Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niks

218 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*N Fashion Két szépség az utcán 2011.12.26 11:31:01
Nézelődtem a Just Jared-en és megláttam Rosie Huntington-Whiteley,brit modell utcai szerelését,karácsonykor.A megjelenése igazán letisztult,és elbűvölő volt.A szőke szépség éppen a karácsonyi menüt vásárolta…..
A mindig gyönyörű,Christina Aguilera fellépett Kaliforniában,a Californian Hotel & Spa-ban ahol Kellemes Ünnepeket kívánt mindenkinek.Hallgassátok meg ezt a szép karácsonyi számot,amit Christina igazán elegánsan énekelt el...
Először is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni!A szünet utáni első poszt Lindsay Lohan legújabb kampányáról szól.Ezúttal a Jag Jeans termékeit hirdeti az énekes,színésznő és botrányhősnő.A képek igazán különlegesek és nőiesek lettek.Lindsaynek elég sok…..
Kedves olvasóim,divat követők!Nagyon sajnálom,hogy nem jelentkeztem jó pár hónapja de egyszerűen az időm nem engedte.Még most sem tudom újra kezdeni a blogot,hanem majd csak a téli szünetben!De onnantól kezdve újra lendületben lesz a blog!Sok sok hírrel a divat világából!Addig…..
Charlotte Casiraghi,Caroline monacói és hannoveri hercegnő valamint Stefano Casiraghi olasz iparmágnás második gyermeke. Negyedik a monacói trónöröklési sorrendben. Anyai nagyapja az egykori III. Ranier herceg, nagyanyja Grace hercegnő, ismertebb nevén Grace Kelly, amerikai…..
Kedvenc és egyben legtrendibb ikerpárosunk,az Olsen ikrek egy újabb kampányban szerepelnek.Ezúttal egy bájos videó készült róluk,amiben fröcskölik egymást egy hétköznapi,laza ám roppant divatos szerelésben.Az egész videó lényege,hogy ha beküldünk magunkról egy képet vagy…..
*N Fashion Napi Lookbook körkép 2011.08.09 19:02:48
Most egyszerre sok érdekes és trendi lookbookot találtam,így gondoltam nem külön-külön posztolok róla hanem egy kicsit rövidebben megfogalmazva egybe sűrítem. :)Mango őszi téli 2011-es őszi/téli kollekcióFiatalos és vidám.Ebben a kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a…..
Találtam egy újabb bámulatos ausztrál címlapot.Ezúttal a Harper’s Bazaar szeptemberi száma fogott meg.A kifutók egyik legjobbját,Karlie Klosst fotózta Victor Demarchelier.A képek bebizonyítják,hogy Karlie jóval több egy szép arc.Ő gyönyörű,tele van energiával és az…..
A Vogue ausztráliai szeptemberi száma igazán különlegesre sikerült mivel több oldalon keresztül a plus size modell,Robyn Lawley pózol.A gyönyörű,22 éves modell úgy néz ki a képeken mint aki tényleg kényelmes a bőrében,és szuper csábítóan pózol a kamerának.A Vogue…..
Miranda Kerr a napokban ebédelni volt kisfiával(ha igazán akarjátok tudni Tamari-pácolt lazacot evett édes burgonyával,és brokkolival).Nagyon trendin sétált a hat hónapos fiával,Flynnel.Ausztriai házában egy újságírónak adott interjút,aki kisfiáról kérdezte.'Én nagyon…..
A 18 éves színésznő,énekesnő és modell mindig kitűnik a tömegből,a hihetetlen stílusával és magabiztosságával.A már néha-néha sokkoló összeállítások több millió rajongót inspirálnak.The Pretty Reckless énekesnője,és a Gossip Girl Jennyje többször is munkálkodott már…..
A mindössze 13 éves színésznő,Elle Fanning (és újabban modell) ezúttal a Love magazin 2011-es őszi/téli számának címlapján varázsol el bájával mindenkit.A fotós a már mindenki számára jól ismert páros Mert & Marcus volt...
Mario Testino,nagyszerű fotós készítette ezeket a képeket amelyek egy limuzinban készültek és azt lehet látni rajta,hogy a felső tízezer tagjai,hogyan buliznak.A modellek:Karmen Pedaru, Simon Nessman & Taylor Fuchs.Michael Kors 2011-2012-es őszi/téli kollekciójának kampányképei…..
Elnézéseteket kérem,hogy pár napig nem volt poszt de ma jöttem haza a nyaralásból.Az egyik kedvenc modellem,Karlie Kloss ezúttal a Dior Beauty őszi/téli kampányában pózol egy hihetetlenül szép sminkkel.Egyenlőre még csak ezt az egy képet találtam...
A Topshoptól már megszokhattuk,hogy viszonylag alacsony áron kínálnak,jó minőségű,divatos holmikat.A 2011-2012-es őszi/téli kollekciónak kampánya szerintem olyan jól sikerült,hogy akár egy nagy designer kampányképét és felülmúlja.A fotós Josh Olins volt.A modellek:Nyasha…..
New Yorkban,egy koktélparty-n ünnepelték meg az Olsen ikrek,munkájuk gyümölcsét,azaz a legújabb táskakollekciójukat.A kollekciót a Barneys dobta piacra,és már hamarosan a boltok polcain is megtalálható lesz.Mary-Kate és Ashley nagyon boldogak,hogy már ilyen fiatalon egyre több…..
Az OurStyle Boutique újra lejön a netről! Több mint 20 divattervező, a nyár legizgalmasabb designer darabjai, hazai divatszemélyiségek, divatfotó és videó kiállítás a szakma kiválóságinak munkáiból, OurFashion Night; mindez július 18-tól 1 héten keresztül a Mammutban! Az…..
Én bevallom nem vagyok egy nagy Hello Kitty kedvelő.Igen,ő egy aranyos,fehér kiscica..de én ezt inkább a kisgyerekeknél szoktam meg.A Swarovski tervezett egy Hello Kitty kollekciót,ami igazán csillogós,rózsaszín és csajos.Aki szereti ezt a masnis macskát annak érdemes ellátogatnia…..
Rosie Huntington-Whiteley részt vett egy sajtókonferencián tegnap Kínában,Shanghaiban,új filmjének,a Transformersnek a támogatásául.Egy fehér,csipkés Dolce&Gabbana ruhát viselt,a 2011-es tavaszi kollekcióból.A szőkeség csak úgy ragyogott a megjelenésen...
Lara Stone a párizsi Vogue címlapján pózol.És valami elképesztően gyönyörű!Nézzétek meg a hosszú lábait és a messze tekintő szemeit.Az egész úgy ahogy van…..
Kaptunk egy kis ízelítőt a Calvin Klein őszi/téli kollekciójának kampányából.Mindössze két fekete-fehér képről van szó.A fotókon kevés sminkkel,hátratűzött 'kócos' hajjal,Lara Stone pózol...
A Juicy Couture piacra dobta legújabb parfümét,a Viva La Juicy-t.Az illatjegyek:vadon élő bogyós gyümölcsök,mandarin,jázmin,karamell és a vanília.A készítők elmondása szerint ez a lányok kedvence,és ez a parfüm egy palackozott varázslat. :) Amint lesz rá lehetőségem elmegyek…..
Na ez az a divat ami talán a legmegosztóbb az emberek között.Talán még mindig sokan vannak olyanok akik nem fogadják el a minták keveredését.A topshop tavaszi/nyári kampányának egyik képe pedig pont ilyen.Egy kis pöttyös ruhát,ráadtak egy csíkos pólóra.Nekem nem különösebben…..
A hétfőn kezdődött Haute Couture őszi/téli divathét ruháit fogom most bemutatni.A tervezők most is törekedtek a magas színvonalra és a különlegesebbnél különlegesebb alkotásokra.Mint tudjuk a Haute Couture az a divathét amikor a művészek szabadjára engedik a gondolataikat,és…..