Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goran21

29 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joób Sándor Joób Sanyi Berlinben 2008.02.07 16:40:00
Joób Sanyi nemcsak a magyar, hanem a német nyelvet is igen magas szinten műveli. Egy évet töltött Berlinben, és olyan egzotikus helyekre is eljutott, mint egy Omega-koncert Landsberg bei Hallében.A tényre Vincze Barbi hívta fel a blogunk figyelmét, és mindjárt fotót is mellékelt…..
Joób Sanyi ugyan beteg, mégsem irigykedik ránk, az egészséges többségre. Szép gesztus volt, hogy ebédidő előtt felhívta a figyelmem arra, hogy megehetem a múlt héten mára rendelt ebédjét. Sanyi jó ízlésére vall, hogy tengeri halfilét tejszínes színesborsmártásban, vajas…..
   A betegség még az olyan erős szervezetet sem kíméli, mint Joób Sanyié. Ágynak döntötte az influenza, íróasztala üresen árválkodik, a vírusokkal folytatott vesztes küzdelemre egy üres, gyűrött papírzsebkendős tasak, egy orrcsepegtető és egy kis lábas emlékeztet.…..
Joób Sándor Kései ebéd 2008.02.02 15:03:00
A címlapügyeletes munkája - különösen, ha olyan lelkiismeretes, mint Joób Sanyi - nem engedi meg a hosszú, tétova időszakokat, állandóan résen kell lennie, hátha történik valami a világban, ha meg nem, akkor éppen a címlapot szerkeszti. Nem véletlen, hogy egy ilyen munka egész…..
  A blog újraindításában nagy szerepe volt Trendynek, aki blogjában elmesélte Joób Sanyival való találkozásának történetét, íme:Megismerük joobsanyit, a világ legnagyszerűbb bloggerét, és megbizonyosodtam arról, hogy sanyi nagyon okos, végig nagyon okosakat mondott a…..
Az elmúlt hónap a töltekezés időszaka volt. De aztán egy este találkoztam Joób Sanyival, és megállapodtunk: újraindítjuk a joobsanyi.blog.hu-t. Az alábbi fotón a szerző és Joób Sanyi ünnepélyes esküjének pillanata látható (a képet köszönjük Ács Daninak): ..
Ha most ránéztek az index.hu címlapjára, akkor az Joób Sanyi munkáját dicséri. (Délután fél 5-ig legalábbis.) Igen, ő az ügyeletes, pedig kicsit beteg...
A korábban írtakkal ellentétben Joób Sanyi mégsem ügyel ma az Indexben. Az érintettek és az olvasók szíves elnézését kérjük...
Feladó: Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola. Egy megkésett karácsonyi üdvözlet lehet. Ejnye, Sanyi többet érdemelne...
Kevesen tudják, hogy Sanyi annyira fontos újságíró, hogy egyszer még egy külföldi médiakonferencián is részt vett. A képen jobbról a második Sanyi, mellette Vincze Barbara áll egy sörös korsóval a kezében. Jellemző Sanyi lélekjelenlétésre, hogy saját korsóját…..
Mindenki jegyezze meg: Joób Sanyi december 29-én ügyel legközelebb. Érdemes lesz aznap Indexet olvasni...
Joób Sándor Hiányzol, Sanyi 2007.12.21 18:11:56
Amint arra egy kommentelnk felhívta figyelmünket: Sanyi megírta újabb nagyon fontos cikkét. Itt jegyzem meg, már két napja nem láttam Sanyit. Csütörtökön külső munkát vállaltam, nem számolva azzal, hogy Sanyi éppen azon a napon menti meg egy kollégánk hamburgertől fuldokló…..
Az imént sikerült elérnünk Joób Sanyit telefonon. Elmondta, hogy a Margit körúton áll autójával, a városban hatalmas dugó van. Hangsúlyozta, hogy az esti vállalati ünnepségre azért remélhetőleg odaér...
Forrás: mek.oszk.hu..
Miután Joób Sanyi elment, megkérdeztük főnökét, hogy mennyire volt elégedett az ügyeleti munkájával. "Jó ügyeletet nyomott ma - mondta. - Minden ügyeletesnek így kéne dolgoznia, megmentette a napot."És mindenkit emlékeztetek még egyszer: holnap Joób Sanyi egy újabb…..
Sanyi befejezte a mai ügyeletet, de még bent van. Egy nagyon fontos cikken dolgozik, holnap olvashatjuk. Nagyon várom...
Tisztelt blogszerkesztő úr! Amióta van ez a rólam szóló blog, ismerőseim vicceskedve hátbaveregetnek vagy kacsintgatnak, telefonon hívogatnak, és sokat sejtetően bólogatnak. Nem gondoltam volna, hogy az Internetnek ilyen nagy a hatalma. Az imént az egyik kollégám…..
Joób Sándor Breaking news 2007.12.19 14:02:00
Megjött az ebéd! Sanyi lassan hozzákezd a bácskai rizseshúshos. Jó étvégyat, drága Sanyi!..
Kevesen tudják, hogy Sanyi Kapuvárról származik. Íme, egy szép téli fotó ebből a vadregényes kisalföldi városból...
Joób Sanyinak hónapokkal ezelőtt kölcsönadtam a Verdák DVD-t. Azóta nem hozta vissza. Ez persze egyáltalán nem jellemző rá. Csodálkozom is...
Az Index mostani vezetőanyagát Joób Sanyi írta a szlovák egészségbiztosítóról. Fontos cikk, olvassátok el!..
Joób Sándor Figyelem! 2007.12.19 11:22:00
Egy fontos interjú Joób Sanyival, a szájbarágó szellemi atyjával blogtársunkon, az antagonon. A posztra maga Joób Sanyi hívta fel figyelmünket. Köszönjük Sanyi, köszönjük Antagon!..
Hát persze, hogy ma is azt ebédel Joób Sanyi...
Joób Sándor Szegény Joób Sanyi 2007.12.19 10:18:00
Joób Sanyi ma nem tud kijönni ebédelni a henteshez, mert ügyel. Lassan rendelni fog valamit. Talán egy piros csókát?..
Joób Sándor Tudta-e Ön? 2007.12.19 10:15:00
Joób Sándor az inda névadója. Hogy mennyit kapott érte, azt nem árulja el...