Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.panda-online.hu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar HPC animgif 3 2011.06.01 10:10:00
F8FF - Harvard-kód Just wait a bit for Valuska to show us. http://youtu.be/Yo1oFNZpGPs ..
 Sokan használnak ma ingyenes vírusirtót és azt kell mondjam, hogy meg is van a helye a piacon, de nagyon fontos, hogy ismerjük azokat a paramétereket aminek a teljesülése mellett érdemes, sőt szabad ilyen termékeket használni.   Ma a fertőzött gépek közel 70% -a…..
Szolgáltatásai bővítésére és a technológiai fejlesztésekre összpontosít a jövőben a Xerox annak érdekében, hogy a vállalat tovább erősíthesse pozícióit a világpiacon, és hatékonyan, naprakészen ki tudja szolgálni a változó felhasználói igényeket.…..
Megjelent a CCleaner rendszertakarító alkalmazás Mac-es verziójának első béta kiadása.     Jelenlegi képességek:   Safari és Firefox takarítása  Lomtár, Recent Files and Servers kiürítése Ideiglenes mappák kipucolása     CCleaner…..
Drágám, hol van a dugóhúzó? Hányszor halljuk ezt a mondatot a párunktól, majd minden buli kezdetén? Ezt a dugóhúzót biztos, hogy fő helyen fogjuk tárolni a konyhában, és egy na mosoly kíséretében adjuk át az erőskezű férfiaknak, hogy nyissák ki végre nekünk az édes bort…..
A Facebook napjaink legnagyobb szociális hálózata közel 700 millió felhasználóval. Miközben remek lehetőséget nyújt a szociális kapcsolatok építésére, egyúttal megnyitja Pandora szelencéjét a kémkedés, a féltékenykedés felé is. Az Online Dating University és AllFacebook…..
Hirtelen elgondolkodtam - tudom, mit nagyképűsködök. Van-e értelme bepótolni az elmúlt jópár hónap eseményeit? Röviden, tömören, címszavakban, ha másért nem, hát pár év múlva visszaolvasom majd, és nosztalgiázok. Ergo eltelt a nyár, gyakorlatilag mindjárt itt a tél,…..
Sebestyén Balázs a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorban mondta azt, hogy Alekosz nem is lenne Alekosz a "támadó kobra" tartás nélkül, de kevesen tudják, hogy a pókhasú görög macsó rossz tartásának hátterében komoly gerincbetegség áll."Már…..
Nos, mindannyian találkoztunk már olyan problémával, amely során nem volt egyszerű kideríteni egy program, játék, stb. szériaszámát. Jó hírem van, a dolog orvosolható. Ez egy oldal, ami sokszor jól jön, persze ez sem tökéletes. Valszeg nem mondok (írok) jónéhány…..
A karácsonyi evés-indukált félkómában sikeresen összehoztam 2 szép extensiont, amire elég büszke is vagyok, úgyhogy kicsit idereklámozom. Gmail favicon alert Szuperjó a Chrome-ban az a funkció, hogy "pin tab", ami lényegében összenyomja a tabnak a fülét, hogy amolyan…..
Kereső / irtó szoftverek: Ad-Aware Free a-squared a-squared HiJackFree Avast! Antivirus AVG BitDefender DriveSentry Dr.Web Curelt IObit Security 360 Malwarebytes' Anti-Malware McAfee Stinger Microsoft Security Essentials MicroWorld Free…..
Ha már dobozos sort és üdítőt vásárolunk, nem árt, ha a hútőben nem foglalja el az egész alsó polcot. Ezzel a megoldással egyrészt kevesebb helyet foglal, másrészt egyszerre többet is felmarkolhatunk anélkül, hogy kiejtenénk a kezünkből. Roppant olcsón lehet hozzájutni a…..
Appleblog Mi lesz az iPhone 5-ben? 2011.01.17 12:36:37
A hongkongi Apple Daily szellőztette meg, hogy a tajvani Kinsus szállítja majd az iPhone 5 egyes elemeit. Abban egyébként eddig is biztosak voltunk, hogy az Apple az új processzorait saját üstben forralja ki, már csak az volt a kérdés, milyen alapokra helyezi az új…..
Antivírus információk Andrisoft 2008.11.13 10:58:09
Az Andrisoft előnyei közé tartozik az IP forgalom megfigyelés és elszámolás, bármely IP zónában a subnet megfigyelésére. A DDOS felismerés előnye, hogy felismeri az anomáliát 5 másodperc alatt.A DDOS elhárítás 10 másodperc alatt megtörténik, és csak a káros forgalmat…..
Van aki pénztárcát talál, más kutyát vagy macskát, ezúttal azonban biztonsági kutatók félmillió elkóborolt email accountot leltek a Waledac botnet cache területén. Az eset kapcsán nem árt megjegyezni, hogy biztonságunk érdekében a naprakész Windows frissítés és a pöccre…..
A honlapok szűrésével foglalkozó Websense arra figyelmeztet, hogy a media-servers.net hirdetőhálózat számítógépeit feltörték, és azokon keresztül a bűnözők Microsoft és Adobe alkalmazások sebezhetőségeit kihasználó kártevőket terjesztenek. A több hónapja tartó támadás…..
ingyenes apróhirdetési oldal www.webszolga.hu Ingyenes blog adatbázis www.blog.tlap.hu Weblapkészítés kedvező áron www.perscriptor.hu Számítógép, operációs rendszer, szoftverek www.vista-hun.extra.hu Link marketing, linképítés - eredményes látogatottság növelés…..
www.panda-online.hu 2011.02.03 10:58:09