Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joker 52

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A videót a felhasználó törölte. Ezúton szeretném megkérni azokat a videósokat, akik hasonló módon járnak el a saját videóikkal, még a publikálás előtt JELEZZÉK nekünk e-mailben, hogy ne legyen ilyen jellegű probléma (megjegyzés: nem fog kikerülni a holnapi post a következő…..
Azt hiszem, ehhez nem kell mit hozzáfűzni :P DJ Sanyee küldte ezt a remek képkockát a Rome TW-ből Ez a hétvége az e-mailek olvasásával/megválaszolásával telik, 145 még hátravan.....
Amíg nem láttam az EA-s szöveget a videó első harmadának végén, én azt hittem, hogy az TE általad felvett gameplay, aztán láttam csalódottan, hogy csak egy trailer. A kommentárral nem volt probléma: nem nagyon találtam benne elakadást, folyamatos volt az egész. Amivel viszont gond…..
Értékelés:Szerintem, azzal mindenkit egyetért, hogy talán kicsit túl sokat káromkodtál a videóban. Értem én, hogy így is tudomásunkra akartad adni a véleményed, de erre rengeteg más megoldás is van, mint a trágár beszéd. Nem tudom, hogy esetleg játszottál-e a régebbi részek…..
Ebben a részben a videók hang-részéről lesz szó. Pár mondat a mikrofonokról, tippek és tanácsok a narrációhoz illetve egy ismertebb hangszerkesztő program bemutatása és egy népszerű alapeffekt leírása.   Gondolom sejtitek, hogy a narráció legalább annyira fontos a…..
Na igen, a Guitar Hero... A videóval 2 bajom volt összesen: az első a hangod nagyon halk volt (az introhoz képest főleg), tehát legközelebb próbáld egy szintre hozni a kettőt. A második gond, hogy a végére egy pörgősebb dalt választhattál volna, bár ez szerintem szubjektív…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Mielőtt letöröltem volna ezt a katsztrófát, észrevettem, hogy a bejátszások megnézhetőek külön-külön Windows intézőben is. Szóval felvettem nektek ezt a kolosszális outrot. Ezért simán megéri végigvinni,nem? Érdemes megfigyelni a neveket is. Ezek szerint szinte 2 ember rakta…..
Joker 52 2011.02.18 17:02:51
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Ez a rész a videószerkesztő programokról szól. Áttekintem a legnépszerűbb videószerkesztőket, véleményt mondok róluk, illetve 1-2 tanács ezekhez. Videószerkesztő programok: Ezekkel lehet a játékból, Fraps-szel felvett jeleneteket egymás után rakni, feliratokat, effekteket,…..