Regisztráció Blogot indítok
Adatok
savaria

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálkozva írtuk meg, hogy a ralivébé idén promóter nélkül maradt, ezért nem közvetítik a sportcsatornák a svéd futamot. Többen kérdeztétek tőlünk, hogy lehetne mégis nézni a versenyt.      Akit nem zavar az ékes svéd nyelv, annak érdemes nézni a…..
savaria 2012.02.12 12:39:11
@B. Capelluti: Hajrá!!!
savaria 2012.02.12 12:52:44
@B. Capelluti: Köszönjük. Talán jó lesz.
Keresd meg az egyetlen különbséget: Kőváry Barna mai üzenete: Tesók! Ma hajnali ötkor célba értünk, 198. helyen! Trabinak semmi baja. Az utolsó gyorson még sok megpróbáltatás várt ránk, de megkaptuk és megtettük, azt amiért jöttünk! Nagy rajongótábora van a Trabinak,…..
Ma reggel beszéltem Barnával, így ismét vannak friss - és exkluzív - híreink a Rallye Monte Carlo Historique-on versenyző magyar párosról. A legfontosabb, hogy versenyben vannak, az autó műszaki hiba nélkül megy, és eddig kalandjuk (megforgás, túlcsúszás) sem volt. Az…..
savaria 2012.02.02 16:28:35
Egyetlen magyar indulóként rajtol a Monte – Carlo Rallye Historique versenyén a magyar Erik "a tetőn" Carlsson Kőváry Barna és Tóth Zsolt egy sárga Trabival. Barnus sokáig mindent fordítva csinált a raliban, mint a nagyok: nem a tapadást hajszolta, hanem a csúszást,…..
Ma egy éve indult a blog. Remegve élesítettem az első posztot: vannak itthon évtizedes múlttal, nagy tapasztalattal rendelkező ralis oldalak, de szükség van-e a mi lelkes és abszolút amatőr blogunkra? Tátogtunk mint hal a szatyorban, amikor Winkler felhívott az első két óra…..
Ezzel a videóval kívánunk Nektek áldott ünnepeket! Kép innen..
savaria 2011.12.24 15:25:43
Néhány, ólomlábakon vánszorgó nappal az idei Mikulás Rally rajtja előtt lassan kijelenthető, hogy kis csapatunk a lehetőségekhez mérten felkészülten vág neki a versenynek. Úgy tűnik, hogy összeraktuk a dolgot és most már csak kanyarogni kell majd egyet a veszprémi salakon (és…..
savaria 2011.12.06 21:01:16
Van, hogy nem mi döntjük el, mikor és miről írunk. Ez a poszt is ilyen.Hol is kezdjem? Talán ott, hogy öcsémmel, G. Capellutival nem is olyan rég még versenyeztünk, sőt akadt néhány bíztató eredmény is, amelyek kézzelfogható emléke egy kisebb kupac sreleg volt. Javukat az…..
savaria 2011.07.05 22:30:08
Itt az ideje egy kis örömnek: alig múltunk egy hónaposak, és máris 300-an kedvelitek a facebook-oldalunkat, ezért ajándékként hard core ralifanoknak szóló videóval készültünk. (A 120.000 oldalletöltés pedig csak hab a tortán! - ami nem jöhetett volna létre a TC support…..
Ford Sierra RS Cosworth-ök eredeti hanggal. Üvöltenek, mint Tarzan, okádják a lángot mint a jobbfajta sárkányok. Ja, és világos, hogy abban az időben miért nem volt önálló szakág a drift. ..
Ma induló sorozatunkban a rali nevű társasjáték szereplőit mutatjuk be, fontossági sorrendben. Egyszer talán a pilótákig is eljutunk...Azt hiszem, sokan meg fognak rám haragudni, ha azt mondom, hogy a ralisport legfontosabb szereplője a néző. És ez nem is fedi a valóságot. Ha…..