Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artbalance

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajnali kelés nem arról híres, hogy a legszebb arcunkat hozza elő kedvenc párnánkból. Azonban odafigyeléssel és gyakorlással könnyen készíthetsz magadnak friss és szép reggeli sminket, amivel biztosan jobb hangulatban és magabiztosan vághatsz neki napnak. A következőkben egy…..
Manapság minden az üzlet körül forog. Ha valamit keresünk, akkor ezernyi lehetőség van, rengetek variáció. Nem is tudunk választani. Mégis miért döntünk valami mellett? Ajánlják, pozitívat olvasunk róla, mindenhol azt a terméket látjuk, boltban, plakáton, tévében. Ez azonban…..
Nagy kedvencem ez a 88 színből álló paletta, hisz nagyon kellemes árnyalatok kaptak helyet benne. Mindegyik fényes, fémes csillogású és erősen pigmentált. A belsejében egy nagyobb tükör és két applikátor is helyet kapott, ami igazán praktikus. A festékek kb. 1 Ft-os érme…..
Ha pirosításról van szó, legtöbbször a Coastal Scents 10-es palettájához nyúlok, hisz remek színeket sikerült összeválogatniuk ebben a termékben. Minden bőrszínhez és sminkhez jól használható, így kezdetektől az alapfelszerelésem nélkülözhetetlen darabja. Találunk benne…..
MonumentalMakeup Revealed paletta 2014.09.03 21:55:00
Ha a Coastal Scentsről van szó, egyből a Revealed paletta jut az eszembe, hisz igencsak a szívembe lopta magát ez a termék.    A paletta karton tokja mágnessel záródik, belül két sorba rendezve összesen 20 színt találunk, melyek mind nagyon jól pigmentáltak, s míg a…..
Egy hétköznapi smink feladata, hogy még szebbé varázsoljon minket, hangsúlyozza a tökéletes, és ellensúlyozza a kevésbé előnyös részeinket. Nincs ez másként a szemünk esetében sem, legfőképpen, mert először ezen akad meg mindenki tekintete, érdemes tehát odafigyelni rá. Ha…..
MonumentalMakeup Nyári Smink 2014.09.02 18:42:49
A nyári smink terén szinte minden évben gondolkodhatunk a két végletben, a natúr és az erős sminkben. Ilyenkor előkerülnek az élénk szenhéjszínek -orchidealila, türkizkék- ami nagyon jól tud mutatni a barna bőrön, valamint a nyári sminkek nélkülözhetetlen kellékei, a…..