Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miezitt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
miezitt 2011.02.02 13:15:55
@Kedves Nard: ebben nincs tapasztalatom, még nem kaptam ilyen ellenőrzést. Csak megtippeltem azt hogy mi történhet. :)
miezitt 2011.02.02 13:25:23
@Kedves Nard: minden adathordozóra fizetünk felárat, mert fennáll az esélye hogy illegális anyagot tárolására használják. :) ezzel az erővel azt is elfogadom, hgoy a rendőr kijön, megkérdezi hol az éves átalánydíjpapír vagy a CD-kről a matrica? És én meg hebegek majd hogy itt van minden vásárlásomról a számla, és szépen leszarják. Mert ők ott nem állnak neki minden lemez végignézésére, abban is biztos vagyok. Könnyebb lesz elvinni és majd utólag max visszaadják.
miezitt 2011.02.02 13:50:14
@barli: Ha jól sejtem ez nem az MLE hatásköre, de valóban érdekes dolog. Más országokban matricás CD jóval olcsóbb mint nálunk. És asszem támadták is, de kevés sikerrel. Jelenleg a vinyó is +10-20% meg a pendrive, árba, nem csak a cd. (sőt, a tv anyagát felvevő beépített vinyóval rendelkező dvd játszó is. Amivel bár nem fizikai képtelenség, de elég nehezen kerülhet rá illegális anyag. (ki kell vegyem belőle és berakni gépbe. :) )