Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujstadion

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunk korábban megszerezte és közölte azt az előtanulmányt, amelyet a Puskás Stadion újjáépítése kapcsán - nemzetközi partnerekkel együtt - a KÉSZ Holding jegyzett. A FourFourTwo magazinban a cég vezetője további részleteket árult el a tervekről, amelyek szerint akár már…..
Új stadion épül! 25311 2011.02.12 09:59:12
25 ezer 311 darab. Igen, sajnos mindössze ennyi jegy bocsátható áruba a magyar-holland meccs kapcsán a Puskás stadionban, pedig az elővételben elkelt 15 ezer jegy már azt mutatja, hogy talán lennének ennél jóval többen is. (A jegyüzérek kiszűrése miatt a mérkőzésre egy személy…..
Blogunknak sikerült megszereznie az új stadionhoz készült első előtanulmányt, amelyet ezúttal ünnepélyesen megosztunk olvasóinkkal. A terv angol-magyar kooprodukcióban született, a KÉSZ Holding, a Buro Happold és a Populous neve fémjelzi. Különösen utóbbi nevére érdemes…..
A korábbi tervekkel ellentétben mégis a Puskás Ferenc Stadion maradhat hosszú távon a magyar labdarúgó-válogatott otthona - erről Studniczky Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának elnöke a Duna Tévében beszélt hétfőn. - Mi futballstadionban…..