Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaxLamer

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvarázsolt Kastély NOSZFeratu 2012.11.07 09:07:02
Napra pontosan 95 évvel ezelőtt eldördült az Auróra cirkáló ágyúja és kezdetét vette a proletariátus első győztes forradalma, a nagy és az októberi. A világ proletárjai ugyan nem egyesültek, de az eszme diadalát mi sem példázza jobban, minthogy leghűségesebb követője ma a…..
Elvarázsolt Kastély Ultravaló 2012.11.01 01:11:00
Az elhagyott szerelmeseknek, a végeláthatatlan családi viszályoktól szenvedőknek, a munkájukat elvesztőknek, a csődbe jutott vállalkozóknak, a törleszteni képteleneknek, a hajléktalanoknak, az éhezőknek, a gyógyíthatatlannak mondott betegeknek és mindenkinek, akik…..
Muszlimok az amerikaik ellen. Zsidók az arabok ellen. Fehérek a színes bőrűek ellen. Indiaiak a pakisztániak ellen. Törökök a kurdok ellen. Azeriek az örmények ellen. Baloldaliak a jobboldaliak ellen. Fradisták az újpestiek ellen. És még sorolhatnánk. És ugyanez fordítva. Egy…..
Elvarázsolt Kastély Ördöglakat 2012.08.08 05:55:00
A Szegedi Csanád ügy, az EU-s pénzek osztogatása és a sokak által a szekrényből már hallani vélt további csontvázak ropogása miatt mostanában mindenki a Jobbik halálát vizionálja. Az anarchista Max Lamer objektívje nem látja ilyen optimistán a jövőt, és felsejlik benne a…..
Az Orbán kormány első két évének tiszteletére Max Lamertől, az Elvarázsolt Kastély legújabb rovatában, az Agymelegítőben. Ha már nem bírja hideg fejjel elviselni a világot, de nem akar forró fejjel a falnak rohanni, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!   nothing to…..
KmVA dal magyar szövege Gógán Antal szabadfordításában Tudod-e barátom, mily homoktáncotLejtenek a festmények az ősi sírokon?Ha túl gyorsan mozognak,Eldőlnek, akár a dominók. És fogadásokat köt a Nílus menti bazáros,Cigarettáznak az arany krokodilusok. A turisták…..