subba OMG! 2010.05.31 10:40:00
Most éri meg igazán webfejlesztőnek lenni!..
Flying Dutchman Konzol vb 2010.05.31 09:32:00
Amellett, hogy 7 éves korom óta fanatikus Oranje szurkoló vagyok, a szabadidőmet (az ivást és bulizást leszámítva) kedvenc fekete konzolom előtt töltöm. Míg mások autó szimulátorokkal, vagy  lövöldözős progikkal élik ki gyermeki énjüket, én a virtuális futball…..