Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vélekedés

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán nem akartam többet írni Schmitt Pálról, hiszen amikor lemondott, akkor tulajdonképpen pont került az ügy végére. Persze az efféle fontos és szimbolikus ügyeknek nem szokott ilyen frappánsan, klappolósan vége lenni. Az ex köztársasági elnök bejelentette, hogy bepereli az…..
Teljesen egyetértettem Schmitt Pállal, amikor a lemondása kapcsán azt fejtegette, hogy őt is megilleti az ártatlanság védelme. Aki esetleg nem tudná, az elnök úr az ártatlanság vélelméről akart beszélni, de hát nyelvbotlás lehetett, a nagy izgalomban ez jött a szájára. Ez az…..
Vastagbőr Meghekkelt közlemény 2011.10.14 17:31:00
A mai nap legjobb sztorija: MTI 2011. október 14., péntek 12:31 Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a…..
A hasonmásverseny fotói egy nap alatt bejárták a világot, és az utóbbi idők egyik legvadabb hóbortját indították el. A sztárok most mind Szijjártó-hajat vágatnak maguknak.  Az A-listás celebek közül Britney Spears volt a leggyorsabb, aki talán közelgő budapesti…..
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
Vélekedés 2011.09.27 21:52:21
@krausz2:
Egyetértek!
Hohó, megint itt van egy ezerszer súlykolt lerágott csont, Promontor egyik kedvence, a gyűlölt sárgacsekk!Azt írja a Pénzcentrum.hu egy MNB tanulmányra hivatkozva, hogy milyen rossz nekünk a sárgacsekk, mert mennyi pénzbe kerül és elviszi a GDP valahány ezrelékét. Továbbá, hogy az…..
Aki régebb óta hallgatja a műsort, tudhatja, hogy kénytelenek vagyunk rendszeresen azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapesten szakmai kérdésekben nem szakmabeliek, hanem kizárólag a politikai hatalom dönt: politikai akarat érvényesül például örökségvédelmi, muzeológiai,…..
Vélekedés 2011.07.24 08:35:43
Varánusz Bosszúvágy 2010.10.26 08:00:00
Lázár János ismeretlen új oldaláról mutatkozott be. Kérem a nyájas olvasót őrizze meg hidegvérét, Lázár nem énekel, nem versel, nem celebkedik, nem a konyhában tüsténkedik főzőműsorban: ő dorombol. Eddig úgy tudtuk, hogy a Rogán-Navra hagyományokat követve most éppen ő a…..
 Hétszázezer forintját tüntette el az OTP Lakástakarék Zrt. a Pénzcentrum.hu egyik olvasójának. Tiltakozása ellenére egy nem létező számlára küldték el a lakás-takarékpénztári megtakarítását. Levélírónk a Dél-Dunántúli Regionális Bank (DRB) Zrt.-nél meglévő…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Vélekedés 2011.02.10 12:28:35
@Lázárblokkoló:
"Lázár egymaga képes lesz megdöntenie pártja népszerűségét."
Szerintem Meggyes is ott van vele az első sorban!
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
Proszektúra A Fidesz jövője 2011.01.31 12:49:00
Talleyrand közismert találó megfogalmazása szerint „A Bourbonok semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek." A francia történelem azon korszaka volt ez, amikor a Bourbonok Napóleon bukása után újra hatalomra kerültek, s XVIII. Lajost követően Károly lett az…..