Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivisziat

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szegedma elvileg megkeresett engem, hogy mi a véleményem a Jobbik "náci botrányairól", együttműködünk-e velük helyben ezután, stb. A mailt nem találtam sem a Szegedi Civil Háló, sem a saját levelezésemben, de azért választ ennek ellenére küldtem nekik - így nekem nem felróható késéssel. Az alább…..
Vannak dolgok, amiknek a súlya és jelentősége a maga teljességében csak később mutatkozik meg. Az, ami az agrártárcánál most zajlik, tipikusan ez a kategória.  Az index.hu-n olvashattuk, hogy az eddigi elnyomott, agrártárcába besuvasztott természetvédelmet is kicsinálják. Ha ugyanis a…..
kivisziat 2018.11.11 21:37:39
Lehet, hogy a Jobbik is elindult a teljes elhülyülés útján. Nyíltan arról beszélgetnek a ravatalon családi szexet vizionáló LMP-vel, hogy szorosabban is együttműködhetne a két párt. Pedig ez azt jelenti, hogy Simicska karjaiból - Ungár Péteren keresztül - átsétálnak Mészáros Lőrinchez. Vagyis…..
Megszüntetik a gender szakot, amely műveletben részletkérdés, hogy a "gender" pont olyan politikai hívószóvá vált a nemzeti elme számára, mint "Brüsszel" és az "iszlám". A nemzeti elmének valójában fogalma sincs a genderről, ahogy a nyugati társadalmak működéséről vagy a fúziós energiáról sem. Ahogy…..
kivisziat 2018.08.13 16:49:22
Komolyan nem lehet eldönteni, hogy nevessen-e az ember vagy éppen ökölbe szorítsa a kezét miután a Fidesz levelet küldött végső elkeseredésében az embereknek, hogy adjanak pénzt Soros ellen. Egyáltalán nem arra akarok célozni, hogy ne gyűjtsenek. Felőlem aztán gyűjthetnek, inkább arra utalnék, hogy…..
kivisziat 2018.01.07 16:39:16
Naperőművek épülnek Pakson, de mindenki nyugodjon le, nem az atomerőművek helyett tervezik a napelemeket használni. Nagyon úgy tűnik, hogy kimondottan az atomerőművek ellenzői és a megújuló energia felhasználását támogatók bosszantására és nem utolsó sorban kényszerből döntött így a kormány. A…..
és azt állítja, hogy a magyar állam az utóbbi időben elérte a középhatalmi státuszt Európában. A híradások szerint valami ilyesmivel vigasztalta övéit az önkényúr, amikor legutóbb Kötcsén megszólalt, noha egyébként nem jutott eszébe semmi. A kép forrása: abouthungary.hu Tekintsünk el most attól,…..
kivisziat 2017.09.05 00:58:55
Gulyás Mártonról sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy olyan személy volna, aki nem fektet minimum 200 százalékot azokba a dolgokba, melyeket szeretne elérni. Láthatóan iszonyatos energiával küzd és a pofonok elől sem tér ki, ha olyan ügyekről van szó, melyek ütköznek az elveivel.…..
A kormányközeli média egyik fő ideológiai állítása az, hogy azért jó a kormány, mert a globalizáció/globalizmus/ontoglobál véleménydiktatúra ellen küzd...
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
kivisziat 2016.11.08 00:44:58
@Nem Penny hajója: Ez lesz az új balfék mantra?
kivisziat 2016.11.08 00:53:48
@Teknősnyúl: 1 bit.
A bőnyi újnyilas rendőrgyilkosság súlyos felelősséget ró a magyar kormányra. Napról napra nyilvánvalóbb, hogy nemcsak a konkrét akció megtervezése során követtek el súlyos hibákat a rendőri vezetők, de az elmúlt években átszervezett nemzetbiztonsági szervek vezetőit összességében a kormányt is…..
Hetek Hack Péter: Ezért nem 2016.09.29 18:03:02
A legutóbb 2015 szeptemberében írtam a Hetekben a migrációs krízis európai és magyar politikára gyakorolt hatásáról (A baloldal válsága. Hetek, 2015. szeptember 18.). Ekkor úgy láttam: ha a baloldal nem néz szembe ennek a kérdésnek a súlyával, akkor nagyon könnyen elveszítheti a 2014 után megmaradt…..
kivisziat 2016.10.03 14:05:39
Láttam tavaly a tévében azt a sok barna bőrű embert. Gyalog vonszolódtak a Keleti pu. - M1 autópálya viszonylaton. Azt mondják, ilyen a migrálás. Ide jöttek, aztán eltűntek, mint az aranyóra. Kábé ennyi közvetlen tapasztalatot gyűjthetett az a pár ezer magyar, aki testközelből látta az arabok…..
kivisziat 2016.09.30 23:25:39
@Veridicus76: 10/10
kivisziat 2016.09.30 23:27:00
@Herr Stacheldraht Leger: De ahhoz rá kell ülnötök, hihihi! :-)
kivisziat 2016.09.30 23:28:35
@a nagy hohoohooo: Most képzeld azt, hogy rajzoltam egy faszt. Nem a szavazólapra, hanem ide, neked. Be isd kaphatod.
Most már csak néhány napot kell kihúzni és végre vége lesz ennek a népszavazásnak csúfolt kommunikációs bohózatnak. A kormányzat álláspontja teljesen egyértelmű volt már elejétől: olyan, hogy menekült, nincs, olyan van, hogy tetves terrorista. És aki nem így gondolkodik, az hazaáruló. Emögé a…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
kivisziat 2016.09.27 23:10:53
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
kivisziat 2016.03.08 01:52:15
Mára világossá vált, hogy a menekültválságra nem megoldás az, ha nem csinálunk mást, csak plakátkampányt és drótkerítést. De a probléma hatásos megoldásához az sem elég, hogy csupán karitatív erőtartalékainkra (vagy a Fidesz interpretációjában Soros-bérenc civilekre)…..
Nem csak Szentgotthárd polgármestere ragadtatta el magát azzal, hogy Európa menekült- és biztonságpolitikájával kapcsolatban alaptalanul vádaskodjon és idegengyűlölő konteót terjesszen. Ahogy néhány napja már megírtam: Kovács Zoltán, az Orbán-kormány hivatalos…..
kivisziat 2015.12.02 00:23:59
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
kivisziat 2015.09.04 15:24:49
@Frady Endre: Agyhalott.
„Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az…..
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
kivisziat 2014.02.08 17:00:27
@Magyarország jobban teljesít: A tied kapd szájba ("lehetőleg máma még").