Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.nod32-antivirus.hu

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar HPC animgif 3 2011.06.01 10:10:00
F8FF - Harvard-kód Just wait a bit for Valuska to show us. http://youtu.be/Yo1oFNZpGPs ..
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
 Sokan használnak ma ingyenes vírusirtót és azt kell mondjam, hogy meg is van a helye a piacon, de nagyon fontos, hogy ismerjük azokat a paramétereket aminek a teljesülése mellett érdemes, sőt szabad ilyen termékeket használni.   Ma a fertőzött gépek közel 70% -a…..
A New York 800 egyesíti magában a pontos útvonaltervezést és a személyre szabott szórakoztatást, a felhasználóbarát és funkciókban gazdag iGO primoR szoftver pedig élménnyé teszi a navigációt. Budapest - Az NNG Kft., az iGO primoR navigációs szoftver…..
  Megjelent a Microsoft Security Essentials vírusirtó legújabb verziója, amely immár a magyar nyelvet is támogatja. Ugyan a kezelőfelület használata amúgy is rendkívül egyszerű, de akit eddig elriasztott volna az angol nyelv, az most már bátran kipróbálhatja a programot. A…..
Sos névjegykártyaBoroscímkeSzövegírás A matrica már gyerekkorunkban is az egyik kedvenc dekorációs eszközünk volt, akkor még ismeretlen falmatrica helyett használtuk. Ma már használhatjuk autó matricaként, vagy akár a hűtőre is üzenhetünk a kedvesünknek…..
Infographics 2020 otthona 2011.05.30 13:09:00
Szerinted milyen lesz a jövő otthona? Ez a kérdés illetve a jövő mindig is foglalkoztatta az embereket. Az egyik ilyen nagyszabású projekt, a Jövő Háza még az 50-es években Disneylandban épült meg. Az alábbi infografika bemutatja 2020 otthonát, mely két szóval jellemezhető:…..
Egy különösen szigorú amerikai szövetségi törvény miatt akár 15 évre rács mögé kerülhet Marvin Wimberly, egy játéktermi automatákat gyártó és szervizelő orlandói cég alkalmazottja, mert megbuherálta a cég játékgépeit.Marvinnak, mint az elromlott gépeket megjavító…..
Hirtelen elgondolkodtam - tudom, mit nagyképűsködök. Van-e értelme bepótolni az elmúlt jópár hónap eseményeit? Röviden, tömören, címszavakban, ha másért nem, hát pár év múlva visszaolvasom majd, és nosztalgiázok. Ergo eltelt a nyár, gyakorlatilag mindjárt itt a tél,…..
A vírussal fertőzött számítógépek nagy kockázatot jelentenek a többi gépre, ezért ki kéne tiltani őket az internetről - merült fel a gondolat a Microsoft vezető kutatójánál. Scott Charney, a cég számítógépes biztonságért felelős szakembere szerint a fertőzött PC-t is…..
A karácsonyi evés-indukált félkómában sikeresen összehoztam 2 szép extensiont, amire elég büszke is vagyok, úgyhogy kicsit idereklámozom. Gmail favicon alert Szuperjó a Chrome-ban az a funkció, hogy "pin tab", ami lényegében összenyomja a tabnak a fülét, hogy amolyan…..
Kereső / irtó szoftverek: Ad-Aware Free a-squared a-squared HiJackFree Avast! Antivirus AVG BitDefender DriveSentry Dr.Web Curelt IObit Security 360 Malwarebytes' Anti-Malware McAfee Stinger Microsoft Security Essentials MicroWorld Free…..
Bigyóblog Floppypárna 2011.05.23 10:32:00
Nemcsak menő és retro, de nagyon aranyos is a floppypárna. 40x40 centis, tehát nem a legkisebbek között van, igaz nem is túl nagy. Tökéletes dísz egy geek szobájába, ha hajlandó kiadni rá 38 dollárt.Via GeeksAreSexy..
Amikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot: az elképzelés szerint a…..
Antivírus információk Andrisoft 2008.11.13 10:58:09
Az Andrisoft előnyei közé tartozik az IP forgalom megfigyelés és elszámolás, bármely IP zónában a subnet megfigyelésére. A DDOS felismerés előnye, hogy felismeri az anomáliát 5 másodperc alatt.A DDOS elhárítás 10 másodperc alatt megtörténik, és csak a káros forgalmat…..
Az ESET minden hónapban összeállítja a Magyarországon terjedő számítógépes vírusok toplistáját, melyből megtudhatjuk, hogy aktuálisan milyen kártevők veszélyeztetik a hazai felhasználók számítógépeit. Megtört a 2009. októbere óta tartó folyamatos uralom, és tizennyolc…..
Információk Teleptés előtt 2010.05.30 22:42:00
Hi! Telepítés előtt azért érdemes néhány dologgal szembe nézni. Hány meg hány olyan ismerősöm van, aki formáz, majd csak azután telepít...ene, ha lenne mit, mert azért alaplapi progik nélkül elég nehéz rendbevágni egy gépet. Nos nem árt tisztában lennünk, mi is kell egy…..
Van aki pénztárcát talál, más kutyát vagy macskát, ezúttal azonban biztonsági kutatók félmillió elkóborolt email accountot leltek a Waledac botnet cache területén. Az eset kapcsán nem árt megjegyezni, hogy biztonságunk érdekében a naprakész Windows frissítés és a pöccre…..
www.nod32-antivirus.hu 2011.02.03 13:01:42
A honlapok szűrésével foglalkozó Websense arra figyelmeztet, hogy a media-servers.net hirdetőhálózat számítógépeit feltörték, és azokon keresztül a bűnözők Microsoft és Adobe alkalmazások sebezhetőségeit kihasználó kártevőket terjesztenek. A több hónapja tartó támadás…..
ingyenes apróhirdetési oldal www.webszolga.hu Ingyenes blog adatbázis www.blog.tlap.hu Weblapkészítés kedvező áron www.perscriptor.hu Számítógép, operációs rendszer, szoftverek www.vista-hun.extra.hu Link marketing, linképítés - eredményes látogatottság növelés…..