Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balage1105

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Balage1105 2011.02.08 15:35:19
@Cookie Monster: Egyértelmű hogy én nyernék, nálam senki sem kapott rosszabb kritikát, vagy ha nem is nyernék de dobogós biztosan.
@Tekike: Igazad van ha velem megtörtént legalább már velük ne, de láttad milyen.
-----------------------------------------------------------------------
Én nem akarok leszidni senkit de ez úgy ahogy van rossz kapjátok össze magatokat fiúk.Én csak azt tudom még mondani hogyha a 2.generáció vagyis a mostani profik föladják ahogy FreddyD is akkor nekünk kell folytatnunk sajnos.
Segítsd a blogot ! 2010.10.03 13:36:00
A lap oldalán van egy elhelyezett Hírdetés a 'Hírdetés' oldaldobozban. Segítsd az oldalt azzal, ha naponta egyszer rákattintasz. Köszönöm előre is...
Balage1105 2011.02.02 00:36:36
@_SPEEDER_: te disznó most komolyan nem szégyelled magad hogy mit tettél annak idején szegány Kalocsai Máriával nem ismerm de mivel piszkálod ezért kiállok melette ő azt szerette volna mondani mivel idős (már bocsi) ezért lépést szeretne tartani a modernebb emberekkel.Amugy nem tudom már názted e a blogját de a feltöltött képen cseppet sem úgy nézett ki mint egy 20on éves aki trollkodni akar és különben is ha az unokájáról mesél akkor had írja ha senkit nem érdekel akkor is kiírhatja + az én mamám is kérdezek tőle valamit és elkezd szóban könyvet írni annyit beszél ugyhogy fogadd el.@Dark White: ha te ezt nem veszed tiszteletnek de még csak el sem hiszed én kimondom akkor is JOBB VIDEÓS VAGY MINT REACTOR remélem meggyőző voltam a portal játékbemutatóban te beszéltél nem csak kommentáltad hogy mi fog történni és a játékválasztás is sokkal jobb nagy kedvenceimet mutattad be és mint te remek videós nem is tudom hogy isteníthetsz egy másikat mikor JOBB vagy mint ő.(Reactor nem vagy szar és bocsi)ha mondjuk én lennék RockerLalee(de nem vagyok csak egy senkiházi kezdő:( van nevem balage de mivel foglalt volt ezért balage 1105) téged nem istenítenélek de mint barátot és távolsági kollégát elfogadnék.Ahogy Reactor is Freddyt.és még egyszer JOBB vagy mint REACTOR.Reactor te a magad nemében isten vagy ezt kár vitatni de én a videózásnak nem ezen részét pártolom.De jó vidiket csinálsz és nehyogy azt higgyétek hogy kihagyhattok Shitdemo térj vissza a halálból XD
Balage1105 2011.02.06 01:24:30
@Dark White: Ebben teljesen igazad van nekem is RockerLalee volt a példaképem az ő mintájára kezdtem blogot mert azt hittem csak elkezdem és kis idő múlva már én is ismert leszek meg minden olyan jó leszek majd mint Lalee de ez nem így van.Igazából mikor elkezdtem nézni a játékbemutatókat még téged sem ismertelek méf Senshit se de még Reactort és Freddyt sem.Én RockerLaleet ismertem egyedül aztán nézegettem tovább és rátaláltam a Good-Games-re majd sorba mindenki és most már aki híresebb a videósok körében azoknak már mind megvan a linkjük. Én igazából nem azért kedvelek meg egy embert mert nagyon profi videói vannak hanem azért mert sok videója van mert mire megy az ember 1 videóval ami úgymond nagyon sokat ér de tisztelet a kivételnek ( TomVader az első videóját vagy 15ször minimumláttam az Assassin's Creed a kedvenc játékom és láttam hogy neked is fent van vagy csak volt)naszóval te tetszel Laleenak kevés játékbemutatója van de mivel mindegyik minőségi ezért ő ugyanúgy tetszik mint Reactor.Remélem én leszek a következő generáció egyik tagja(mint videós).Én amúgy nem vettem észre hogy RockerLalee lenézi az ifjabbakat nekem még egyszer nem szólt be hogy húzz innen öcsi ez a nagyok sportja vagy csak utalva is de gyszer sem. Amúgy szereted a Star Warsot?
Ja és ha van MSN címed akkor elküldenéd erre a címre: balazs5353@hotmail.com Köszi. Én nem akarok mást csak egy jó videóssal megismerkedni.
..
Balage1105 2011.02.05 11:30:38
Egyébként informatikus akarok lenni nem játék tesztelő és nem is tudtam hogy az ennyire .... munka .@Abydos: Lehet hogy azért tartja hülyeségnek mert 1. amit mondtál hogy nem vette meg (ahogy én sem)2.vagy csak nem tetszik neki és kész.@Je m'appelle Théo: Hát egyébként nem tom miért de van olyan hogy le akarok valamit írni és csak megy hozzá a többi rizsa.Amúgy meg próbáltam neki elmondani hogy mi a baj a videójával és nem tom már ki írta de egy szóval nem mondtam hogy az enyém jobb.Ja és ha mondtam akkor az csak azért lehetett mert az enyémbe legalább hallani lehetett valamit de a játék hangját nem tudtam megoldani sehogy se.@Jorgam: Bocs hogy kibannoltak és nagyon szeretem az angol játékokat ilyen orosz versenyzős játék amit anno FreddyD mutatott be hát inkább kényszerítsenek a Mariora vagy nem tom hogy az angol e vagy amerikai de inkább az.Ja és a Ubisoftot meg csak azért említettem mert az a játéktervező és kiadó a kedvencem.Nem tudom ki NEM látta volna az Assassin's Creed 1-2 most meg majd a Brotherhood de annak egyből leesik az álla aki azt megpillantja. Ja meg a Prince of Persia, Far Cry 1-2, meg a Tom Clancy sorozat meg még megannyi jó játék.És nem vagyok paraszt és nincs traktorom. Igazából az vagyok mert falusi gyerek de nem úgy böszílek mint a paraszt népség.Ha valaki leparasztoz akkor jogom van vissza szólni de nem fogok mert még egy bann az nem jó. És már megint lököm a dumát.@All: A lényeg hogy nem vagyok paraszt a videóm nem jobb és az írásjelekre figyelni fogok.Ja és nem leszek játéktesztelő. Remélem most mindenki fölfögta hogy mivan. De ha valaki még mindíg be akar szólni akkor hidegen hagyom és kész. Ja és anno mondtátok hogy mentegetőzök hogy van kritika meg minden és hogy már leírtam akkor annak csak azt tudom mondani hogy nem csak ezt a blogot kéne nézni egész nap hanem mást is mondjuk ha körülnéznétek a blogomon akkor talán megtaláltátok volna még most is de kit érdekel aki nem nézi a blogom azt meg miért érdekli hogy nincs kinn.És linket azért nem küldtem mert bann jár érte.
Balage1105 2011.02.05 20:44:15
@Abydos: Nem baj úgy sem jött volna be ha ilyen rossz, és különbenis mint mondtam informatikus leszek úgyhogy tök mind1, és ne hogy azt hidd hogy ezzel tönkretetted legnagyobb álmom, mert nem ez volt az.Nekem a jelenlegi legnagyobb álmom az hogy játszok a 4magosomon (gépen) ami nincs is messze de mind1.Ez nem a megfelelő hely de nagyon jó vidiket csinálsz, és amúgy a blogodon alapból nem elérhetőek?Mert én nem találtam csak azért.
Szevasztok! Petke vagyok és mai játékbemutatóm: Medal of Honor Allied Assault.Ez a játék (rövidítése: MoHAA) a 2015, Inc. által fejlesztett FPS-játék, amelyet Magyarországon az Electronic Arts adott ki 2002. február 14-én. Folytatása a két kiegészítője, a Spearhead, majd a…..
Balage1105 2011.02.04 01:21:36
@Je m'appelle Théo: hát nem tudom te hogy vagy vele de én azt mondom hogy 1.generáció FreddyD Reactor 2.generáció Abydos Lalee Senshi és még megannyi jó akit említhetnék pl. TomVader is nagyon nagy kedvencem kevés videó de olyan minőségi hogy azt már le nem lehet írni. és a 3. generáció én és még a többi olyan fiatal videós mint én.Egykor átvesszük mi Abydosék kezéből a munkát és mi leszünk korunk videós csoportja.de ne féljetek az öregek otthonában is van számítógép (remélem) :).Ti már rég kötögetni fogtok mikor kijön első videóm a COD 70milliárdról vagy nem is tudom most mondtam valamit mondjuk mire ti kötögettek addigra már én is lassan fogok.Én még ha a legrosszabb videókat csinálom eddig de akkor is én egy 25 éves koromig még ha egyedül kell is üzemeltetnem a blogom de meglessz rá a 10 év garancia mellesleg hetente új játékokkal tesztekkel netalántán néhány videóval is. @Abydos: Túl jók a vidik meg hosszúak de a Sporet kijátszottam nem kis piskóta.Főleg ha egy végigjátszást szerettél volna kitenni fú ha 10 óráig a gépünk elé szegeznéd arcunkat az biztos. Üdv Balage.
Balage1105 2011.02.04 11:31:40
@Jorgam: Remélem a múltkoriért nincs harag amúgy jó lett a várad craftban, a haverod amúgy nem lett mérges hogy felrobbantottad a lakását?
       Transformers The Game másfeledik rész( 1.rész javító videó)             Transformers The Game 3.rész 2/2                          Transformers The Game…..